Yeni evliyim, boşanmak istiyorum kızlar

Valla iyi koca kara borsa bacım:) buldun bunama! Sevmeye çalış,bir şekilde seversin.. Ten,koku gibi şeylerde sorun yoksa bence çözülür.. ama ten ve kokuda sorun varsa siz taban tabana zıtsınız demektir. Ama bu durumda da adama sormazlar mı,nişanlıyken duymadınmı kokusunu? Peki nişanlıyken hisler nasıldı? Elinden tutmadınmı öpmedin mi hiç için pır pır etmedimi ayy şu adamla şunları yaşasam aaah ah demedin mi? Demediysen neden evlendin? Sen kendini tanımıyorsun ne istediğini bilmiyorsun gibime geldi..

Kız 19 unda evde kalmak ne bızımkıler aklın varsa 30 unda evlen dıyor. Eskı ınsanlar öyle görmüş şimdi her şey değişti. Mıllet 23 24 unde mezun oluyor iş hayatı para kazanma derken 27 28 oluyor zaten. Umarım şimdi mutlusundur

Ben de mart ayında evlendim mesela 8 yıldır sevgililikten sonra huylarım değişti ama iyi yönde oldu bana. Ama cidden evlenince insanın psikolojisi değişiyor fakat eşinle birlikte konuşup atlamanız gerekiyor çünkü daha çok çok yenisiniz. Beklentin mi büyüktü evlilğe karşı? Ya da evde mi tıkınıp kaldın etkinlenmiştir illa ki pandemi herkesi etkiledi

Mutluyum çok şükür. Annem öyle biri işte aklınca evleneyim yuvam olsun diye düşünüyordu ikna etmek için de her aklına geleni söyledi. Nişanı atınca da evli bi adamla kaçıp üç çocukla geri gelmişim gibi eziyet etti aylarca

Babanız nasıl davrandı. Annenıze tepki göstermedi mi?

Hep oyle olsa hıc durma bosan derdım ama nısanlıyken degılmıs. Yenı evlılıklerde oluyor boyle seyler kavgalar sogumalar falan aynı evde yasandıgı ıcın falanda. Acaba cabuk sıkılan bı ınsanmısın ılıskılerınde nasıldın kendını bılırsın heycan gıdınce sıkılma baslar bazı ınsanlarda. Bıde bazı kadınlar her dedıgını yapan cok mulayım olan erkekten sıkılır oda olabılır ama kendını en ıyı sen bılırsın esının artı ve eksılerını yaz neyden hoslandıgını yada hoslanmadıgını nasıl bırı olsa senı daha cok etkılerdı bunları yaz yada dusun cunku cevap sende ınsan oturup bunu dusununce eksık seyler veya fazla seyler senın yasarken goremedıgın seylerı gorebılıyor. Hemen bosanma bence ama dusunup sana gore bırı olmadıgını yapamayacagını anlarsanda cevre baskısınıda es gec sadece esını ıncıtmeden kırmadan hallet. Mıllet herseye bısey soyler onlar ıcın mutlu olmadıgın mutlu etmedıgın evlılıge cocuk getırmeden yada kavga gurultu ederek dusman olmadan ayrılmak en guzelı

Ozaman aklında eskilerden kalma birimi var? Yani hiçmi birleşme olmadı? Birlikte film izlemekten,yemek yapmaktan,gezip tozmaktan hiçmi keyif almıyorsun?
İlk sorunuza cevabım evet
Oyy bi dk bu olayı bitirdi. Sabah beri üzülüyordum da şimdi tüylerim diken diken oldu. Aklında biri varken evlendiysen çok yazık. Eşine gerçekten çok yazık.

Kadına, iyi davranan erkek sayısı ne yazık ki azınlıkta bu ülkede. Ben olsam hayatımda beni seven, değer veren ve mutlu etmeye çalışan bir eşi kesinlikle kolay kolay bırakmazdım. Herşey bedensel haz değildir. Zamanla yakınlaştıkça hisleriniz uyanabilir. Veya tam tersi tamamen dayanılmaz hale gelir. Ama biraz zamana ihtiyacınız var sanki...

Konu sahibi arkadaşım artık olan olmuş evlenmişsin..aklında başka biri varya o kişi evlenmeden önceki vardı yoksa evlendikten sonra başkasından etkilenme gibi biseymi? Yoksa platonik bir sevgiydi ondan kurtulmak için mi böyle bir evlilik adımı attınız? Sorunun cevabı ne ise ona göre cevap yazayım diyorum ama ne olursa olsun eşini aldatma potansiyelindense boşanman daha hayırlı.senin bikere sağlıklı düşünmen lazım.her kadın eşi gerçekten karakterli düzgün bir insansa görücü usulü de olsa sever.sevebilme ihtimalin yüksek.senin şuan gittiğin yol yol değil.asağı düşüyorsun dikkat et.insanlarin ne düşündüğü önemli değil diye karakterimizinden izzetli nefsimizden ahlakimizdan vazgecemeyiz.asktan daha değerli şeyler vardır bunu unutma.

Oyy bi dk bu olayı bitirdi. Sabah beri üzülüyordum da şimdi tüylerim diken diken oldu. Aklında biri varken evlendiysen çok yazık. Eşine gerçekten çok yazık.
Aslında cevap belliydi de sordum yinede.. yoksa kimse durduk yere 1 ayda cicim ayında kocadan soğumaz.

Ben sizin gibi insanlara uyuz oluyorum.
Çok bencilsiniz.
Aklınızda kalan biri varken ya tutarsa diye başka birinin hayallerinin, hayatının içine edebiliyorsunuz.
Merak ediyorum Allah'tan hiç mi korkmuyorsunuz?

Daha bir ay olmuş insaf.
Iyi insanları üze üze iyi insan bırakmadınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…