Yeni Doğmuş Çocuğa Babaannenin/Dedenin İsmini Koyma Sorunsalı

Aynen canım noldu babaannemin ismi diye babaannemin devamı mi oldum yeryüzündeki devamliliklarini saglicaz sanki peki sen düşünüyor musun isim ekleme falan

Güleç bi insansaniz gamze gerçekten çok hos mesela bende güleç dıştan nazik görünen bir insanım ama ismim bence bu isim konusunda bize yakisanda çok önemli
Evet bize yakışan olmalı ama eşim Piraye der birkaç arkadaşımda çünkü nazım Hikmet'i çok severim birde piraye olan aşkını

Aynen canım noldu babaannemin ismi diye babaannemin devamı mi oldum yeryüzündeki devamliliklarini saglicaz sanki peki sen düşünüyor musun isim ekleme falan
Sizin oralarda var mı bilmem biz buralarda çocuk çirkin yada kötü birşey yaptım mı aa adına çekmiş rahmetlide böyleydi derler yada o böyle değildi derler nefret ederim o cümleden ben mi dedim koyun onun ismini diye hayret bişey

Olmaz mı banyodan çıktım yatagimda oturuyodum kurumayi bekliyodum annem aynı babaaanensin o da bole oturur dedi kadın yasiyo ama oturus tarzimi bile ona benzetme çabaları icindeler

Olmaz mı banyodan çıktım yatagimda oturuyodum kurumayi bekliyodum annem aynı babaaanensin o da bole oturur dedi kadın yasiyo ama oturus tarzimi bile ona benzetme çabaları icindeler
Benimde ananem yaşıyor 90 kusur yaşında gecen birşey dediler bende kızdım hiç ananene çekmemişsin adın o fakat karakter farklı tabiki farklı olucak hepimiz aynı kalıptan mı çıkıyoruz

Valla senin ismin kötü değil iç anadolu luyum bizdede koyarlar o ismi. Asıl benim ismim offf offf türkiyede sadece ben de var şaka gibi yaa. Değiştirmek istiyorum ama artık ne işe yarar. Bide büyük ismi de değil uydurma bişe annemi dinleyen olmamış zaten halam bulmuş babam koymuş. Hep bi laf carpitirim ama neye yarar

Cok sikayetciysen isim ekletebilirsin ismin ne peki

ya gerçekten akşiam yazacaktım unuttum sen yat kalk ismine şükret diye

arkadaşımın ismi Okşan idi

halası çamaşır suyu kabının üstünde görüp de beğenmiş marka imiş galiba

bir kız daha vardı adını unutmuşum şimdi o da babaannesini anardı kendi adını koysaymış bari bana bu ismi koymuş diye galiba o isim de sadece onda idi anlayıncaya kadar canımız çıkmıştı

Beterin beteri var cidden. Bende ismimi begenmiyorum. Fakat okşan nedir

Oksanin anne babası çocuğa çamaşır suyu markası isim neden koyalım dememislermi

dememişler

hadi dememişler koymuşlar bir de bunu anlatıyorlar çocuğa

kızı son gördüğümde 23 yaşında ve halen okşandı

öbür kızın adını hala hatırlayamadım ama

Okşan ismi nasil begenilir anlayamadiim cocuga koyulacak kadar cok sevmiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…