- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi Evdekalanprenses
-
Sen yazdiklarimi okudun mu acabaİyide talibim bile yokken nasil evlenicem ? Bana gelen erkekler 40 yaşina yaklaşmıs adamlar oluyor kendi yaşıtlarımdan nasik birisni bulabilirim ?
Adama hiçbir yerde alamayacağı hayat dersi vermiş ...bak adam duygusal hayatinda yedigi kazıkla iş dünyasında hızla merdivenleri tırmanmış.Bence emeği çokAdam edecek kadar Burs verenler bile adam uzerinde hak iddia etmezken , bu hatun kişi afbuyrun her halti yiyip emek vermediği başarıya el koymaya çalışıyor. Acıklı bi film mendilleri hazırlayın
İnsanlara böyle davranmaniz hos dgil...Ohh cok iyi.olmus diyesim geldi..hak etmissin..simdi boyle arkasindan otur agla iste..ohhh icimin yaglari eridi..)))
Trollenmek ne dmek bilmiyorum ama yardimci olabilrsiniz her insanon basina gelebilir boyle seyler
Trollenmek ne dmek bilmiyorum ama yardimci olabilrsiniz her insanon basina gelebilir boyle seyler
Senin ilk sevgiline davranisin cok mu hoştu?Gormussun yakisikli yabanci genci bir halt sanip adama boynuzu takmmissin..sonra da adam zengin ve mutlu olunca vah vah ahh ahh...İnsanlara böyle davranmaniz hos dgil...
33 yasindayim... 35 yasindaki erkek bile kabulum...Kendin 20 ysşında mısın
Bırak arkadaşım bu kimseyle mutlu olamaz, tam duzgun saf bi adam bulur gider yabanci menşeli bi kasliyla gecesini gece, gününü gün eder, bu dizi film de boole sürer gider :)))Sebep yıllar önce sizi seven değer veren Adamı aldatmanız...
Sonuç: ilahi adalet tecelli etmiş...
Başkasıyla mutlu olursunuz umarım
33 yasindayim... 35 yasindaki erkek bile kabulum...
35 bile kabulum ne ya33 yasindayim... 35 yasindaki erkek bile kabulum...
Birde sormayi unuttum "spor vucutlu"nasil.oluyor?
Ustu acik spor araba der gibi..hangi modeldi diycem olmayacak)
Hasetlik bir durum yok...Bence okuyan herkesi rahatsız eden kısım şu evlenip çocuk sahibi olan adam üzerinde hak iddia edip onun mutlu olduğunu gördüğünüzde gösterdiğiniz hasetlik,yoksa sevişmişsiniz terkedilmişsiniz rumuzunuza göre evde kalmışsınız bla bla bunlar değil,ve evet herkesin başına gelebilir ki geliyor da,bi silkelenin kendinize gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?