- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Yani de sen kaç yaşındasın?Kızlar azıcık fikir alışverişine ihtiyacım var.
7 ay kadar önce tanıştığım bir insanla son günlerde muhabbet etmeye başladık. Arkadaş ortamında tanıştık , sosyal medyada ekledik birbirimizi ama aylardır tek kelime etmemiştik. Son günlerde giderek artan bir sohbetimiz var. Derinliği olan , hoş sohbet bir insan...
Bu arada 44 yaşında , bekar hiç evlenmemiş , balık burcu , meslektaşım aynı zamanda... Mesleki açıdan benden kat kat üst düzeyde olduğunu söylemeliyim.
Dün akşam bir gün yüz yüze de muhabbet etmek isterim seninle yemeğe çıkalım bir ara ne dersin dedi...
Olur tabi de benim çocuk var malum dedim... Ayarla bir hafta sonu bir şeyler yapalım işte dedi... Çocuğu bırakacak kimsemin olmadığını açık şekilde vurguladım kendisine...
Sonrasında sohbet genel havası ile sürdü gitti.
Şimdi sormak istediğim şu ; Bu adam tekrar görüşelim diyerek çocuğun da dahil olduğu bir görüşme teklif edene kadar beklemem en doğrusu değil mi, çocuğu bir hafta sonu bakmayı teklif eden güvendiğim bir arkadaşım var ama bunu yapmak da istemiyorum bu adam çocuğu kabul edecekse gelsin dimi ama kızlar :)
41 :)Yani de sen kaç yaşındasın?
Neden bilmiyorum bian 30 lu yaşlarda olduğunuzu düşündüm ondan sordum
Yok yahu oralara da uğramıyorum ama gördüğü yerde mala bağlıyor o konuyu kapadım çoktan :))))))))Ben de kafe sahibi beyefendiyle bişeyler mi oldu acaba diyerek açmıştım konuyu
Yok yahu oralara da uğramıyorum ama gördüğü yerde mala bağlıyor o konuyu kapadım çoktan :))))))))
Ah be canım cocuksuz insanla çocuklu insanın ilişkisi zor.
O tam anlamıyla seni anlayamaz.Senin çocuğunu rahat bırakabileceğin bir yakının yok.
Hadi bi çocuksuz çıktın, ya sonra??? Yürümez üzülürsün.
O çok aşık ona eminim artık ta yok o iş olmaz onda bir mallık var onu durduğu yerde bıraktım ben :)Hayırlısı olsun bakalım, nedense genel olarak ona daha çok ısınmıştık :)))))
O kadarını ben de biliyorum da çocuğu ne yapacağım işte dert orada kimsemiz yok , arkadaş bir hafta sonu bakabilirim dedi ama ya sonra ne olacak :)Cocuğu götürmen olmaz asıl...her yere taşıyacakmısın çocuğunu? Dengeyi kur bence...ozel hayat ayri cocuklu hayat ayri olsun...hem senin hem oglun icin daha sağlıklı olur...
Iste boyle ufak fırsatlari değerlendir sonrayı da sonraya bırak :)O kadarını ben de biliyorum da çocuğu ne yapacağım işte dert orada kimsemiz yok , arkadaş bir hafta sonu bakabilirim dedi ama ya sonra ne olacak :)
Onu kafesinde bıraktımSu cafeci adam mi bu? Ilk bulusmaya yanliz kalmak istemesi cocugu istemeyecegi anlamiba gelmez. Sen bi ayarla git istiyosan zaten adam niyetini belli eder muhtemelen.
İlk buluşmada niye çocuk da gelsin istiyorsunuz ki? Bıraın adamı tanıyın az sonra çocuğa tanıtırsınız. Adam zaten çocuğu kabul etmeyecek olsa sizinle bunu bilmesine rağmen niye görüşsün yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?