Yine ben :)

Yani de sen kaç yaşındasın?

bence hemen çocuğunuzu o ortama sokmayın.siz bir görüşün tanışın, oluru varsa güvenirseniz anlaşırsanız en son çocuğunuzun hayatına bu kişiyi sokarsınız.

Çocukluyla olmuyor , çocuksuzla olmuyor :) Buna tamamen mantık çerçevesinde bakıyorum zaten ama :)

Bir de çocuk için de aslında daha iyi olur siz tanımadan adamla tanıştırmanız. Çocuk açısından da düşünün biraz. 2 saat bırakırsınız çocuğu birine olmadı erken kalkarsınız çocuk bekliyor diye daha iyi olur çocuğu götürmek yerine.

Cocuğu götürmen olmaz asıl...her yere taşıyacakmısın çocuğunu? Dengeyi kur bence...ozel hayat ayri cocuklu hayat ayri olsun...hem senin hem oglun icin daha sağlıklı olur...
O kadarını ben de biliyorum da çocuğu ne yapacağım işte dert orada kimsemiz yok , arkadaş bir hafta sonu bakabilirim dedi ama ya sonra ne olacak :)

Büyüsü bozulmasın anı yaşayın adım adım .İlk buluşmada bence de olmamalı. Ciddi bir düşünce içerisine girdiğinde kendisi Zaten kendini sevdirmek için bir çaba içerisine girer Bu da size niyet okumak için bir fırsat olur :) Çocukluk arkadaşım mesela şuan çok mutlu aylar Sonra tanıştırdı Ve tepesinden inmiyor çocuk şimdi o da uzaktan mutlu mutlu izliyor kaynaşmalarını :) Dilerim çok mutlu olursunuz Ve siz dahada güzellerini yaşarsınız:)

Çocuğunuz için bence gitmemesi daha güzel olur ya, arkadaşça olsa bile bilemedim, ben şahsen çocuğumu her ortama sokmazdım.

Kaldı ki sizin durumunuzda çocuksuz olmanız da çok doğru, sanırım siz daha anaç yaklaşıyorsunuz olaya, “ben çocukluyum ne olursa ne yaparsam çocuğumla yapayım” ama bi de siz varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…