Yeni evlilerin evine yatılı ögrenci

maşallah kardeşim Allah olmayanlara da versin

Eşim kabul etmiyor diyin. Ve ben olsam bende istemezdim. Ki Ankara üniv kazanan canım yeğenim evli abisi de Ankara' da aman abla sakın abisinde kalmasın ev tutun dedim ki öylede yaptılar. Herkesin kendine göre düzeni var. Ev tutun de...öneri sun

Ya konuyu okumamissiniz bile. Babasi yok kizin.
Kendi acinizdan yorumlayip duruyorsunuz. Okumadiysaniz kafaniza gore yargilarla bakmayin konuya. Siz göndermezmişsiniz onlar gönderiyor iste.

Peki her şey dediğiniz gibi olsun. Konu sahibi "istemiyorum" dediği taktirde zorla kapı kırıp girecek değiller herhalde. Geçiştiririp net cevap vermese bile "olmaz" derse en fazla ilişkisi biter o insanlarla. zaten amaç dalkavukluksa böyle insanlar olmayıversin hayatında.

Bir de bana konunun basini okumadiniz herhalde deyişi yok mu

Ya konuyu okumamissiniz bile. Babasi yok kizin.
Kendi acinizdan yorumlayip duruyorsunuz. Okumadiysaniz kafaniza gore yargilarla bakmayin konuya. Siz göndermezmişsiniz onlar gönderiyor iste.
of ya bazı yorumlar, bazı söylemler, bazı hitaplar genel anlamlıdır. "anası babası" kavramı geniş anlamlıdır ve genel bir kavramdır. Konunun özü olmasa bile bu yazdığım genel bir şey bence. Kuzenin babasnın olmaması bu sonucu nasıl etkiler aynı otoriteyi çift kuvvet olarak annesi kullanır gibi. Anası babası kavramına takılmışsınız yorum yaparken. O zaman annesi son derece pasif aklı ermeyen bir kadın. Yabancı bir evde o kadar kalınmayacağını bilmediği için. Akrabaları da aynı terane demek ki yol göstermeyip aynı yöne sürüklediği için.

Daha demin evinde bakan yok dedin şimdi bakmayan daha fazla diyorsun :))))) biz bakan daha fazla demedik ki. Sen kimse kimsenin evinde o kadar kalmaz diyorsun çünkü Türk insanını tanımıyorsun bile. O kadar tutarsız ki söylediklerin

Bu kadar hırsla ard arda mesajları sıralamanın nedeni ilk yazdığın mesaja 20den fazla kişinin beğenmedim atması mı? Seni ciddiye almayacağım daha

Tabii ki zorlayıp girmeyecekler. Konu sahibi keske boyle yapmasalar, biraz düşünceli olsalar, yoksa ben reddedince aramiz bozulacak diye endise ediyor. Onun suçu da pasif olmasi, hayir diyememesi. Bastan konuyu açıp hayir dese su an boyle bir derdi olmayacakti.

Benim kayınvalidem hizmetçi ruhlu bir insandır bir sürü akrabasına evinde bakmış; bazısı kocasının akrabaları olmak üzere..şimdi ne arayanı ne soranı var.
Onların döneminde çift maaşlı çalışan herkes yazlığına kadar almış (kayınpedeirn iş yeri bir ay tek bir ay çift maaşmış,kendisi de müdürdü), ama bizimkilerde sadece ev var millete yedirmişler içirmişler el el üstünde el baş üstünde kalmışlar...

Evet aynen son cumleleriniz gibi. Kendi pencerenizden çıkıp benim cevremde bu yok, kimse artik istemiyor, 2021de kalmadi boyle seyler kafalarindan ciktiginiz zaman ne kadar kolay anlıyorsunuz.

ya lütfen iyi bir okur olmadığın çok belli. Daha fazla uzatmayacağım seninle. Okur olmak kk da yazılanları okumaktan ibaret değil bunu da belirteyim. Ne yazdığımı çok iyi biliyorum. Okumak ve okuduğunu anlamak farklı şeylerdir.

Kabul etmek zorunda kalmamis. Gönül rizası ile isteye isteye güle oynaya kabul etmiş filmdelisi.

güzel bir tanımla olmuş. Karakter analizine uygun bir yaşama şekli.

Kabul etmek zorunda kalmamis. Gönül rizası ile isteye isteye güle oynaya kabul etmiş filmdelisi.
bilmediğim için "kabul etmek zorunda kalmış" şeklinde yazdım. buraya bir çekme yapmana gerek yoktu. neden güle oynaya kabul etmiş bunu merak ettim bak şimdi. film delisi de eski bir üye sanırım gözüm ısırdı adını.

Sırf muhalefet etmek için ne kadar anlamsız diretmişsiniz.

Sizin çevrenizde olmayabilir ama bu ülkede hala oluyor böyle şeyler, benim oda arkadaşımı mesela dayısına kitlemişlerdi üni boyunca okusun diye ama 1 sene sonra tartıştıkları için kızı bizim yurda yazdırmışlar. 26 yaşındayım yani 20 yıl önceki olaylar değil bunlar, bu kadar dar çerçeveden bakmayın.

Ayrıca kadının evinin okula kaç dk olduğu, kaç vesayet olduğu vs onları bile hesaplamışlar. Yurt da çıkacak gibi değil zaten güncel bir barınma sorunu var öğrenciler için. Kızın maddi durumu da kötü özel yurt, ev falan için. Eee kızı temelli gönderiyorlar demek için daha ne gerekiyor?

Ya kızlar konu sahibi hiçbirimizi takmıyor
Yalandan birbirimizi yediğimizle kalıyoruz
her zaman böyle oluyor zaten..
dün boştu bir konu açtı muhtemelen bugün işi var ya da sorunu halletti içi rahatladı. şuraya gelip de iki kelime yazıp merakımızı gidermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…