- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.408
- 798
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Aman sormayin valla ben de hic sevmem bayramlari. Virus var diye azicik rahat ettiydik simdi gene curcuna baslayacakBayram ziyaretlerini de bayramları da sevmem valla beni bile gerdi bu durum.ama ben olsam aileme söylerim sizinle kalsınlar diye. Konu sahibi elektrik ve suyu açtırma sakın. Ya da gizli gizli ara eşyalar gelmesin
Oğullarının evi değil.oğlu ve gelinin evi
Heh adam olPardon bacı kaynana gibi yazmışımaynen öyle
„Anne ben size xxx isimli Oteli tuttum orda kalin“ bukadar:))))nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Arkadaşlar aramızda eşya takıntıları olan manyak ruh hastaları var. Böyle ilk eşyayı ben açayım ,ben kullanayım,başka kimse ellemesin diyen deliler var mesela BENBen açacağım arkadaş sapıkça zevk alıyorum bundan. Evime koltuk mu geldi ,önce ben oturacağım. Sınırını belirleyen kedi gibi yuvarlanacağım üstünde. Nevresim takımı paketi açacağım, ay ne güzel diye çıkaracağım,ay iğrenç kokuyor diye yıkacağım,ay mis gibi yumuşatıcı diye sereceğim Gelen mobilyaya önce ben bakacağım,yarım saat sonra hevesim geçer o zaman istersen parti ver üstünde. Çeşit çeşit okb var buda onlardan biri işte. O yüzden konu sahibinin yerinde olsam cinnet geçiririm ben.
Evi ayarlıyor şu an sjsjsjsjKonu açmışsınız değer bulup bir cvp yazmamışsınız. Sebep ?
Kalsinlar nolacak ki? Belki evi de yerlestirirler,temizlik yaparlar,sonucta yeni ev bir suru is vardir orada.
nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Daha neler tabiki olmazAntifan diyorum ben buna
Şeytan tüyü var bu kızda
öyle değil o laf... 'güneş girmeyen eve doktor girer' derler. doğrusu bu benim bildiğim. :)nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?