Yeni Evliyim ve her şeyi mahvettim..

Canim sen kendince belki kasildin canin yandı vs fakat söylediklerin eşini çok kırmış belliki.bastan böyle ayrı gayri olmaz.ına git tüm.ictenligin ile durumu anlat ve biz birlikteyiz mesajını ver

Kesinlikle katılıyorum bende aynılarını yazacaktım konuşmanın tamamını okuyup şimdiden böyle bir şey için bu kadar ezilir büzülürsen sen yandın demek ki tamam evet eşin haklıydı taki senden ayrı yatana kadar ilk gece nedir bu yada günlerdir yaptığı soğukluğa ne demeli senin bide özür dilemiş olmana rağmen o yüzden eşin sonuna kadar haksız adamın eline süper bir fırsat geçmiş ve sonuna kadar değerlendirmiş ve kullanmış ben sadece bunu anladım burda
eşinle aranıda düzeltmişsin çok sevindim mutluluğunuz daim olsun ama bir daha karşısında bu kadar ezilme derim yoksa hayat sana çok zor geçecek sürekli küsen özür bekleyen bir adamla uğraşacaksın alışacak ve hep seni kıvrandıracak

Sorun olmaz canım sen olumlu dusunmeye bak bizdede oyle ikimizde yogun calisyorduk firsat buldukca tatlı surprizler yapabilirsn

Yani ben HAKLI Olduğum halde boşu boşunaymış üzdüm kendimi

Şöyle bi durum var kayınvalidemler istanbulda biz Bursa'da bu akşam gidicez onlara ve Çarşamba istanbuldan Bosna'ya uçucaz güya balayı için bana zehir oldu
Öyle düşünme o senin esin artık gezerek akışına bırakınca düzelir zamanla tabi bide ilk günkü tedirginliği anlat sevecen ol inanki düzelir

Öyle düşünme o senin esin artık gezerek akışına bırakınca düzelir zamanla tabi bide ilk günkü tedirginliği anlat sevecen ol inanki düzelir
Evet eşim ama inanın nişanlıyken daha az çekiniyordum ondan bu olay ilişkimizi sarstı resmen gideli 2 saat oldu insan bi arar olmadı mesaj atar Arkadaşlarım yeni evlendiklerinde eşlerinden bahsedince çok Hoşuma giderdi şimdi onları kıskanır oldum

bunu demiyeydin iyiydi, yeni eklenecekler korkmasın şimdi
canim insanlar neyin ne oldugunu artik cok iyi biliyor internet sagolsun. kimse az aci cektim diyemez. ki ben kendi adima konuşuyorum ben cok rahatsizlandim. esimde hersey hakkında bilgili birisi beni zorlamadi kac kere yapalim dedik de ben vazgeçtim kufur ney ettim olacak seyler bunlar yani kocanin anlayisli olmasi lazim kisaca ne derse desin kadin.

Bilmiyorum ki ben kendimden örnek vereyim mesela esim eve geldigi zaman romantik film acardim sevdigi pastayi yapıp yedirirdim masaj yapardım iltifat ederdim bu tür seyler yapabilirsn ama en etkilisi guzel bir masaj olabilir

Kadınla erkeğin bu durumda eşit olduğunu düşünmüyorum. Empati yapabilmesi için kadının duyduğu endişeyi ve acıyı yaşaması lazım.
Kendini kastığını ve canının acıdığını söylemiş konu sahibi. İstemsizce ağızdan çıkan laf için bin defa özür dilemesi gerektiğini hiç sanmıyorum. Özrünü dilemiş ve adamın artık uzatmaması lazım. Onlar karıkoca, nasip olursa binlerce gece yaşayacaklar.
Elbette iyi günlerin olduğu kadar kotu günlerinde olduğu zamanlarda en önemli duyguları anlayış olmalı.
Biraz bu yönden düşünürseniz hak verirsiniz.

" Sapık mıyım" demiş ya.. Hayat arkadaşısın, işte ötesi yok.

Valla ben oldugundan bile şüphe etmiştim o yüzden zor oluyor diyenlere inanamıyorum.

Cekinmen cok normal istersen boyle hemen degilde oyalanark soyle oyle daha kolay olabilir kız kardesimede bu tavsiyeyi vermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…