- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Sen ona msj at sen onu ara. O suan seni hatali gordugu ic8n senden adimlar bekliyordur ki haksiz da sayilmaz. Suan insallah tum sıkıntıların gecmis bir sekilde esine sımsıkı sarilmis uyuyor olursun. Hersey gonlunce olsun.Evet eşim ama inanın nişanlıyken daha az çekiniyordum ondan bu olay ilişkimizi sarstı resmen gideli 2 saat oldu insan bi arar olmadı mesaj atar Arkadaşlarım yeni evlendiklerinde eşlerinden bahsedince çok Hoşuma giderdi şimdi onları kıskanır oldum
tamam fena saçmalamışsınızda , eşinizde bir iki trip atıp normale dönmeye çalışsa iyi olurmuş, hani bana gerginlikten öyle söylediniz gibi geldi, ilk zamanlarda çoğu kadın zevk alamaz zatenÖzür diledim bana sapık muamelesi yaptın resmen dedi tamam dedi ama çok soğuk bana
nickindeki resim çok şekermişArkadasım bence ıkınızde buyutmussunuz bu durumu nısanlıyken hıcmı yakınlasmadınız?
Nısanlılıkd onemım cok guzel demıssın hangı ılıskıde cınsellık olmuyorkı bu '' bırlesme '' degıl.
On konusma... Ön seanslar ..alışma Alıştırma opusurken yakınlasma vs...
Ama haklısın oyle olmuyor ... o farklı ama ıcınde bıryerde senınde onu ıstemen normal olan ....
Sankı sen onu ıstemıyormussun gıbı olmus.
nickindeki resim çok şekermiş
konu sahibi akşam ne oldu acaba
Kızlar eşimle nişanlılık dönemimiz çok güzeldi düğünde öyle ama haliyle bi yorgunluğu da vardı evlendiğimiz gece her şey çok güzel başladı ta ki ben kendimi kasana kadar eşim çok iyi davrandı bana ama ben kendimi istem dışı kastım oda böyle olmaz zevk almaya çalış dedi bende sinirlendim ne zevki ya bitir şunu artık diye çıkıştım sonrasında kalktı ve ben Sapık mıyım da işimi bitireyim biz evlendik bu kadar da olmaz dedi 4 gündür Evliyiz ama bana çok uzak ne yapmalıyım
Resmen forumca sizi gerdeğe sokmuşuz gibi hissediyorumArkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim çok şükür eşimle her şeyi dün tatlıya bağladık bugünde Balayına gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?