- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.813
- 798
Babamla şimdi konuştuk.
Ben konuyu acamadim tabi. Biraz konustuktan sonra kendisi söyledi. Aramadigina göre vermeyecek herhalde dedi. Yok baba aslında öyle değil dedim. Olsun kızım üstüne gitme huzurunu kaçırma benim için ben bulurum bi şekilde dedi. Sakın arani bozma canı sağolsun dedi. Tarlanin bişeyi oluyormuş golgelik mi ne tam anlayamadim onu satarim. Birazini ihtiyacima kalanı da senin öğrenim kredine yatiririm. Eve kagit geldi yapilandirmislar. Onu da kapatiyim da ileride başın agrimasin ölürüm kalırım mahçup olma dedi.
Gozyaslarima hakim olamıyorum şuan.
Altin bozdurcagini soylemeyecektin zaten sabah yolluyorum baba diycektinAltın bozduracagimi soyleyemedim babama kesinlikle buna karşı çıkar. Sabah arayip gondericem dicem ama bide teşekkür için bu öküz adamı aricak. Ben gondermedim derse offf aman ya kafayı yicem
ay çok üzüldüm doğrusu. film repliği gibi konuşmuş babanız. eşinize hatasını idrak ettirmeniz lazım. ama boşanma biraz fazla kaçar. bencilliğinin ve nankörlüğünün farkına vardırmanız lazım.
Altin bozdurcagini soylemeyecektin zaten sabah yolluyorum baba diycektin
Esine de yolluyorum bitti diycektin
Fazla duygusal yaklastigin icin krizi yonetemedin
Baban kirildi cok uzuldum suanda
Böyle adama bu yapılır mı yaaa..
Ortalık şam babası doluyken böylesinin kıymeti nasıl bilinmez?
Eşine ne yapsan hakkın valla.
Çok üzüldüm
Baban işgillendi bi kereGondericem yarın. Babam seni ararsada bişey söyleme dicem tesekkurune cevap ver yeter dicem. Babamı arar söylerim yatirdik diye
Birikmişim vardı eşimden almadım yarın yatıracağım dersin.
Baban işgillendi bi kere
Neyse hayırlısı olsun ama lütfen birdaha bu yada buna benzer bisey oldugunda daha dik durun aglamayin
Yok mok ik mik ettimi kestirip at
Boyle baba uzulur mu hic
Ay ben burada sinir küpü oldum. Adama bak ya. Sakinliğini kaybetme sen. Sabah erkenden gönder parayı. bundan sonra da kısasa kısas yaşayın eşinle. başım ağrıdı hırsımdan.
Baban eli öpülesi eşinse o gönderemem diyen ağzına kürekle vurulası bir adamEşimi gebertmek istiyorum şuan valla
Ya baban bi de niye ona teşekkür etsin..Haketmeyen adama teşekkür ettireceksin.
Sen dediğim gibi yapsan .Niye öyle yaptın derse de önemli değil baba zaten benim kredimmiş borcumu ödemiş oldum dersin.
Bisey sorcam
Madem bir yil oncesine kadar calisan bir bayandiniz
( calismasanizda esinizin kazandigi ya da biriktirdigi parada soz hakki oldugunuzu dusunuyorum gerci)
Nicin esiniz bu para uzerinde tek basina cumhuriyet kurmus
Ne asil bi adamDamadin raziligi varmiydi der. Var desem yine arar eşimi. Yok desem asla o parayi kabul etmez
Baban eli öpülesi eşinse o gönderemem diyen ağzına kürekle vurulası bir adam
İş işten geçmiş artık ama nasıl bir nankörlük yaptığını bir şekilde anlamasını sağla
Ne asil bi adam
Allah uzun ömür versin
Onun arpası fazla gelmişÇünkü gerizekalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?