- 25 Mayıs 2015
- 965
- 621
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Bunu yapıcam bu akşamCekinmen cok normal istersen boyle hemen degilde oyalanark soyle oyle daha kolay olabilir kız kardesimede bu tavsiyeyi vermistim
ne batırmısı allah askına ya kız hazır olmayabilir yani evlendi diye sak yapıcak hali yok esindede kusura bakma insalık yok yani bu ne böyle sabret arkadası birazÖzür dile tabii, harbi batırmışsın. Bitir şunu nedir ya? Adama tenezzül etmişte, sevişmesine izin vermişsiniz gibi.
Siz konuşmaları tamamen okumamışsınız Anladığım kadarıyla eşime haksızlık yapmışsınızne batırmısı allah askına ya kız hazır olmayabilir yani evlendi diye sak yapıcak hali yok esindede kusura bakma insalık yok yani bu ne böyle sabret arkadası biraz
dedgni anlamadım ki
Bence fakesin. Bu isim bu resim bu konu örtüşmüyorreee
Arkadaşlar ben ailemden ve arkadaşlarımdan uzak bir yerdeyim eşimin işi dolayısıyla planımız iptal oldu Çarşamba Bosna'ya gidicez iki hafta olmayacak bu Yüzden nöbet vermişler ona iki hafta yok diye eve geldi bi saat durabildi sabah burda dertleşince ve eşimle durumlar iyiye gidince heyecandan burada paylaştım çünkü kimseye anlatamadım bu durumu neden böyle düşündünüz anlamadımBen fake mi bilemem ama birsuru sey yazip yazip olaylara gore
tatilimiz ertelendi
.. kv gitcektik ondanda vazgectik ertelendi
Esimi cagrimmm dediklerinizi yapayim
Esim geldi
1 saat sonra esim gitti deyip yine buraya geliyorgarip bir arkadaş
Degisik bir arkadas umarim sorunlarini cozer :)
Iyi de adama bitir şunu demiş eşi gayet insan ki sen ne diyorsun ne işi diye söylenmiş. cinselliği on plana alıp bi çok erkek gibi abartmamis.ne batırmısı allah askına ya kız hazır olmayabilir yani evlendi diye sak yapıcak hali yok esindede kusura bakma insalık yok yani bu ne böyle sabret arkadası biraz
Ben fake mi bilemem ama birsuru sey yazip yazip olaylara gore
tatilimiz ertelendi
.. kv gitcektik ondanda vazgectik ertelendi
Esimi cagrimmm dediklerinizi yapayim
Esim geldi
1 saat sonra esim gitti deyip yine buraya geliyorgarip bir arkadaş
Degisik bir arkadas umarim sorunlarini cozer :)
dua etsin kız bitit isi demis yeter be cekil üstümden diye atmamıs kız o psikolojiyle iyi bile dayanmıs yani hemen olcak gibi yapmıs esiki kızda bitit su isi demisIyi de adama bitir şunu demiş eşi gayet insan ki sen ne diyorsun ne işi diye söylenmiş. cinselliği on plana alıp bi çok erkek gibi abartmamis.
varsa yoksa cinsellik canı yansa da devam diye düşünmemesi garip geldi sanırım.
Ben az acı çekmek değil hiç acı çekmedim. Nolacak benimki olmuş sayılmıyor mu şimdi? Ne kada seviyorsunuz her şeyi herkes için geçerli yapmayı.canim insanlar neyin ne oldugunu artik cok iyi biliyor internet sagolsun. kimse az aci cektim diyemez. ki ben kendi adima konuşuyorum ben cok rahatsizlandim. esimde hersey hakkında bilgili birisi beni zorlamadi kac kere yapalim dedik de ben vazgeçtim kufur ney ettim olacak seyler bunlar yani kocanin anlayisli olmasi lazim kisaca ne derse desin kadin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?