Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa yok asla 2 cocuk için ugrasmicam artık. Demekki varmış Rabbimin bi bildiği 2. Nasip etmedigine göre
bence kirilmakta cok haklisin ama bosanmak sacma olur boyle bi konuda.
cnm acaba esin babanin direk ondan istememesinemi alindi?yada senimi denedi vermiyorum derken ciddimiydi ki?

Kızlar bilemiyorum parcalayasim var bu herifi.

insanın kendi yapısıyla alakalı kimisi merhametli oluyor kimiside bencil

Kahve 20 bin neden sadece esinin parasi onu anlamadim. Ortak paraniz olmasi gerekemz mi ??

Eger altinin falan varsa bozdurup gonderin bence. Ailenize mahcup olmayin.

insanın kendi yapısıyla alakalı kimisi merhametli oluyor kimiside bencil
Maalesef zaten. Insanda olmasi gereken en onemli meziyet vicdan.
Biz erkek ailesiyle iyi gecinmek zorundayiz. Bunu dayatiyotlar bize ama onalr istedikleri gibi ailelerimize hakaret edebilir yada hic sahip cikmama ailesi gibi gormeme hakki var.
Neden cunku ERKEKler

onlar kocana güveniyor kızlarını emanet ediyorda eşin onlara iki kuruşun hesabını yapıyor sinrlenmekte haklısın.. eninde sonunda verir. çok yıpratma kendini kavga gürültü olmasın. güzel bi konuş hatasını anlamasını sağla. hala aynı şeyi yaparsa tavrını koyarsın

Babamla şimdi konuştuk.

Ben konuyu acamadim tabi. Biraz konustuktan sonra kendisi söyledi. Aramadigina göre vermeyecek herhalde dedi. Yok baba aslında öyle değil dedim. Olsun kızım üstüne gitme huzurunu kaçırma benim için ben bulurum bi şekilde dedi. Sakın arani bozma canı sağolsun dedi. Tarlanin bişeyi oluyormuş golgelik mi ne tam anlayamadim onu satarim. Birazini ihtiyacima kalanı da senin öğrenim kredine yatiririm. Eve kagit geldi yapilandirmislar. Onu da kapatiyim da ileride başın agrimasin ölürüm kalırım mahçup olma dedi.

Gozyaslarima hakim olamıyorum şuan.

o kadarda uzun boylu değil herşey karşılıklı

Gondericez sabah deseydin ya cnm..

Canım üzülme.. Elbette kocaninda sana muhtaç olacağı günler olucaktir.. ozaman bunu yapıştır alninin tam ortasına. .. babaciginada tabiki yalan soyliceksin dogruyu soyleyip olayı buyutemezsin. Keske sen bulsan bi yerlerden... üzüldüm vallahı

ay çok üzüldüm doğrusu. film repliği gibi konuşmuş babanız. eşinize hatasını idrak ettirmeniz lazım. ama boşanma biraz fazla kaçar. bencilliğinin ve nankörlüğünün farkına vardırmanız lazım.

Gondericez sabah deseydin ya cnm..

Altın bozduracagimi soyleyemedim babama kesinlikle buna karşı çıkar. Sabah arayip gondericem dicem ama bide teşekkür için bu öküz adamı aricak. Ben gondermedim derse offf aman ya kafayı yicem

Çok ayıp ve saygısızca bir davranış

daha önce çalışırken maaşınızı ne yapıyordunuz , ona vermiyor muydunuz

Bir de bu cimrilikle sizin çalışmanızı istemiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…