- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
Bence diyecek bişey yok o zaman biranönce boşanın ve adamın hakkına da girmeyin. Bir de ben olsam size tazminat davası açardımİlk sorunuza cevabım evet
Kız 19 unda evde kalmak ne bızımkıler aklın varsa 30 unda evlen dıyor. Eskı ınsanlar öyle görmüş şimdi her şey değişti. Mıllet 23 24 unde mezun oluyor iş hayatı para kazanma derken 27 28 oluyor zaten. Umarım şimdi mutlusundurKonu sahibi bak gerçekten seni anlamaya çalışıyorum. Sakın bedavadan konuştuğumu düşünme. 19 yaşında başımdan bir nişanlılık geçti. Annem o kadar baskı yaptı ki "evde kaldın artık bunu kaçırırsan başkasını bulamazsın" bile dedi. Ben de yaşım küçük biraz da salaktım heralde o zamanlar kabul ettim. Ama 3 ay zor dayandım. Çünkü istediğim, beklediğim o değildi. Sürekli de görüşmüyorduk yani şehir dışındaydı. Ailesi ve kendisi bana aşırı iyi davranıyordu ama yok işte olmuyordu. Yani sen 8 ayda nasıl anlamadın ona şaşırıyorum. Biraz ayakların yere bassın hiç bir evlilik öyle romantik komedi filmlerindeki gibi değil.
Ben de mart ayında evlendim mesela 8 yıldır sevgililikten sonra huylarım değişti ama iyi yönde oldu bana. Ama cidden evlenince insanın psikolojisi değişiyor fakat eşinle birlikte konuşup atlamanız gerekiyor çünkü daha çok çok yenisiniz. Beklentin mi büyüktü evlilğe karşı? Ya da evde mi tıkınıp kaldın etkinlenmiştir illa ki pandemi herkesi etkilediÖğretmenim
Mutluyum çok şükür. Annem öyle biri işte aklınca evleneyim yuvam olsun diye düşünüyordu ikna etmek için de her aklına geleni söyledi. Nişanı atınca da evli bi adamla kaçıp üç çocukla geri gelmişim gibi eziyet etti aylarcaKız 19 unda evde kalmak ne bızımkıler aklın varsa 30 unda evlen dıyor. Eskı ınsanlar öyle görmüş şimdi her şey değişti. Mıllet 23 24 unde mezun oluyor iş hayatı para kazanma derken 27 28 oluyor zaten. Umarım şimdi mutlusundur
Babanız nasıl davrandı. Annenıze tepki göstermedi mi?Mutluyum çok şükür. Annem öyle biri işte aklınca evleneyim yuvam olsun diye düşünüyordu ikna etmek için de her aklına geleni söyledi. Nişanı atınca da evli bi adamla kaçıp üç çocukla geri gelmişim gibi eziyet etti aylarca
Babam yok ben küçükken öldüBabanız nasıl davrandı
Tahammül edemediğin halleri neler mesela?Mesela her haline tahammül edemiyorum bilmiyorum, itiyor beni
Başın sağolsun kuzum şu an mutluysan sorun yokBabam yok ben küçükken öldü
Teşekkür ederimBaşın sağolsun kuzum şu an mutluysan sorun yok
Ozaman aklında eskilerden kalma birimi var? Yani hiçmi birleşme olmadı? Birlikte film izlemekten,yemek yapmaktan,gezip tozmaktan hiçmi keyif almıyorsun?
Oyy bi dk bu olayı bitirdi. Sabah beri üzülüyordum da şimdi tüylerim diken diken oldu. Aklında biri varken evlendiysen çok yazık. Eşine gerçekten çok yazık.İlk sorunuza cevabım evet
Ya Allah aşkına sevismediginiz adamlarla evlenmeyin. En azından nisanliyken öpüşüp koklasin...Çevre baskısı, mantığıma uyunca evet dedim
Ozaman boşan eşini daha fazla üzmeİlk sorunuza cevabım evet
Aslında cevap belliydi de sordum yinede.. yoksa kimse durduk yere 1 ayda cicim ayında kocadan soğumaz.Oyy bi dk bu olayı bitirdi. Sabah beri üzülüyordum da şimdi tüylerim diken diken oldu. Aklında biri varken evlendiysen çok yazık. Eşine gerçekten çok yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?