- 28 Mart 2020
- 21.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.612
- 598
- Konu Sahibi streshanim
-
- #1.041
Siz herkesi kendiniz gibi planli programlı saniyorsunuz. Sosyal hayat becerileri gelismis saniyorsunuz. Bu insanlarin b planlari bile yok. A planlari da izinsiz, onaysız.yok kalıcı kesin yaaa. daha kaznıp kazanmadığı bile belli değil. Konu sahibinin 4 yıl evli kalacağı bile belli değilken 4 yıllık geleceği kesin
Valla sizin yazdiginiza istinaden yazdim ben, baskasina akil vermek, ahkam kesmek kolay, cok net bisey soyluyorum, siz alin diyorum. Komsunun külü baska bisey, kac sene belli olamayn sure icin baskasinin cocugunu maddi manevi sirtlanmak baska biseyKeşke yorumların hepsini okuyup cevap yazsaydınız.. Konu sahibine yazdığım ayrı cevabı da görmüşsünüz, zaten bu cevap da kaç kişi bu devirde evine öğrenci alır diyen üyeye cevaptı.. Evet devir kötü ama komşu komşunun külüne muhtaç kısmını devam ettirecek bir nesil ölmemeli..
Ilk mesajinizi anlamsiz sekilde muhalif bulduğum icin olumsuz seyler hissettim. Konuyu okumadan boyle seyler olmaz diyorsunuz. Oluyor iste olacak. Bu insanlar hiç sormadan etmeden konu sahibinin hayatı uzerine plan yapiyorlar.öyle olmadı mı?
Hatta durumu eşine nasıl açıklayacağına bile kafa yormuyor. Telefonu açıp siz hayırdır bile demedi kuzene. Kız bavulu toplayıp yola çıkacak, tık yok. Hanımlar da sanki kendi evlerine geliniyor gibi bir telaşlarda.Ya hanimlar birakin valla didişmeyi. Konu sahibi sizin kadar umursamiyor.
Foruma girip çıkıyor da tek kelime etme zahmetinde bulunmuyor baksaniza.
siz de konu sahibini en yakın akrabası gibi herkesi tanır tavırla konuşuyorsunuz ya hayret ediyorum bu kadar nasıl emin olunabilirSiz herkesi kendiniz gibi planli programlı saniyorsunuz. Sosyal hayat becerileri gelismis saniyorsunuz. Bu insanlarin b planlari bile yok. A planlari da izinsiz, onaysız.
Of desene iş başa düştü.Ben 50. Sayfaya kadar gelmistim, 100
sayfada kavga cikinca biraktim bu tarafi okuyorum, bi o taraf bi bu taraf beynim yandi yeminle
ay yorumu herkes yapar.ağzı olan yorum yapar.Ilk mesajinizi anlamsiz sekilde muhalif bulduğum icin olumsuz seyler hissettim. Konuyu okumadan boyle seyler olmaz diyorsunuz. Oluyor iste olacak. Bu insanlar hiç sormadan etmeden konu sahibinin hayatı uzerine plan yapiyorlar.
Ben Baku'deyim, ben bile korkuyorum, kapi alakasiz calsa ölü taklidi yapicam nerdeyseHatta durumu eşine nasıl açıklayacağına bile kafa yormuyor. Telefonu açıp siz hayırdır bile demedi kuzene. Kız bavulu toplayıp yola çıkacak, tık yok. Hanımlar da sanki kendi evlerine geliniyor gibi bir telaşlarda.
aa baküde misin sen? Evler çok pahalı değil mi orada? kiralar falan?Ben Baku'deyim, ben bile korkuyorum, kapi alakasiz calsa ölü taklidi yapicam nerdeyse
Ben Baku'deyim, ben bile korkuyorum, kapi alakasiz calsa ölü taklidi yapicam nerdeyse
Kizi ellerinde cicekler kapisinda sirilsiklam gorurse bir gun sasirmasin.Hatta durumu eşine nasıl açıklayacağına bile kafa yormuyor. Telefonu açıp siz hayırdır bile demedi kuzene. Kız bavulu toplayıp yola çıkacak, tık yok. Hanımlar da sanki kendi evlerine geliniyor gibi bir telaşlarda.
yok iş para harcamaya geline kaçar akraba milleti. Uçak parası vs.. ANcak bedava olacak ya da ucuzdan kapatma yapacaklar.google mapsten bakarlar
oo uçakla 2 saatmiş yakın aslında diyebilirler
Pahali evet, zaten 1 manat 5lira, en dandirik ev 1000manat,oyle dusunaa baküde misin sen? Evler çok pahalı değil mi orada? kiralar falan?
