- 28 Mart 2020
- 21.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.611
- 598
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.021
Okuyup emoji atıp gidiyor simdi ona da sinirlencezYa kızlar konu sahibi hiçbirimizi takmıyor
Yalandan birbirimizi yediğimizle kalıyoruz
Neden muhalefet olmak için zorlayayım ki kendimi. Benim çevrem diye bir şey yok. Benim çevremde kabul edilmiyor Türkiye’de çok mu makbul gören bir durum bu. Vardır tek tük. Nedenleri vardır. Bu da onun gibi bir örnektir. Bir grup da sanki bu tür örnekler çok da kabul etmeyenler azmış gibi bir algı oluşturmuş.Sırf muhalefet etmek için ne kadar anlamsız diretmişsiniz.
Sizin çevrenizde olmayabilir ama bu ülkede hala oluyor böyle şeyler, benim oda arkadaşımı mesela dayısına kitlemişlerdi üni boyunca okusun diye ama 1 sene sonra tartıştıkları için kızı bizim yurda yazdırmışlar. 26 yaşındayım yani 20 yıl önceki olaylar değil bunlar, bu kadar dar çerçeveden bakmayın.
Ayrıca kadının evinin okula kaç dk olduğu, kaç vesayet olduğu vs onları bile hesaplamışlar. Yurt da çıkacak gibi değil zaten güncel bir barınma sorunu var öğrenciler için. Kızın maddi durumu da kötü özel yurt, ev falan için. Eee kızı temelli gönderiyorlar demek için daha ne gerekiyor?
Ya kızlar konu sahibi hiçbirimizi takmıyor
Yalandan birbirimizi yediğimizle kalıyoruz
Yerlestirme sonuclarini bekleyecegim dedi. O sebeple susuyor herhalde. Konusacak bir seyi kalmadi diye. Bir de tam yerlestirme aciklanir da ban yersem diye korkuyor olabilirYa konuda evlenmissin hayirli olsun falan yazmislar. Konunun amaci ben evlendim demek olabilir mi? Cunku bu kadar sacmalik bir arada ve konuya yazma geregi bile duymamasinin baska aciklamasi olamaz.
sen beğenmeme hakkını kullanırken benimki agrasif tavır tepkisi oldu nedense.Paaif agresif tavirla bütün mesajlarima begenmedim atmaya basladi simdi djdmdmlsls
Öyle dümdük direkt de diyebilirdi. Zaten sözü vardı bize.Ya konuda evlenmissin hayirli olsun falan yazmislar. Konunun amaci ben evlendim demek olabilir mi? Cunku bu kadar sacmalik bir arada ve konuya yazma geregi bile duymamasinin baska aciklamasi olamaz.
Butun mesajlarina begenmedim atmadim. Cevap verdim, hala veriyorum. Sen cevabi kesmeye baslayinca begenmedimleri de siraladin. Ben sana hala yaziyorum bak. Yazmaya da devam edicem djdjsmsen beğenmeme hakkını kullanırken benimki agrasif tavır tepkisi oldu nedense.
Onu bana dedi yaBir de bana konunun basini okumadiniz herhalde deyişi yok mu
Öyleyse kalbim kırılırYa konuda evlenmissin hayirli olsun falan yazmislar. Konunun amaci ben evlendim demek olabilir mi? Cunku bu kadar sacmalik bir arada ve konuya yazma geregi bile duymamasinin baska aciklamasi olamaz.
Bana da dedi. Konunun basini okumadiniz herhalde, geçici sureyle gelecekmiş diyor. Hıı aynen geçici fjdjkdsOnu bana dedi ya
açıklayayımButun mesajlarina begenmedim atmadim. Cevap verdim, hala veriyorum. Sen cevabi kesmeye baslayinca begenmedimleri de siraladin. Ben sana hala yaziyorum bak. Yazmaya da devam edicem djdjsm
Ben 50. Sayfaya kadar gelmistim, 100Son durumu okumaya çalışıyorum ama polemik okumaktan konunun özünü kaçırıyorum resmenBiri hayrına noldu onu yazıversin
yok kalıcı kesin yaaa. daha kaznıp kazanmadığı bile belli değil. Konu sahibinin 4 yıl evli kalacağı bile belli değilken 4 yıllık geleceği kesinBana da dedi. Konunun basini okumadiniz herhalde, geçici sureyle gelecekmiş diyor. Hıı aynen geçici fjdjkds
Kime AGRAsifleşme sifatini yapıştırdım, sana mi?açıklayayım
ben beğenmedim butonunu hiç kullanmadım şimdiye kadar. Beğendiklerime beğendim dedim. Beğenmezsem es geçtim. Ama baktım sen beğenmeme butonunu sürekli kullanıyorsun ben de beğenmeme hakkımı aktifleştirdim. Son derece basit. CEvap vermeme durumu müsait olmamam olabilir mi???????103 sayfada konu sahibi bile aktif değilken neden bu agrasifleşme sıfatını yapıştırmak????amacım tartışmak falan değil.
öyle olmadı mı?Kime AGRAsifleşme sifatini yapıştırdım, sana mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?