Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

Neden muhalefet olmak için zorlayayım ki kendimi. Benim çevrem diye bir şey yok. Benim çevremde kabul edilmiyor Türkiye’de çok mu makbul gören bir durum bu. Vardır tek tük. Nedenleri vardır. Bu da onun gibi bir örnektir. Bir grup da sanki bu tür örnekler çok da kabul etmeyenler azmış gibi bir algı oluşturmuş.

Ya kızlar konu sahibi hiçbirimizi takmıyor
Yalandan birbirimizi yediğimizle kalıyoruz

Ya konuda evlenmissin hayirli olsun falan yazmislar. Konunun amaci ben evlendim demek olabilir mi? Cunku bu kadar sacmalik bir arada ve konuya yazma geregi bile duymamasinin baska aciklamasi olamaz.

Tam 103 sayfa olmuş konu açılalı. Biz hala kuzen şahsı temelli mi gelecek, yoksa geçici süre mi gelecek onu tartışıyoruz.

Ya konuda evlenmissin hayirli olsun falan yazmislar. Konunun amaci ben evlendim demek olabilir mi? Cunku bu kadar sacmalik bir arada ve konuya yazma geregi bile duymamasinin baska aciklamasi olamaz.
Yerlestirme sonuclarini bekleyecegim dedi. O sebeple susuyor herhalde. Konusacak bir seyi kalmadi diye. Bir de tam yerlestirme aciklanir da ban yersem diye korkuyor olabilir

Öyle dümdük direkt de diyebilirdi. Zaten sözü vardı bize. Bütün bunlara ne gerek vardı?

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz valla anlamadım elbette çoğunluk için normal bir durum değildir. Yani öyle olduğunu umuyorum kendi mesajımda da yazdım ben evli değilken de istemezdim, evliyim yine istemem. Ama bazı arkadaşlar bunun ne kadar yanlış olduğunu düşündüğünü yazdı da ona çok şaşırdık.

Alt tarafı bir odaymış. Herkes yabancı öğrenciye odasını açıyormuş da akrabadan mı esirgenecekmiş. İşte kız 7/24 sevişecek diye bir genç kız okumasın mıymış? Sokakta mı kalsınmış? Yani bunları diyenler olmamış gibi böyle bir şey zaten kabul edilenmez, düşünülemez, benim çevremde yok demek mantıklı değil. Varmış işte böyle özgeci insanlar misafir de seviyorlarmış. Sevişmek, rahatlık, bir insana yardım etmenin yanında 2.plandaymış. Biz de onlara hayret ediyoruz sayfalardır

sen beğenmeme hakkını kullanırken benimki agrasif tavır tepkisi oldu nedense.
Butun mesajlarina begenmedim atmadim. Cevap verdim, hala veriyorum. Sen cevabi kesmeye baslayinca begenmedimleri de siraladin. Ben sana hala yaziyorum bak. Yazmaya da devam edicem djdjsm

Butun mesajlarina begenmedim atmadim. Cevap verdim, hala veriyorum. Sen cevabi kesmeye baslayinca begenmedimleri de siraladin. Ben sana hala yaziyorum bak. Yazmaya da devam edicem djdjsm
açıklayayım
ben beğenmedim butonunu hiç kullanmadım şimdiye kadar. Beğendiklerime beğendim dedim. Beğenmezsem es geçtim. Ama baktım sen beğenmeme butonunu sürekli kullanıyorsun ben de beğenmeme hakkımı aktifleştirdim. Son derece basit. CEvap vermeme durumu müsait olmamam olabilir mi???????103 sayfada konu sahibi bile aktif değilken neden bu agrasifleşme sıfatını yapıştırmak????amacım tartışmak falan değil.

Son durumu okumaya çalışıyorum ama polemik okumaktan konunun özünü kaçırıyorum resmen Biri hayrına noldu onu yazıversin
Ben 50. Sayfaya kadar gelmistim, 100
sayfada kavga cikinca biraktim bu tarafi okuyorum, bi o taraf bi bu taraf beynim yandi yeminle

Bana da dedi. Konunun basini okumadiniz herhalde, geçici sureyle gelecekmiş diyor. Hıı aynen geçici fjdjkds
yok kalıcı kesin yaaa. daha kaznıp kazanmadığı bile belli değil. Konu sahibinin 4 yıl evli kalacağı bile belli değilken 4 yıllık geleceği kesin

Kime AGRAsifleşme sifatini yapıştırdım, sana mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…