Yeni Evliyim ve her şeyi mahvettim..

Özür dile tabii, harbi batırmışsın. Bitir şunu nedir ya? Adama tenezzül etmişte, sevişmesine izin vermişsiniz gibi.
ne batırmısı allah askına ya kız hazır olmayabilir yani evlendi diye sak yapıcak hali yok esindede kusura bakma insalık yok yani bu ne böyle sabret arkadası biraz

erkekte kadın gibi romantik ortam istiyor herşey kadın için değil sonuçta erkeğinde ilk gecesi belkide ilk defa bir kadınla yalnız kalıyor çok kaba olmuş.

Yazik ya.. Merak etme hicbirsey mahfolmadi daha kac gundur evlisniz sunun surasinda. Uzuntunu goster ona senin icinde zor oldugunu bidaha deneyebilirsin? Ilk gece gercekten cok zor aciyo evet ama her gun denemeni tavsiye ediyorum kastigin zaman cok zor bacaklarini rahat birakmani tavsiye ediyorum

Biraz sert bir giris olmus tarafinizdan adamin da pek hosuna gitmemis uslup belli niye bu kadar kastiniZ ki evlilik oncesi psikolojik hazirlansaymissiniz keske cok gecmis olsun doktor yolu sanki bu is bir de ozur ve kendini ifdeetme

Kendini kasma biraz rahat olmayı dene herşey kafanda bitiyo ....olmazsa doktora git ....bu durumda eşinin sana destek olmASI gerekiyo....ama oda kendince haklı yani sapıkmıyım demesi normal....

Bence fakesin. Bu isim bu resim bu konu örtüşmüyorreee

Ben fake mi bilemem ama birsuru sey yazip yazip olaylara gore

tatilimiz ertelendi
.. kv gitcektik ondanda vazgectik ertelendi
Esimi cagrimmm dediklerinizi yapayim

Esim geldi

1 saat sonra esim gitti deyip yine buraya geliyor garip bir arkadaş

Degisik bir arkadas umarim sorunlarini cozer :)

Arkadaşlar ben ailemden ve arkadaşlarımdan uzak bir yerdeyim eşimin işi dolayısıyla planımız iptal oldu Çarşamba Bosna'ya gidicez iki hafta olmayacak bu Yüzden nöbet vermişler ona iki hafta yok diye eve geldi bi saat durabildi sabah burda dertleşince ve eşimle durumlar iyiye gidince heyecandan burada paylaştım çünkü kimseye anlatamadım bu durumu neden böyle düşündünüz anlamadım

kötü nyietli insanları boşver kafana takma buradaki insanlar senın derdine care arıyor hepimiz senin dertlesmek için yazdığını biliyoruz sen rahatına bak

Adamın libidosunu yerle bir etmişsiniz :)) Bence cinsellik ve evlilik konusunda bir terapi almalısınız. Cinselliğin evliliğin en önemli parçalarından biri olduğunu ve eşler arasındaki en büyük problemlerin buradan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Bu bir görev değildir asla. Öyleymiş gibi bir tepki vermişsiniz. Bence kendinizi kasmayın ve rahat olun. O sizin eşiniz. Bu yaşadığınız ayıp değil gayet hayatın içinden ve doğal bir şey. Bu konuda sıkıntınız var gibi.

ne batırmısı allah askına ya kız hazır olmayabilir yani evlendi diye sak yapıcak hali yok esindede kusura bakma insalık yok yani bu ne böyle sabret arkadası biraz
Iyi de adama bitir şunu demiş eşi gayet insan ki sen ne diyorsun ne işi diye söylenmiş. cinselliği on plana alıp bi çok erkek gibi abartmamis.

varsa yoksa cinsellik canı yansa da devam diye düşünmemesi garip geldi sanırım.

Arkadaş konuyu sıcak tutuyor başka hatunlarda paylaşımda bulunsun diye... Başka açıklaması yok bana göre. Bazısı da bana kötü niyetli demiş çok umrumda canım açığa çıkınca fake olduğu beni hatırlarsınnn

dua etsin kız bitit isi demis yeter be cekil üstümden diye atmamıs kız o psikolojiyle iyi bile dayanmıs yani hemen olcak gibi yapmıs esiki kızda bitit su isi demis

Ben az acı çekmek değil hiç acı çekmedim. Nolacak benimki olmuş sayılmıyor mu şimdi? Ne kada seviyorsunuz her şeyi herkes için geçerli yapmayı.

Konu sahibi, her şey sizin aklınızda bitiyor. İnanın öyle stres yapacak, kasacak bir şey yok. Siz aklınızı boşaltıp kendinizi tamamen akışa bırakırsanız zaten fark etmeden iş o noktaya gelecek. Siz stres yaptıkça acı olur, kasılma olur.

Ozur dileyin o anlik korkuyla ağzınızdan birden istem dışı ciktigini soyleyin alin gönlünü konusarak. Hatta bu konusmayi ozel bir an hazirlayarak da yapabilirsiniz

Kötü olmuş canım, ama onarılmayacak kadar da değil. Birbirinize zaman tanıyın sen yaklaş çünkü eşin şimdi haliyle çekinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…