- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Daha sizi kabul etmemiş ki çocuğunuzu etsin. Şahsen konuştuğum adam ilk buluşmada çocuğunu getirmek istese aşırı yadırgarım. Kaldı ki her görüştüğünüz arkadaşınızı çocuğunuzla mı tanıştıracaksınız? İşler ciddiye binmeden çocuğu hiçbir şekilde olaya dahil etmemelisiniz bence.
İsteyip istemediğini de bilmiyorum ama çocuk var biliyorsun dediğimde olsun o da gelsin demedi yani :)))
Tabi ki değil :) 41 yaşındayım ben de canım..Daha önce de çocukdan dolayı görüşemediğiniz biri vardı. Aynı kişi mi?
Bir de siz kaç yaşındasınız ki?
Görüşmenin amacı çıkma buluşmamı nedir onu bilsemAma çocukla rahat hissedemezsiniz little.
Bu bir çıkma/buluşma ise çocuk olmaması daha iyi bence..
Adamdan belki elektrik alamayacaksın. Oğlunu hemen tanıştırman doğru değil. Önce sen tanı..
Güzel o zaman. Yaşlar uygunmuş. :) hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.Tabi ki değil :) 41 yaşındayım ben de canım..
Ya aslında çocuk oyun alanı olan bir ortamda çocuk asla rahatsız etmez de işte çocuğu olmadığı için akıl da edememiş olabilir takıldığım nokta zaten niyetini bilmememden kaynaklı çok dostça bir muhabbet bu ortada farklı bir konuşma iltifat asılmaya benzer bir şey de yok :)Güzel o zaman. Yaşlar uygunmuş. :) hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.
Çocuğu ilk buluşmaya davet etmemesine ben takılmadım. Birisi çocuğuyla gelse ben de kendimi çok rahat ifade edemem sanırım. Sanki kelimeleri daha özenli seçmeli, sizden çok çocukla ilgilenmeli gibi böyle bir durumda. Romantik bir ambiyans tutturmak da imkansız gibi bişey.
Size katılıyorumBence ilk görüşmede sadece kedin git. Belki hiç anlaşamayacaksınız. Çocuğun da adamı görmesi gerekmez. Anlaşırsanız tanıştırırsınız zaten çocukla..
Bulusmanizin seyri bence bu buluşmanın adını koyacak.Bence de yalnız olmaniz daha verimli olacak.İster istemez ilgi odaginiz çocuk olacak üstelik senin çocuğun yaşında bir çocuğun goturulebilecegi yerler de sınırlı.Oyun alanı olan yerler de öyle pek romantizmin yaşanacağı mekanlar değil.En iyisi bir kaç kez yalnız buluşunGörüşmenin amacı çıkma buluşmamı nedir onu bilsem
sohbet çok genel dostça hayata dair işte ortada bir şey yok :))
Sorun tam olarak burada başlıyor niyeti hakkında en ufak bir fikrim yok :)
Bir iki bulusmadan sonra zaten anlarsiniz adamin niyetini ve cocuga bakis acisini..Bingo işte tam da burası kafamı karıştıran kısım en iyisi beklemede kalmak sanırım :)
Görüşün bence daha sonra bir fikir oluşur az çok. 2. buluşmada çocuğu da düşünerek plan yapacak mı ona bakarsınız mesela. Yoksa yok gibi mi davranıyor.Ya aslında çocuk oyun alanı olan bir ortamda çocuk asla rahatsız etmez de işte çocuğu olmadığı için akıl da edememiş olabilir takıldığım nokta zaten niyetini bilmememden kaynaklı çok dostça bir muhabbet bu ortada farklı bir konuşma iltifat asılmaya benzer bir şey de yok :)
Birinci sınıf iş kolik olması olabilir bunun nedeni , meslekte gelebileceği en üst noktaya ulaşmak üzere ötesi yok zaten bu işin :)Görüşün bence daha sonra bir fikir oluşur az çok. 2. buluşmada çocuğu da düşünerek plan yapacak mı ona bakarsınız mesela. Yoksa yok gibi mi davranıyor.
Ben bu yaşa kadar hiç evlenmemesine daha çok takılırdım mesela.
Vay azimcan enişteBirinci sınıf iş kolik olması olabilir bunun nedeni , meslekte gelebileceği en üst noktaya ulaşmak üzere ötesi yok zaten bu işin :)
Birinci sınıf iş kolik olması olabilir bunun nedeni , meslekte gelebileceği en üst noktaya ulaşmak üzere ötesi yok zaten bu işin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?