- 25 Mayıs 2015
- 966
- 625
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Inanın şuan bu konuda yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattıHem bıliyormusun bu benimde basima gelmisti kisa zamanda hallettik
Peki çok özel olmayacaksa nasıl etleriniz bu durumu sonrasında bir zarar verir mi ilişkimize bu durum eşim işi Gereği çok yoğun çalışıyo mutlu olsun istiyorum açıkçasıHem bıliyormusun bu benimde basima gelmisti kisa zamanda hallettik
Öyle yapmaya çalıştım bugün umarım işe yararCanim sen kendince belki kasildin canin yandı vs fakat söylediklerin eşini çok kırmış belliki.bastan böyle ayrı gayri olmaz.ına git tüm.ictenligin ile durumu anlat ve biz birlikteyiz mesajını ver
Kesinlikle katılıyorum bende aynılarını yazacaktım konuşmanın tamamını okuyup şimdiden böyle bir şey için bu kadar ezilir büzülürsen sen yandın demek ki tamam evet eşin haklıydı taki senden ayrı yatana kadar ilk gece nedir bu yada günlerdir yaptığı soğukluğa ne demeli senin bide özür dilemiş olmana rağmen o yüzden eşin sonuna kadar haksız adamın eline süper bir fırsat geçmiş ve sonuna kadar değerlendirmiş ve kullanmış ben sadece bunu anladım burdaBazı arkadaşlar defalarca özür dile demiş ama öyle sorunu çözemezsin, bazen en iyi savunma saldırıdır..Karşıdaki kişiyi kendine getirir. Tabi bu saldırı asla saygı çerçevesini aşmadan. Sen bu şekilde taaviz verdiğin sürece bütün evliliğin boyunca hep özür dileyen taraf olursun. Kabul edelim ki hata yapmışsın ama bu hatanın sebepleri önemli değilmi. Yani korkudan söylenen bir sözün faturası 4 gün olmamalıydı. Eşine kararlı bir ses tonuyla demelisin ki " heyecan ve tecrübesizlikle sana sarfettiğim lafı nasıl olursa sapıklığa bağlayabilidin, oysa bana karşı daha olgun ve anlayışlı davranmanı beklerdim, şimdi en güzel günlerimiz gereksiz bir şekilde heba oluyor ve hayallerimin yerine koca bir hayalkırıklığı kalıyor. Seni seviyorum ve asla üzülmeni istemem ama sen beni böyle davranarak oldukça üzüyorsun" yapma...! DE bitir konuşmayı. Sesin sert çıksın ama alçak olsun.
Yani ben HAKLI Olduğum halde boşu boşunaymış üzdüm kendimiKesinlikle katılıyorum bende aynılarını yazacaktım konuşmanın tamamını okuyup şimdiden böyle bir şey için bu kadar ezilir büzülürsen sen yandın demek ki tamam evet eşin haklıydı taki senden ayrı yatana kadar ilk gece nedir bu yada günlerdir yaptığı soğukluğa ne demeli senin bide özür dilemiş olmana rağmen o yüzden eşin sonuna kadar haksız adamın eline süper bir fırsat geçmiş ve sonuna kadar değerlendirmiş ve kullanmış ben sadece bunu anladım burda
eşinle aranıda düzeltmişsin çok sevindim mutluluğunuz daim olsun ama bir daha karşısında bu kadar ezilme derim yoksa hayat sana çok zor geçecek sürekli küsen özür bekleyen bir adamla uğraşacaksın alışacak ve hep seni kıvrandıracak
ben kocama nasil sovdum o geceki agri hic bseye benzemez bence bu kadar abartmasina gerek yok kocanın.
Öyle düşünme o senin esin artık gezerek akışına bırakınca düzelir zamanla tabi bide ilk günkü tedirginliği anlat sevecen ol inanki düzelirŞöyle bi durum var kayınvalidemler istanbulda biz Bursa'da bu akşam gidicez onlara ve Çarşamba istanbuldan Bosna'ya uçucaz güya balayı için bana zehir oldu
Evet eşim ama inanın nişanlıyken daha az çekiniyordum ondan bu olay ilişkimizi sarstı resmen gideli 2 saat oldu insan bi arar olmadı mesaj atar Arkadaşlarım yeni evlendiklerinde eşlerinden bahsedince çok Hoşuma giderdi şimdi onları kıskanır oldumÖyle düşünme o senin esin artık gezerek akışına bırakınca düzelir zamanla tabi bide ilk günkü tedirginliği anlat sevecen ol inanki düzelir
Bu akşam için nasıl bir sürpriz yapmalıyım peki sizce bi fikir versenizSorun olmaz canım sen olumlu dusunmeye bak bizdede oyle ikimizde yogun calisyorduk firsat buldukca tatlı surprizler yapabilirsn
canim insanlar neyin ne oldugunu artik cok iyi biliyor internet sagolsun. kimse az aci cektim diyemez. ki ben kendi adima konuşuyorum ben cok rahatsizlandim. esimde hersey hakkında bilgili birisi beni zorlamadi kac kere yapalim dedik de ben vazgeçtim kufur ney ettim olacak seyler bunlar yani kocanin anlayisli olmasi lazim kisaca ne derse desin kadin.bunu demiyeydin iyiydi, yeni eklenecekler korkmasın şimdi
Masaj çok işe yarar bütün hastanedeydi aslında ama onu nasıl yapıcam biraz çekiniyorum halaumarım isine yarar
Ama canım adamla da empati yapmalı.
Düşünsene o kadına bağırsaydı, bir rahat dur da bitireyim şu işi diye. Öyle romantik bir gece bekliyorsun, partnerinden gördüğün tepki bu olsa, kadının 4 günlük kırgınlığına, amaaan ne uzatıyor dermiydik?
Bence gerçekten kendini affetirmesi lazım.
canim insanlar neyin ne oldugunu artik cok iyi biliyor internet sagolsun. kimse az aci cektim diyemez. ki ben kendi adima konuşuyorum ben cok rahatsizlandim. esimde hersey hakkında bilgili birisi beni zorlamadi kac kere yapalim dedik de ben vazgeçtim kufur ney ettim olacak seyler bunlar yani kocanin anlayisli olmasi lazim kisaca ne derse desin kadin.
dedgni anlamadım kiValla ben oldugundan bile şüphe etmiştim o yüzden zor oluyor diyenlere inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?