- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
hakedene hakettiği gibi davranacaksınBen ona bugüne kadar etmediğim orjinal kufurleri ettim oysa ki küfür hiç sevmem ama baya da lugatim genismis.
bence kirilmakta cok haklisin ama bosanmak sacma olur boyle bi konuda.Aa yok asla 2 cocuk için ugrasmicam artık. Demekki varmış Rabbimin bi bildiği 2. Nasip etmedigine göre
Ben olsam cok pis sogurum esime karsi.
Adam 25 bin cikarip verdiginde iyimis simdi 2 bin tl mi gozune batti. Onu karsiliksiz bike verebilirdi. Ke di ailesi oksa verir geri almaz. Onlar benim annem babam der. Ee onlari aikede seninki degil mi?
Senin annen baban onunda annesi babasi degil mi?
Bu konuda ALLAH esimden razi olsun.
Bir seferinde 1 ayligina babamin maasina el koymustu bir borcundan dolayi. Bende duydum tabi agladim (yeni evliydim) esim dayanamaz hic aglamama (tabi artik alisti) esime hic demedim babama para gonderelim falan diye. Kendi desin istedim. Babamda istemedi. Ben internetten gördüm ben haber verdim babama hatta.
Esim sen yeterki aglama uzulme dedi o ayda tam ikramiye almisti. Ikramiyesinin hepsini babama verdi 850 tl idi galiba 50 tl de ben koydum 900 tl cok değildi ama hic yoktan iyidi.
Geri odemelerine gerek yok onlar benimde annem babam demisti.
Ne bileyim erkek aileleri kiz ailelerinide kendi aileleri gibi gormeli. Bizler onlarin ailelerine bagli amk zorunda kalıyorsak. Onalrda olmali.
Hemen konuya geçiyorum çünkü gerçekten çok canımı sıkıyor bu konu farklı düşüncelere ihtiyacım var.
Bugün babam aradı. Kızım eşine soyleyemedim ama baya bir sıkıstık annende işten ayrıldı biliyorsun kardeşinin universite masraflari vs baya daraldim bu ay. X e sen soylesen de 2 milyar kadar para gonderse olur mu dedi. Ben de konuşurum baba dedim.
Eşime döndüm durumu anlattım. Gonderemem dedi (20 milyar hazırda birikmisi var) bende neden gonderemiyorsun babam sen daralinca tak diye 25 milyar çekip vermedimi dedim. Verdiyse taksit taksit ödedim dedi! Ödemene bişey demiyorum o an çok daralmistin sana el uzatmadimi dedim. Gonderemem kahve o paranın yeri var dedi.
Ve bundan tam 2 hafta önce sırf arkadaşı daraldı diye 8 milyar vermisligi var biliyorum. Bunu da söyledim arkadaş takımın istese tak diye verirsin dedim. Bana 10 gün sonra yatiracaksa tekrar 8 milyar ona da gondereyim dedi.
Olay büyüdü büyüdü kavga ettik baya. Hayır bu inat niye yardimci olsa ne olur.. babama asla dayanamıyorum benim imkanım olsa ben vericem ama malesef calismiyorum son 1 senedir.
Bu hareketi karşısında napmaliyim ? O para bi şekilde bulunur bulur yani babam ama yakın görmüş bizden istedi. Eşimin bu yaptığını asla unutmucam sanırım. Çok canım skldi sabahtan beri sinir stres ağlamaklı bi haldeyim.
Off Allahım Off
Maalesef zaten. Insanda olmasi gereken en onemli meziyet vicdan.insanın kendi yapısıyla alakalı kimisi merhametli oluyor kimiside bencil
bence işe girsende girmesende her bulduğunda kenara para koy.Bu arada işe girersende kesinlikle paranı biriktir verme bu adamın işi belli olmaz 20bin köşede parası var 2bin veremiyor böyle şey duymadımvefa ne demek bilseydi keşke
Kızlar bilemiyorum parcalayasim var bu herifi.
o kadarda uzun boylu değil herşey karşılıklıMaalesef zaten. Insanda olmasi gereken en onemli meziyet vicdan.
Biz erkek ailesiyle iyi gecinmek zorundayiz. Bunu dayatiyotlar bize ama onalr istedikleri gibi ailelerimize hakaret edebilir yada hic sahip cikmama ailesi gibi gormeme hakki var.
Neden cunku ERKEKler
Babamla şimdi konuştuk.
Ben konuyu acamadim tabi. Biraz konustuktan sonra kendisi söyledi. Aramadigina göre vermeyecek herhalde dedi. Yok baba aslında öyle değil dedim. Olsun kızım üstüne gitme huzurunu kaçırma benim için ben bulurum bi şekilde dedi. Sakın arani bozma canı sağolsun dedi. Tarlanin bişeyi oluyormuş golgelik mi ne tam anlayamadim onu satarim. Birazini ihtiyacima kalanı da senin öğrenim kredine yatiririm. Eve kagit geldi yapilandirmislar. Onu da kapatiyim da ileride başın agrimasin ölürüm kalırım mahçup olma dedi.
Gozyaslarima hakim olamıyorum şuan.
Babamla şimdi konuştuk.
Ben konuyu acamadim tabi. Biraz konustuktan sonra kendisi söyledi. Aramadigina göre vermeyecek herhalde dedi. Yok baba aslında öyle değil dedim. Olsun kızım üstüne gitme huzurunu kaçırma benim için ben bulurum bi şekilde dedi. Sakın arani bozma canı sağolsun dedi. Tarlanin bişeyi oluyormuş golgelik mi ne tam anlayamadim onu satarim. Birazini ihtiyacima kalanı da senin öğrenim kredine yatiririm. Eve kagit geldi yapilandirmislar. Onu da kapatiyim da ileride başın agrimasin ölürüm kalırım mahçup olma dedi.
Babamla şimdi konuştuk.
Gondericez sabah deseydin ya cnm..
Benim icin de okadar uzun boylu değil ki hamd olsun oyle problemim yok. Dedigin gibi uzun boylu degil ama bdv daki konulari okuyoruz. Maalesef bir cok kisi icin oyle... cok uzuluyorum ve sinirleniyorum okudukca.o kadarda uzun boylu değil herşey karşılıklı
Birikmişim vardı eşimden almadım yarın yatıracağım dersin.Altın bozduracagimi soyleyemedim babama kesinlikle buna karşı çıkar. Sabah arayip gondericem dicem ama bide teşekkür için bu öküz adamı aricak. Ben gondermedim derse offf aman ya kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?