Yine ben ama bu baya canımı sıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Böyle adama bu yapılır mı yaaa..
Ortalık şam babası doluyken böylesinin kıymeti nasıl bilinmez?

Eşine ne yapsan hakkın valla.
Çok üzüldüm

Altın bozduracagimi soyleyemedim babama kesinlikle buna karşı çıkar. Sabah arayip gondericem dicem ama bide teşekkür için bu öküz adamı aricak. Ben gondermedim derse offf aman ya kafayı yicem
Altin bozdurcagini soylemeyecektin zaten sabah yolluyorum baba diycektin
Esine de yolluyorum bitti diycektin

Fazla duygusal yaklastigin icin krizi yonetemedin
Baban kirildi cok uzuldum suanda

Bizde film çekiyoruz

Altin bozdurcagini soylemeyecektin zaten sabah yolluyorum baba diycektin
Esine de yolluyorum bitti diycektin

Fazla duygusal yaklastigin icin krizi yonetemedin
Baban kirildi cok uzuldum suanda

Gondericem yarın. Babam seni ararsada bişey söyleme dicem tesekkurune cevap ver yeter dicem. Babamı arar söylerim yatirdik diye

Böyle adama bu yapılır mı yaaa..
Ortalık şam babası doluyken böylesinin kıymeti nasıl bilinmez?

Eşine ne yapsan hakkın valla.
Çok üzüldüm

Eşimi gebertmek istiyorum şuan valla

Ay ben burada sinir küpü oldum. Adama bak ya. Sakinliğini kaybetme sen. Sabah erkenden gönder parayı. bundan sonra da kısasa kısas yaşayın eşinle. başım ağrıdı hırsımdan.

Gondericem yarın. Babam seni ararsada bişey söyleme dicem tesekkurune cevap ver yeter dicem. Babamı arar söylerim yatirdik diye
Baban işgillendi bi kere
Neyse hayırlısı olsun ama lütfen birdaha bu yada buna benzer bisey oldugunda daha dik durun aglamayin
Yok mok ik mik ettimi kestirip at
Boyle baba uzulur mu hic

Ya baban bi de niye ona teşekkür etsin..Haketmeyen adama teşekkür ettireceksin.
Sen dediğim gibi yapsan .Niye öyle yaptın derse de önemli değil baba zaten benim kredimmiş borcumu ödemiş oldum dersin.

Ay ben burada sinir küpü oldum. Adama bak ya. Sakinliğini kaybetme sen. Sabah erkenden gönder parayı. bundan sonra da kısasa kısas yaşayın eşinle. başım ağrıdı hırsımdan.

Ben su olayı bi halledeyim. Ben onun ailesine neler yapıyorum o görecek. Ama şu yarın bi geçsin

Eşimi gebertmek istiyorum şuan valla
Baban eli öpülesi eşinse o gönderemem diyen ağzına kürekle vurulası bir adam
İş işten geçmiş artık ama nasıl bir nankörlük yaptığını bir şekilde anlamasını sağla

Bisey sorcam
Madem bir yil oncesine kadar calisan bir bayandiniz
( calismasanizda esinizin kazandigi ya da biriktirdigi parada soz hakki oldugunuzu dusunuyorum gerci)
Nicin esiniz bu para uzerinde tek basina cumhuriyet kurmus

Ya baban bi de niye ona teşekkür etsin..Haketmeyen adama teşekkür ettireceksin.
Sen dediğim gibi yapsan .Niye öyle yaptın derse de önemli değil baba zaten benim kredimmiş borcumu ödemiş oldum dersin.

Yok canım işte babam öyledir burdan bi hediye bile alsam ona sağolun diye esimide arar.

Bisey sorcam
Madem bir yil oncesine kadar calisan bir bayandiniz
( calismasanizda esinizin kazandigi ya da biriktirdigi parada soz hakki oldugunuzu dusunuyorum gerci)
Nicin esiniz bu para uzerinde tek basina cumhuriyet kurmus

Çünkü gerizekalı

Baban eli öpülesi eşinse o gönderemem diyen ağzına kürekle vurulası bir adam
İş işten geçmiş artık ama nasıl bir nankörlük yaptığını bir şekilde anlamasını sağla

Konusmamayi düşünüyorum uzun bir süre. Başka ne yapsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…