- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Haydi bakalım,hayırlısıKızlar gidip bir niyetini anlayalım bakalım o zaman oğlum arkadaşımda bir gece kalmayı kabul etti. Umarım arıza çıkarmaz bakacak arkadaş çok uzak oturuyor cumartesi iş çıkışı alırım pazar gelir alırsın dedi yani cumartesi akşamına bir yemek ayarlamak kaldı :)
Kaç yaşında çocuğun?Kızlar gidip bir niyetini anlayalım bakalım o zaman oğlum arkadaşımda bir gece kalmayı kabul etti. Umarım arıza çıkarmaz bakacak arkadaş çok uzak oturuyor cumartesi iş çıkışı alırım pazar gelir alırsın dedi yani cumartesi akşamına bir yemek ayarlamak kaldı :)
5 yaşındaKaç yaşında çocuğun?
Kafe (s) derken:))Onu kafesinde bıraktım
Arkadaş çok ters ve uzak bir yerde arabam yok alamam akşam yemeğinden sonra saat en erken 10 olur mümkün değilOğlunu yatılı bırakmak zorunda mısın? Ne bileyim dönüşte alsa mıydın diye.
Kafe (s) derken:))
Arkadaş çok ters ve uzak bir yerde arabam yok alamam akşam yemeğinden sonra saat en erken 10 olur mümkün değil
niye desin ki? ben de çocuklu biriyle görüşüyor olsam ilk buluşmada çocuğunu getirsin istemezdim.
Cumartesi akşamı yemeğe çıkıyoruz. Çocuğun arkadaşımda kalmayı kabul ettiğini söylediğimde -işte buna çok sevindim , o zaman yemekten sonra eğlenmeye gider miyiz müsaitlerse hem x leri de çağırırız dedi :) x çifti tanıştığımız ortama beni davet eden ortak arkadaşlarımız , onunla daha yakınlar benden ziyade :)littlewaterspirit aynen böyle düşünüyorum. önce bir siz anlaşın hele.
Yani sizinle başbaşa sohbet etmek istiyor adam. Çocuk zırıltısı istemiyor olabilir buluşmada.İsteyip istemediğini de bilmiyorum ama çocuk var biliyorsun dediğimde olsun o da gelsin demedi yani :)))
Cumartesi akşamı yemeğe çıkıyoruz. Çocuğun arkadaşımda kalmayı kabul ettiğini söylediğimde -işte buna çok sevindim , o zaman yemekten sonra eğlenmeye gider miyiz müsaitlerse hem x leri de çağırırız dedi :) x çifti tanıştığımız ortama beni davet eden ortak arkadaşlarımız , onunla daha yakınlar benden ziyade :)
Hadi bakalım şimdilik sıkıntı yok gibi o planı çocuğu düşünerek yapmış zaten mekan değişti :)) Çünkü yaşantımı yakından biliyor o yüzden kafam karışmıştı biraz... bu da + puan oldu onun hanesine :)ah hadi hayırlısı umarım tutar elektriğiniz..
Nasıl yani çocuğa göz kulak olmak isteyen arkadaşınız mi kafeci arkadaşOnu kafesinde bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?