- 3 Eylül 2018
- 9.112
- 48.439
- 548
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
Bildiğim kadarıyla hakim bile süre tanıyor bu tarz boşanma davalarında. Bir de konu sahibi bana ne istediğini bilmiyor gibi geldi nedense bir anda milletin lafıyla evlenmiş 1 ay geçmiş hop boşanmaya karar vermiş falanTabi canım bırde adamın hiç bir şeyden haberi yok. Düşünsenize kısa bir nişanlılıkta yok. Bır evlenıyorsun ne cınsellık ne öpme var. Sevgi bıle yok iki yabancı gibi bir ortam mevcut.
Adam seviyormuş çokta iyiymiş anlamadımŞimdi ilk önce yaşınız kaç
Ve bu adamin tibi mi itici geliyor
Kötü mu davraniyor
Sizi iten nedir
Tam olarak neyi rahatsiz ediyor
Mesela ask diyorsunuzda aşık olup kanli bicakli ayrilan var
Asik olmak evlilik sürdürmekte etken degil
Bir de insanin davranisi tavri evliliğe isindirir sevdirir size olan ilgisi alakasi merhameti vsvs
Bu adamin ten rengimi vucut yapisi mi ne rahatsiz ediyor
MaalesefAdam seviyormuş çokta iyiymiş anlamadımHadi adamın tipi kötü desek ısınamadı bla bla ee nişanlılıkta bunlar göz önünde değil miydi? Evlılıkte o eğlenceler alışverişler cezbettı çevresınde de evlenenler olduysa bence arkadaş özenıp evlendi. Olan adama oldu
Hatta bi ara kafa buluyor diye düşünmedim değilNedense soğuk ve kayıtsız cevaplar veriyorsun.. aklında başkası varmı diye sorulmuş cevap yok. Emin ol boşanıncada neden boşandım diye dertleneceksin bu sefer,çünki ne istediğini bilmiyorsun. Açıkçası buradaki yorumlarda umrunda değil gibi..
inanın umrumda tabi ki, sadece psikolojik olarak iyi değilim kafam çok karışık. Hepinizin yorumları benim için çok değerli kusura bakmayın öyle hissetirdiysemNedense soğuk ve kayıtsız cevaplar veriyorsun.. aklında başkası varmı diye sorulmuş cevap yok. Emin ol boşanıncada neden boşandım diye dertleneceksin bu sefer,çünki ne istediğini bilmiyorsun. Açıkçası buradaki yorumlarda umrunda değil gibi..
Asla öyle düşünmedim hepsi doğru yazdıklarımın..Hatta bi ara kafa buluyor diye düşünmedim değil
Mesela ne bekledin de bulamadın ya da eşin temizliğine dikkat eder mi ya da evde hareketleri nasıl sana karşıinanın umrumda tabi ki, sadece psikolojik olarak iyi değilim kafam çok karışık. Hepinizin yorumları benim için çok değerli kusura bakmayın öyle hissetirdiysem
Insanlık halı sende afedersın hanı lazerli vs değilsen senıde bellı bır aşamaya kadar o halde görebılır. Sabahları kımse bı bıhter zıyagıl edasıyla kalkmıyordur. Yerı geliyor ağız suyu akarŞöyle, genelde dikkat eder. Ama insanlık hali etmediği zaman gözüme batıyor itiyor sanki beni.
Farkındayım, haklısınız, yapım da böyle aslında. Eşimin davranış olarak yanlışı olmadı. şimdi ne desem yalan olur. Ben suçluyum zaten nişanlıyken bitirmeliydimHep eksik kaçamak cevaplar veriyorsun sanki ya da bana öyle geldi
Olabilir, olumsuz nedenleri çoğaltıyorum belki deInsanlık halı sende afedersın hanı lazerli vs değilsen senıde bellı bır aşamaya kadar o halde görebılır. Sabahları kımse bı bıhter zıyagıl edasıyla kalkmıyordur. Yerı geliyor ağız suyu akarbiraz aç kalsan ağzın kokar bla bla gıder yanı sız soğumak ıcın kendınızı dolduruyorsunuz
Ozaman aklında eskilerden kalma birimi var? Yani hiçmi birleşme olmadı? Birlikte film izlemekten,yemek yapmaktan,gezip tozmaktan hiçmi keyif almıyorsun?inanın umrumda tabi ki, sadece psikolojik olarak iyi değilim kafam çok karışık. Hepinizin yorumları benim için çok değerli kusura bakmayın öyle hissetirdiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?