- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- 48
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Haklısınız aslında ama daha öncede söyledim eşim bu gece Olmasın yorgunuz dedi sarılıp uyuyalım dedi ben olsun diye Israr ettim kızamıyorum bu Yüzden onabu senin hatan değil öncelikle kendini suçlama. bu zamana kadar ayıp kötü kık pis diye öğretilen birşey , uzun yıllar etrafına örülen duvarlar var. şimdi pat diye kaldır o duvarı demek olmuyor. eşin de zevk al diyeceğine stresini anlayıp zevk verseymiş madem. kendini suçlu hissetme derim ve zamana bırak. eşin uzatırsa ayıp eden o olur.
öncelikle sonuca odaklı değil de o olay olmayacakmış gibi eşinizi sevmeye hissetmeye çalışın. bir müsait zamanda da kendinizi eşinize anlatmaya çalışın. neler hissederek o davranışa girdiğinizi vs..
adam haklıKızlar eşimle nişanlılık dönemimiz çok güzeldi düğünde öyle ama haliyle bi yorgunluğu da vardı evlendiğimiz gece her şey çok güzel başladı ta ki ben kendimi kasana kadar eşim çok iyi davrandı bana ama ben kendimi istem dışı kastım oda böyle olmaz zevk almaya çalış dedi bende sinirlendim ne zevki ya bitir şunu artık diye çıkıştım sonrasında kalktı ve ben Sapık mıyım da işimi bitireyim biz evlendik bu kadar da olmaz dedi 4 gündür Evliyiz ama bana çok uzak ne yapmalıyım
Evet onunda ilktiadam haklı
sapık mı işini bitirip gidecek.
korkuyor olabilirsiniz, anlayışlı olmasını söyleyin.
onun da mı ilk deneyimi?
Bosna'ya gidicez Balayına onunda biletini anca Çarşamba'ya bulduk o güne kadar hallolmalı bu iş işte
bunu yukarıdaki yorumlarda açıkladım iş derken Aramızdaki bu soğukluğu kastediyorum beniş olarak gördüğün sürece ya-pa-maz-sın.
:) bence onlar garip eşime 5 sene önceki ilk birbirimizi gördüğümüzdeki bi ayrıntıyı anlatıyorum :) onu damı hatırlıyosun yok artık falan dioo:)
eşin haklı ama sen de haksız değilsin ben de bunu söylüyorum. evet adamın suçu yok belki bu konuda ama senelerce ayıp denen şey şimdi zevk al olunca insanın duyguları birbirine giriyor. suçluluk hissetme. senin hatan yok ortada. normal zamanda kaba davranmamışsın gerginliğinin doruk yaptığı noktada çıkıvermiş ağzından. o gece de bir an önce olsun bitsin kafamdan çıksın diye dşünmüşsün. bu senin suçun değil bu zamana kadar içine bu duyguları işlettirenlerin suçuKızlar bende biliyorum eşim HAKLI bunu nasıl dğzeltirim diye sizden fikir istiyorum biliyorum çok kaba davrandım zaten ona da şaşırıp Kızmış olabilir ben ona hep çok kibar sakin davranırsın nişanlıyken
ilk gece için anlatılanları Dinledikçe haklisin insan kendini kasiyo ama ona belli etmeme gibi bir şansın yok maalesef konuş özür dile ilk boyle olsun falan da ki zaten senin korkularını anlar ... ilk zevk almadan olsun en azından sen alışana kadar...bunu ancak onunla açık açık konuşarak cozebilirsin..çokta korkulacak birşey değil emin olKızlar eşimle nişanlılık dönemimiz çok güzeldi düğünde öyle ama haliyle bi yorgunluğu da vardı evlendiğimiz gece her şey çok güzel başladı ta ki ben kendimi kasana kadar eşim çok iyi davrandı bana ama ben kendimi istem dışı kastım oda böyle olmaz zevk almaya çalış dedi bende sinirlendim ne zevki ya bitir şunu artık diye çıkıştım sonrasında kalktı ve ben Sapık mıyım da işimi bitireyim biz evlendik bu kadar da olmaz dedi 4 gündür Evliyiz ama bana çok uzak ne yapmalıyım
Aslında böyle şeylerin çok ayıp olarak algılandığı bi ortamda büyümedim ama ben yapı olarak fazlasıyla utangaç biriyim ondan sanırımeşin haklı ama sen de haksız değilsin ben de bunu söylüyorum. evet adamın suçu yok belki bu konuda ama senelerce ayıp denen şey şimdi zevk al olunca insanın duyguları birbirine giriyor. suçluluk hissetme. senin hatan yok ortada. normal zamanda kaba davranmamışsın gerginliğinin doruk yaptığı noktada çıkıvermiş ağzından. o gece de bir an önce olsun bitsin kafamdan çıksın diye dşünmüşsün. bu senin suçun değil bu zamana kadar içine bu duyguları işlettirenlerin suçu
çok doğruEşiniz haklı falan değil, kırılmış olabilir; uzatmasına hiç gerek yok. Sonuçta o anlık sıkıntıyla ağzınızdan çıkan birşey.
Eşinizden çokta ezilerek özür dilemeyin; o anlık bir sıkıntı olduğunu, fevri davranmanızın normal olduğunu ve anlayış beklediğinizi anlatın. Uzatmaması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?