Yine ben :)

Kızlar gidip bir niyetini anlayalım bakalım o zaman oğlum arkadaşımda bir gece kalmayı kabul etti. Umarım arıza çıkarmaz bakacak arkadaş çok uzak oturuyor cumartesi iş çıkışı alırım pazar gelir alırsın dedi yani cumartesi akşamına bir yemek ayarlamak kaldı :)

Haydi bakalım,hayırlısı

Çocuğu bırakacak kimsen yoksa kendin teklif et. Ok buluşalım oyun salonu olan şurası var uygun mu senin için, yada senin bildiğin bi yer var mı diye sor. Biz kahvelerimizi içerken çocuğum da sıkılmamış olur. Madem adı konmuş bir şey yok arkadaşça konuşuluyor şuan o zaman kasma bu kadar. Farzet ki kız arkadaşın buluşma teklif etti ona çocuk var buluşmayalım mı diyeceksin? He bunun üzerine tek buşuşsak falan derse bırakacağım kimse yok kusura bakma, sen başka arkadaşlarınla görüş o zaman diye şutlarsın. Belki isteyip istemediğine emin değildir bu teklifi senden bekliyordur, belki çocuk sorun değildir ama çocuğunla buluşmak istemediğini düşünüyordur. Denemeden bilemezsin.

Kaç yaşında çocuğun?

Birkere adamın çocuğu yok o yüzden alternatifler konusunda dusunememis akıl edememiş olabilir.
Ben de şahsen ilk kez biriyle yemeğe çıksam yanında çocuğunu getirsin istemezdim.
Adam önce sizi tanıyacak benimseyecek sevecek de ondan sonra çocuğunuzu sevecek kabul edecek.
Dolayısıyla hemen en baştan bu beklentiniz çok fazla ve yanlış bana göre.

Oğlunu yatılı bırakmak zorunda mısın? Ne bileyim dönüşte alsa mıydın diye.

littlewaterspirit aynen böyle düşünüyorum. önce bir siz anlaşın hele.
Cumartesi akşamı yemeğe çıkıyoruz. Çocuğun arkadaşımda kalmayı kabul ettiğini söylediğimde -işte buna çok sevindim , o zaman yemekten sonra eğlenmeye gider miyiz müsaitlerse hem x leri de çağırırız dedi :) x çifti tanıştığımız ortama beni davet eden ortak arkadaşlarımız , onunla daha yakınlar benden ziyade :)

İsteyip istemediğini de bilmiyorum ama çocuk var biliyorsun dediğimde olsun o da gelsin demedi yani :)))
Yani sizinle başbaşa sohbet etmek istiyor adam. Çocuk zırıltısı istemiyor olabilir buluşmada.

Bu uzun vadede çocuğu istemeyeceği anlamına gelmez.

Ayrıca Bi başbaşa görüşün, çocukla sonra tanıştırın. Çocuk her oturduğunuz adamla tanışırsa mala bağlar.

ah hadi hayırlısı umarım tutar elektriğiniz..

merhaba, bence çocuğunuzun bu buluşmaya gelmemesi gerekir. belki de bu kişiyle bir daha görüşmeyeceksiniz. çocuğun kafası karışmasın. her görüştüğünüz kişiyi hemen görmesi zaten uygun değil. ilk buluşmanızda yalnız olursunuz,konuşur birbirinizi tanımaya çalışırsınız. sonra da ilişkiniz herhangi bir boyuta gelirse zaten tanışırlar. belki de bu bey de paralel düşündüğünden sizi tedirgin etmemek için çocuğunuzun gelmesini teklif etmemiştir. eski sevgilimin bir evladı vardı, bizim de ilk buluşmamızda çocuğu yanımızda değildi. sonradan ilişkimiz ilerleyince tanıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…