- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.489
- 33
- Konu Sahibi Hayatkisa12
-
Kendinize bir hobi edinin, sinemaya gitmek turlara katılmak gibi aktiviteler yapın. Çok pahalı yerlere gitmeye gerek yok. İşten çıkıp sahilde bir kahve içmek bile kendime bir ödül benim için.Suan malesef o psikolojideyim. Sanki boşuna çalışıyormuşum gibi hissediyorum
Lütfen yanlış anlamayın beni ailemiz canımız ama bazı aileler çocuklarını sömürüyor. Evlendiklerinde bile yakalarını bırakmıyor. Ben biraz işin içeriğini anlamak istedim.Canım senden başka kardeşin yok mu? Herşeyi bir tarafa bırak, işten çıkarılırsan ne olacak? Baban bu parayı ne için istiyor? Sağlık meselesi falan mı var ailede? Farzet ki evlendin yada şu an evli olduğunu farzedelim. Yine senden kredi çekmeni mi isteyecekler? Yani burada ailenin maddi durumu nedir ve neden çekeceksin bu krediyi? Ve senin yaşın kaç?
Ailem kardeşimin geleceği için istiyor parayı. Suan bekarım 27 yaşındayım bekarımLütfen yanlış anlamayın beni ailemiz canımız ama bazı aileler çocuklarını sömürüyor. Evlendiklerinde bile yakalarını bırakmıyor. Ben biraz işin içeriğini anlamak istedim.
Senin geleceğin ne olacak peki? Eğitim için mi ne için?Ailem kardeşimin geleceği için istiyor parayı. Suan bekarım 27 yaşındayım bekarım
Hayır bir yer açacak üstüne ekleme yapacağımSenin geleceğin ne olacak peki? Eğitim için mi ne için?
Bu ailenin fedakarı sensin yani. Peki kardeşiniz bu yeri açınca size bunu ödeyecek mi? Borç mu bu? Yoksa birlikte ortak işyeriniz mi olacak?Hayır bir yer açacak üstüne ekleme yapacağım
Hayır bir yer açacak üstüne ekleme yapacağım
Katılıyorum. O sebepten konu sahibine çok soru sordum. Aslında bu kızcağız da bu yükün altına girmek istemiyor. Ama ailesi olduğu için vicdanen bişey diyemiyor gibi geldi bana. Bence çekemiyorum kredi vermiyorlar desin geçsin. Belki önyargılı olacağım ama kesin kardeşi girip bir yere ben emir altında çalışamam deyip çekti kendini bir ışık görüp. Bu kıza güvenerek mi kardeşini yapmışlar. Aile aile de üzülüyorum bir yere kadar herşey. Çok mu büyük konuşuyorum bilmiyorum bir yandan da....O yerde batar. Artik eskidendi o bir yer açilir, gelir kaynagi olurdu. Hiç fizibilitesine bakildimi? Arastirma yapildi mi bu yer tutarmi diye?
Yok. Bizim oglana gelir kaynagi olsun diye düsünüyorlar.
Bizim kizda sabahin köründe kalksin ama oglanin gelecegi için.
Kendini bu kadar degersizlestirme. O kisi baban diye, seni sömürmeye hakki yok. Herkes kendi gelecegini kursun.
Sende eminim bu yere elerine kazaya kazaya geldin. Calisarak. Kardesinde aynisini yapsin. Pipisi olmasi, onu çalismakten engellemiyor.
Herseyi geçtim, bir yeri açarken zaten kenarda çok paran olmali. Ilk 6 ayi, hatta ilk 1 yili, hiç para gelmiyor olarak görmen lazim. Bir yeri, basklarin kredi almasi ile açacaksan, batmaktan baska çaren yok.
Aklini basina al canim, sakin o krediyi çekme.
Katılıyorum. O sebepten konu sahibine çok soru sordum. Aslında bu kızcağız da bu yükün altına girmek istemiyor. Ama ailesi olduğu için vicdanen bişey diyemiyor gibi geldi bana. Bence çekemiyorum kredi vermiyorlar desin geçsin. Belki önyargılı olacağım ama kesin kardeşi girip bir yere ben emir altında çalışamam deyip çekti kendini bir ışık görüp. Bu kıza güvenerek mi kardeşini yapmışlar. Aile aile de üzülüyorum bir yere kadar herşey. Çok mu büyük konuşuyorum bilmiyorum bir yandan da....
Kardeşim yeni bi yer açacak onun icin lazımBabana neden lazim o kadar para?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?