- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi Evdekalanprenses
-
Herkes evlenip cocuk sahibi olmak zorunda degil ki. Allah can sagligi versin. Isiniz gucunuz varmis, kimseye muhtac degilsiniz. E zamaninda herseyi cok hizli yasamissiniz. Biraz yetinmeyi bilmek lazim.Yasim ilerliyor ve talibim yok... cevremde arkadasim bile yok
E olmasin nolacak? Boyle salakca bir seye uzulur mu insan? Gencsiniz, isiniz var, gezin tozun yahu. Cocuk ve koca kahri cekmekten iyidir.Yasim ilerliyor ve talibim yok... cevremde arkadasim bile yok
Yasim ilerliyor ve talibim yok... cevremde arkadasim bile yok
Tabiki adil. Yabancı ülkesine dönünce kollarını açıp bağrına mı basaydı seni? Töbe yarabbim.Her kadın anne olmak evladini koklamak ister neden bana kıziyor sunuz ? Gençliğimde yaptığim bi hata yüzunfen o çocuktan 1 ömür boyu olmam adil mi ?
Kuyruk acısı :)Ne acisi yasiyorsunuz arkadasim?
Aa bilmiyordum öyle bir topik olduğunu.Hani foto?
Paylaşsana evcil hayvan topiğinde. Benim dana gezmelerde, mart ayı dert ayı ya
Kedi özledim valla.
2. şansi kimden beklediginize bagli bu. Allahtan bekliyorsaniz eger, ilk once şu prenses modundan cikmaniz lazim. Adami ve ailesini kiskanmamaniz lazim. Siz once bi hatalarinizi kabullenin, ondan sonra ikinci bir şans bekleyin.Herkes hata yapabilir ama 2. Bi şansıda hak eder...
Bugun de gunluk ekşın dozumuzu aldik cok sukur. Artik rahat uyuruzOhh cok iyi.olmus diyesim geldi..hak etmissin..simdi boyle arkasindan otur agla iste..ohhh icimin yaglari eridi..)))
İyide talibim bile yokken nasil evlenicem ? Bana gelen erkekler 40 yaşina yaklaşmıs adamlar oluyor kendi yaşıtlarımdan nasik birisni bulabilirim ?2. şansi kimden beklediginize bagli bu. Allahtan bekliyorsaniz eger, ilk once şu prenses modundan cikmaniz lazim. Adami ve ailesini kiskanmamaniz lazim. Siz once bi hatalarinizi kabullenin, ondan sonra ikinci bir şans bekleyin.
Valla cok iyi geldi..konu sahibi kendin kaşınmışsın diycem kusura bakma kotu bir tabir ama..ne edelim))Bugun de gunluk ekşın dozumuzu aldik cok sukur. Artik rahat uyuruz
Trollenmek ne dmek bilmiyorum ama yardimci olabilrsiniz her insanon basina gelebilir boyle seylerBence konu fake ve trolleniyoruz.. he bacım he
İyide talibim bile yokken nasil evlenicem ? Bana gelen erkekler 40 yaşina yaklaşmıs adamlar oluyor kendi yaşıtlarımdan nasik birisni bulabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?