- 30 Kasım 2010
- 1.129
- 1.411
- 333
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Düşüncesiz insan çok yeni evde sigara içiren damatta gerizekalı herhaldeAyyy benim karşı daireyi de yeni evlenecek bi çift tuttu ama daha düğün olmadı sanırım damadın tüm sülalesi şu an o evde kalıyor ben bugün ben olsam ne yapardım diye düşündüm ne bileyim kendi evimde kendim kalmak isterdim eşyalarım yeni niye ben gelmeden evimde başkaları yatsın kalksın bide evde sigara içiyorlar
Ya şu eşyalara fazla anlam yüklemeyin
Eni sonu eşya bunlar 3 5 gün oturmakla hiçbişeyde olmaz
Öfff ne kadarda basit şeylere takılıyorsunuz
Ya inanki bunun sınırla ilgisi yokSorun sadece esya degil ki. Sinir bilmemek. Nezaketten anlamamak. Ev sahibi bile kalmadigi evde kalinirmi allasen? Bunu yapanlar, ilerdedz farkli beklentileri olur.
Otel denilen şey var, konu sahibin ailesi var. Ki corona zamani aslinda gelmelerine bile gerek yok.
Ya inanki bunun sınırla ilgisi yok
İnsanlar arkadaşlarına bile bu rahatlığı veriyorlar ki bunlar yabancı değil anne baba
Şöylede düşünebiliriz aynı durumda gelin hanımın anne babası olsa otele git mi diyecek anne babasına
Coronaya gelince son derece haklısın
Ben bu konuda senin gibi düşünmüyorumEe evet, gelin ailesi icinde aynisi gecerlidir. Ev sahibin olmadigi yerde kalmak saygisizliktir, ha kiz tarafi ol, ha oglan tarafi ol.
9 cm ne??Haha 9 cm konusu değil mi?
B bendekidurumlar ben istemezdim açıkçası. Daha eşyalar gelmemiş, hepsi gelmiş olsaydı da ben olmadan yaşayacağım evide kimsenin kalmasını istemem.
Kaynana olsam aklımdan geçirmem orda kalmayı. Kaynana bayrama heves edince heves etti oluyor, gelin gelin evi kurmaya , ilk kendi kullanmaya heves edince kıskanç oluyor...milleti rahatsiz edicek zaten corona zamani gelerek. 40 yaşına geldim 10 yıllık nerdeyse evliyim gelin olarak bakınca da kaynana olarak bakınca da aynı görüyorum. O ev yokmuş gibi düşünülür. Ne munasabet gidip gorgusuz gibi kendi kendime bayramda ben geliyorum diyip yeni evde kalıcam.Söyle düşünün. Evlendiniz. Oğlunuz oldu. Oğlunuz sizden başka bir şehirde müstakbel eşinin bulunduğu şehirde yaşıyor. Siz de bi hevesle bayramda geleceksiniz. Ev halkını rahatsız etmeyelim ve boş ev varken orada kalalim diye düşündünüz ama gelininiz size içten içe kuruluyor. Kalmanızı istemiyor. Ne hissederdiniz? Eşyaymış, evmiş. Bunlar boş şeyler. Kalpler kırılmasın. Cocukken yeni bir oyuncak alinir da. Banane ilk ben kutusundan açıp oynucam. Hayır başkası oynamasın diye kalbinden geçirirsin ya. Ayni kiskanclik var burada da. Ama simdi dusununce sadece bir oyuncak diyorsun. Onemsiz geliyor, degil mi? Bundan 15 20 yıl sonra da bu tavrınız size önemsiz ve gereksiz gelecek. Yasiniz kac bilmiyorum ama birgun siz de kayinvalide olacaksınız. Böyle şeylere takılıp basitlesmeyin. Üretken olun, okuyun, gezin , sevin sevilin. Hayatın tadını çıkarın
Çok güzel.yazmissiniz hayatta asla eşyaya anlam.yuklemedim.bende. Bide şu yonden bakıyorum. Bu kişi annesi olsa eminim kendi ailesi Bask bir şehire gelse korkmadan dolayı otelde kalan istemez ee kayinvalidede belki kalamz ee boş ev varsa ailem orda kalan diyeblr bizde abim evlenirken İstanbul'a gittik abim bekar olunca oturacaklari evde kalıyordu. Eşyalarda yerleşmişti kaldık yani ne var bunda kalkıp yatak odasında yatmadk. Koltukta uyuduk ama sağolsun yengemde sorun yapmadıSöyle düşünün. Evlendiniz. Oğlunuz oldu. Oğlunuz sizden başka bir şehirde müstakbel eşinin bulunduğu şehirde yaşıyor. Siz de bi hevesle bayramda geleceksiniz. Ev halkını rahatsız etmeyelim ve boş ev varken orada kalalim diye düşündünüz ama gelininiz size içten içe kuruluyor. Kalmanızı istemiyor. Ne hissederdiniz? Eşyaymış, evmiş. Bunlar boş şeyler. Kalpler kırılmasın. Cocukken yeni bir oyuncak alinir da. Banane ilk ben kutusundan açıp oynucam. Hayır başkası oynamasın diye kalbinden geçirirsin ya. Ayni kiskanclik var burada da. Ama simdi dusununce sadece bir oyuncak diyorsun. Onemsiz geliyor, degil mi? Bundan 15 20 yıl sonra da bu tavrınız size önemsiz ve gereksiz gelecek. Yasiniz kac bilmiyorum ama birgun siz de kayinvalide olacaksınız. Böyle şeylere takılıp basitlesmeyin. Üretken olun, okuyun, gezin , sevin sevilin. Hayatın tadını çıkarın
bu kıza teklif bile etmemişler. Kendi kendilerine biz o evde kalıcaz diyip geliyorlar, ama yorumlarda eşyaya anlam yüklemeyin diyorlar şaka gibi:)corona zamanı nereye geliyor davet bile edilmemiş ,yatıp kalksın nolucak diyorlar, kaç gün kalıcak sıcakta banyoya giricek herşeyi kullanıcak , daha gelin damat girmemiş eve ayıp ya .Bana da teklif etmişlerdi bunu . Asla kabul etmemistim ne münasebet ya daha ben girmemişim o eve neyin merakı . Gitsinler misafirhanede kalsınlar .
Ağzınıza sağlık herkes eşyaya anlam yüklemeyin demiş kesin bunu diyenler daha önce gidip gelin evinde kalanlardırbu kıza teklif bile etmemişler. Kendi kendilerine biz o evde kalıcaz diyip geliyorlar, ama yorumlarda eşyaya anlam yüklemeyin diyorlar şaka gibi:)corona zamanı nereye geliyor davet bile edilmemiş ,yatıp kalksın nolucak diyorlar, kaç gün kalıcak sıcakta banyoya giricek herşeyi kullanıcak , daha gelin damat girmemiş eve ayıp ya .
Daha önce de böyle bir konu açılmıştı. Damadın ailesi düğüne kadar yeni kurulu evde kalmak istiyordu. Ben o zaman yadırgamıştım daha gelin girmemiş ev diye. Ama şimdi öyle düşünmüyorum. Bu virüslü zamanda otelde ya da başka bir aile yanında diken üzerinde gibi kalmalarındansa bomboş duran evi kullanmaları daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?