Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin inşallah benim ömrümdn alıp ona versin acısını görmek istemiyorum babamın
Olmadı şimdi bu dua
Allah ikimize de hayırlı uzun ömür güzel günler nasip etsin de
Sen onun acisini gormek istemiyoken o evlat acisi mi yasasin allah korusun

Ha arada kocamada akil fikir ver de de aradan ciksin

Nekadar vicdansız bir adam, insan hiç karısını böyle uzermi ya

Konusmamayi düşünüyorum uzun bir süre. Başka ne yapsam

Ben olsam duygularımı anlatan bir mektup yazardım ben senin aileni ailem bildim onlara böylemi davrandım benim ailemi ailen olarak görmüyormusun kaldıki zor gününde onlar sana sahip çıktı diye başlardım ..... Yaptığın hareket beni çok kırdı senle konuşmayacağım diye bitirirdim .Görebileceği bir yere koyar ondan sonra da konuşmazdım.Hiçbir işini de yapmazdım.Protesto

Son düzenleme:
Canım olayı bu kadar büyütmene gerek yok kalkıp 3 kuruş için eşini boşayacakta değilsin.
Netice her erkek aynı özellikle de eşlerinin ailesine karşı. Benim eşim de yeri gelir binlerce lirayı hesaplamaz ama bazen 1 lirayı sorar bana nasıl bir ruj halleri varsa artık çözemedim gitti.
Yapman gereken çok basit eşin sana çok güzel bir kapı açmış hani 10 gün sonra geri verecekse diye.
Sende yarın eşine diyorsun ki 15 gün sonra verecekmiş de parayı iste kalkıp nikahlı kocana gurur yapacak değilsin herhalde?
Parayı kendimi alır verir sanamı verdirir bilemem ama netice de 15 gün sonra o para geri gelmeyecek ve eşinle işte o zaman otue kavganı et hatta bırak eşin p parayı babandan istesin babanda damadın ne kadar nankör olduğunu görsün
Takılma bu kadar sen iste parayı ver babana. Bende babama hiç dayanamam.

Konu sahibi eşinin onu terk eden babasina nefreti ve ozlemi diye bir konun var bu akli kit farkinda olmadan alakasiz kisilerden ( senin baban olmasi dolayisiyla onunda babasi sayilmasi sebebiyle) intikammi aliyo acaba
Bu arada dun aksam hissettigin bosluk hissi bu aksam sinirle doldu bakalim hayirli olsun

Anlasilan esiniz inat etmis vermek istememis..

Valla bizde olaylar tam tersi isledi. Babam tokiden ev alacakmis, pesinat lazimmis. Taksitlerle ihtiyac kredisini birlikte odeyemezmis ve bu fırsatı da kaciramazmis. Bizden pesinat icin kredi cekmemizi istedi. Ve daha yeni evliydik. Ben istemedim. Hatta hem kizdim hem utandim bunu yapmasina. Borcumuz var diyelim , ki yalan degildi , vermeyelim dedim.Ama esim taş kemiririm yine de veririm, baba isteyince hayir demek olmaz dedi. Ha bu arada babamin bize bes kurus faydasi olmadi, esimi damat olarak kabul etmedi, daha tanimadan ne hakaretlerle esimi ve ailesini reddetti... benim koca yurekli kocam simdi ikina sikina borc ödüyoruz giki cikmiyor. Ben borç diyerek verdim diye benle gunlerce konusmadi, neden borc diyorsun ayiptir babadan para geri alinir mi diye. Bildigin kocca ev pesinatini kredi cekti karsiliksiz yani! Gelelim senin mevzuya. Her nekadar benim durumda ben esime mahcup olmus olsamda senin yerinde olsam, kenarda duran paradan esim babama vermeseydi ne yapardim bilmiyorum ama dehşet bozulurdum.

Canım neticede karı kocasiniz ama gercekten anlattığına gore bu adamdan koca olmaz.vicdansizlik bu yaa yazık degil mi babana.ohh vala baban elalemin adamina hizmet etsin die kızını yetiştiriyor büyütüyor masraf döküyor vss.. elalemin oglu da sefasını sürüyor. Kendi ailesi olsa hemen verirdi ama.ben delirirdim

Gerçekten paranın yakın zamanda verilmesi gereken biryer varmı? Varsa eşine de birşey diyemem. Ama yoksa yapacak yine birşey yok gibi. Babana eşinde para olmadığını söyle gecikmeden. Düşmez kalkmaz bir allah de eşine de o anlar.

Belki kötü bir gününe denk gelmiştir ve ya sizin o duruyor sandığınız para başkasına borç verilmiştir

Anlıyorum, kirginsiniz, ofkelisiniz . Ben olsam ben de çok incinirdim. Böyle bir aileye nankörlük yapan eşten urkerdim ancak tam sebebini ogrenmelisiniz, sakince oturup konuşun.

Sen altinin varsa bozdurup gönder, eşin olacak hayirsiza da durumu açıkla, baban ararsa çaktırmasın. İtiraz edemez herhal bu kadarına da.

Araba modelini yukseltecekmis

Herşeyi bir kenara bıraktım, eşin ileride başı sıkıştığında yardım isteyebileceği kapıyı kapatacak kadar akılsızmış. 3 kuruş için kırdığı kalplere yazık gerçekten.

Muhtemelen babanın sana karşı olan zaafını biliyor ve nasılsa kızına kıyamaz yine yardım eder diye düşünüyor ama bilmiyor ki o kapıya giden yol sensin ve seni bu yönden kaybetti.

Ah şu aptal erkekler..

@Kahve-Kokulu-Kadin bir an evvel bi işe gir bence. baksana elin oğluna muhtaç olunca böyle oluyor işte kocan da olsa. dilerim en kısa zamanda eşinin paraya ihtiyacı olur ve baban durumunu düzeltmiş olup para gönderir eşine.
İşte o zaman utanır belki. Ama ben olsam burnundan fitil fitil getiririm bunu.

Çok yaralayıcı bir davranış, eşin resmen el olmuş. Kendi alırken iyi babana bir 2.000i çok mu gormusum, baban 25.000 vermiş. İşte bu sevgiyi bitirebilecek bir neden. Gerçekten bana Gore boşanma nedeni içim sogumazdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…