Yine ben :)

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Kızlar azıcık fikir alışverişine ihtiyacım var.

7 ay kadar önce tanıştığım bir insanla son günlerde muhabbet etmeye başladık. Arkadaş ortamında tanıştık , sosyal medyada ekledik birbirimizi ama aylardır tek kelime etmemiştik. Son günlerde giderek artan bir sohbetimiz var. Derinliği olan , hoş sohbet bir insan...

Bu arada 44 yaşında , bekar hiç evlenmemiş , balık burcu , meslektaşım aynı zamanda... Mesleki açıdan benden kat kat üst düzeyde olduğunu söylemeliyim.

Dün akşam bir gün yüz yüze de muhabbet etmek isterim seninle yemeğe çıkalım bir ara ne dersin dedi...
Olur tabi de benim çocuk var malum dedim... Ayarla bir hafta sonu bir şeyler yapalım işte dedi... Çocuğu bırakacak kimsemin olmadığını açık şekilde vurguladım kendisine...

Sonrasında sohbet genel havası ile sürdü gitti.

Şimdi sormak istediğim şu ; Bu adam tekrar görüşelim diyerek çocuğun da dahil olduğu bir görüşme teklif edene kadar beklemem en doğrusu değil mi, çocuğu bir hafta sonu bakmayı teklif eden güvendiğim bir arkadaşım var ama bunu yapmak da istemiyorum bu adam çocuğu kabul edecekse gelsin dimi ama kızlar :)

Bence ilk görüşmede sadece kedin git. Belki hiç anlaşamayacaksınız. Çocuğun da adamı görmesi gerekmez. Anlaşırsanız tanıştırırsınız zaten çocukla..

Neden cocugunuz da gelsin
Beraber yemek yeriz diye ongorude bulunmadi
Benim kafam.karisti

Gercekten ciddi ya da gorusmek isteyen insan
Ya cocugunda gelsin yalniz birakma
Konusuruz vakit geciririz
Birlikte yemek.yeriz demedi?

Bence bekleyin
Teklif etmezse yol verin
Cocugunuz daha onemli.

İsteyip istemediğini de bilmiyorum ama çocuk var biliyorsun dediğimde olsun o da gelsin demedi yani :)))

niye desin ki? ben de çocuklu biriyle görüşüyor olsam ilk buluşmada çocuğunu getirsin istemezdim.

Bingo işte tam da burası kafamı karıştıran kısım en iyisi beklemede kalmak sanırım :)

Gelsin istemekten ziyade çocuğumu bırakacak kimsenin olmadığını ve genel yaşantımızı bilen bir insanın çocuksuz plan yapması kafamı karıştırdı ... gerçi kafasından ne geçtiğini bilmiyorum çocuk gelmesin demedi gelsin de demedi sonuçta :)

İsteyip istemediğini de bilmiyorum ama çocuk var biliyorsun dediğimde olsun o da gelsin demedi yani :)))

yani görüştüğüm birisi buluşmak istediğimde çocuğu ile gelsin istemem. çocuğunu buluştuğu kişiyle ilk buluşmada yüzyüze getiren biri bana garip gelirdi.
hem çocuğu getirme de dememiş, ayarla demiş. bence kibarca bile tepki vermiş :)

Zaten çocuğu tanıyor da bilmiyorum valla kafam karıştı ...

Şimdi çocuğunuzun yaşı küçükse babasından başkasıyla tanışmak onun için kolay olmayacaktır. Bir de anlaşamazsanız bir de ona açıklamak zorunda kalırsınız. Gittiğinizde belki özel konuşacak çocuğun yanında konuşamayacak.. 2. 3 görüşme olsa neyse diycem. İlk görüşmede yalnız gidin bence.

Sonuçta kadın ya da erkek arkadaşlarım var görüştüğüm , çay içtiğim filan çocuk için bir anlamı olmayacak ama genel muhabbet için bence genel bir teklif de bulunarak bizimle plan yapsa daha uygun olurdu sevgili değiliz sonuçta , bir şeye başlamaya doğru giderse olay çocuksuz bir buluşma ayarlarım sonuçta sanırım :)))

Ben erkek olsam ilk buluşmada kadının çocuğu bir yakınına bırakmasını özel bişeyler konuşmak için tercih ederim. Fikrim bu.

Ben erkek olsam ilk buluşmada kadının çocuğu bir yakınına bırakmasını özel bişeyler konuşmak için tercih ederim. Fikrim bu.
Hım ben niyetini bilmediğim için garip geldi aslında sohbet çok dostane farklı bir yaklaşımı da yok :)) Belki de farklı bir adıma taşımak için özel bir alana ihtiyaç duyuyor olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…