100 sayfa mesajda 5 kisi sizinle benzer tavrı takındı. Kalan herkes benim gibi düşündü. Hepimiz benzer seyleri düşündüysek benzer seyleri görmüşüzdür dimi?siz de konu sahibini en yakın akrabası gibi herkesi tanır tavırla konuşuyorsunuz ya hayret ediyorum bu kadar nasıl emin olunabilir
biliyorum ya ısınma ayrı bir sorun.Pahali evet, zaten 1 manat 5lira, en dandirik ev 1000manat,oyle dusun
Pahali evet, zaten 1 manat 5lira, en dandirik ev 1000manat,oyle dusun
ay yorumu herkes yapar.ağzı olan yorum yapar.
Ben mühendisim bundan 6 sene önce fabrikada dolaşıyorum. Bir işçiye kolay gelsin nasılsın falan dedim. Adam onla samimi oldum sandi sorduğu soru "oğlan yapmıyon mu?" demek istiyor ki bir kızım var, bir çocuk daha yapacakmışım da o da erkek olacakmış onu soruyor. hahahaa al işte sana yorum. Her yoruma konu sahibi gibi yüksek gerilim hattında takılı kalırsak vay halimize.
Ya ahretligim var, Turkiyede evim karsi karsiya, ayni sitedeyiz, musait misin diye aramadan evine caya gitmisligim yok. Insanlarda utanma sikilma diye bisey kalmamis, bugun emin oldum. Kesin bilgi yayalim100 sayfa mesajda 5 kisi sizinle benzer tavrı takındı. Kalan herkes benim gibi düşündü. Hepimiz benzer seyleri düşündüysek benzer seyleri görmüşüzdür dimi?
Hayatin olağan akışı, sosyal hayatin kurallari, ailenin tavirlari, kızın mesajlari... hepsi bir araya gelince 10 sayfa boyunca bilmem kaç kisinin ayni fikirde oldugu konu çıkıyor ortaya.
Geçici sureyle birinin evinde kalacak saygida olan insanlar, oncesinde izin alirlar.
Saygili, görgülü insanlar, ev sahibinin gıyabında, ona danisip izin almadan, onun evinde kalacagini soylemezler.
Ortak tanıdığın evindeyken streshanimin evinde kalacak deyip, mesajlasirken de ne yapacağımı bilmiyorum demezler.
Niyetlerini anlamak icin tanimaya ne gerek var? Anlatilanlar yetiyor anlayana.
Deniz petrol ve gaz kokuyo, ağ seherdeyiz bazen cam balkon kapatiyorum, denize girilmez burdaçok pahalı
denizi nasıl güzel mi? denize girilebiliyor mu çok merak ettim ben de şu an
hahahahahahaha hiç güleceğim yoktu.100 sayfa mesajda 5 kisi sizinle benzer tavrı takındı. Kalan herkes benim gibi düşündü. Hepimiz benzer seyleri düşündüysek benzer seyleri görmüşüzdür dimi?
Hayatin olağan akışı, sosyal hayatin kurallari, ailenin tavirlari, kızın mesajlari... hepsi bir araya gelince 10 sayfa boyunca bilmem kaç kisinin ayni fikirde oldugu konu çıkıyor ortaya.
Geçici sureyle birinin evinde kalacak saygida olan insanlar, oncesinde izin alirlar.
Saygili, görgülü insanlar, ev sahibinin gıyabında, ona danisip izin almadan, onun evinde kalacagini soylemezler.
Ortak tanıdığın evindeyken streshanimin evinde kalacak deyip, mesajlasirken de ne yapacağımı bilmiyorum demezler.
Niyetlerini anlamak icin tanimaya ne gerek var? Anlatilanlar yetiyor anlayana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?