Yine ben :)

Şimdi tek taraflı düşünmeyelim.Özel bir buluşma olacaksa adamın başbaşa yemek yemek istemesi doğal.Fakat kadının çocuğu bırakacak kimsem yok dediğinde,bir alternatif sunmasını da beklerdim.

Daha sizi kabul etmemiş ki çocuğunuzu etsin. Şahsen konuştuğum adam ilk buluşmada çocuğunu getirmek istese aşırı yadırgarım. Kaldı ki her görüştüğünüz arkadaşınızı çocuğunuzla mı tanıştıracaksınız? İşler ciddiye binmeden çocuğu hiçbir şekilde olaya dahil etmemelisiniz bence.

Çok doğru.

İlk buluşmaya çocukla gitmeyi istemek bana çok saçma geldi. birbirinizi mi tanıyacaksınız çocuğu mu oyalayacaksınız. tabiki de önce yüzyüze elektrik akımını ölçmek isteyecek her iki tarafta. hemen çocuğu ön plana atmanız da evlilik meraklısı havası verir benden söylemesi. çocuğu da böyle bir ortama sokmak bana yanlış geldi. işler gerçekten ciddiye binerse tanıştırma olmalı diye düşünüyorum. flört buluşmasında çocuğun ne işi var.

İsteyip istemediğini de bilmiyorum ama çocuk var biliyorsun dediğimde olsun o da gelsin demedi yani :)))

Ama çocukla rahat hissedemezsiniz little.
Bu bir çıkma/buluşma ise çocuk olmaması daha iyi bence..
Adamdan belki elektrik alamayacaksın. Oğlunu hemen tanıştırman doğru değil. Önce sen tanı..

Tamam da adam seni tanımaya çalışıyor yani çocuğun tabiki gitmesin adam zaten bilmiyor öu senin çocuğunun olduğunu , senle konuşmaya devam ediyorsa zaten kabul etmiş demektir.Tamam çocuğunla arasının iyi olmasını isteyebilirsin ama adam senle evlenecek önce seni tanısın bi heryere çocuğunla gidemezsinki gerçekten biraz empati yapın adam belki ilk buluşmada özel birşey konuşucak seninle düşünemiyo musunuz bunu?

Ama çocukla rahat hissedemezsiniz little.
Bu bir çıkma/buluşma ise çocuk olmaması daha iyi bence..
Adamdan belki elektrik alamayacaksın. Oğlunu hemen tanıştırman doğru değil. Önce sen tanı..
Görüşmenin amacı çıkma buluşmamı nedir onu bilsem
sohbet çok genel dostça hayata dair işte ortada bir şey yok :))
Sorun tam olarak burada başlıyor niyeti hakkında en ufak bir fikrim yok :)

Tabi ki değil :) 41 yaşındayım ben de canım..
Güzel o zaman. Yaşlar uygunmuş. :) hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.

Çocuğu ilk buluşmaya davet etmemesine ben takılmadım. Birisi çocuğuyla gelse ben de kendimi çok rahat ifade edemem sanırım. Sanki kelimeleri daha özenli seçmeli, sizden çok çocukla ilgilenmeli gibi böyle bir durumda. Romantik bir ambiyans tutturmak da imkansız gibi bişey.

Ya aslında çocuk oyun alanı olan bir ortamda çocuk asla rahatsız etmez de işte çocuğu olmadığı için akıl da edememiş olabilir takıldığım nokta zaten niyetini bilmememden kaynaklı çok dostça bir muhabbet bu ortada farklı bir konuşma iltifat asılmaya benzer bir şey de yok :)

Görüşmenin amacı çıkma buluşmamı nedir onu bilsem
sohbet çok genel dostça hayata dair işte ortada bir şey yok :))
Sorun tam olarak burada başlıyor niyeti hakkında en ufak bir fikrim yok :)
Bulusmanizin seyri bence bu buluşmanın adını koyacak.Bence de yalnız olmaniz daha verimli olacak.İster istemez ilgi odaginiz çocuk olacak üstelik senin çocuğun yaşında bir çocuğun goturulebilecegi yerler de sınırlı.Oyun alanı olan yerler de öyle pek romantizmin yaşanacağı mekanlar değil.En iyisi bir kaç kez yalnız buluşun

Bingo işte tam da burası kafamı karıştıran kısım en iyisi beklemede kalmak sanırım :)
Bir iki bulusmadan sonra zaten anlarsiniz adamin niyetini ve cocuga bakis acisini..
Eger cocugunuzla pek ilgilenmedigini anlarsaniz yol verirsiniz , öncelik cocuk fakat erkekler ilk bulusmalarda biraz yalniz kalip tanimak ister..

Görüşün bence daha sonra bir fikir oluşur az çok. 2. buluşmada çocuğu da düşünerek plan yapacak mı ona bakarsınız mesela. Yoksa yok gibi mi davranıyor.

Ben bu yaşa kadar hiç evlenmemesine daha çok takılırdım mesela.

Birinci sınıf iş kolik olması olabilir bunun nedeni , meslekte gelebileceği en üst noktaya ulaşmak üzere ötesi yok zaten bu işin :)

Birinci sınıf iş kolik olması olabilir bunun nedeni , meslekte gelebileceği en üst noktaya ulaşmak üzere ötesi yok zaten bu işin :)
Vay azimcan enişte ayy azıcık hırsta bende olaydı. Tekrar hakkınızda en hayırlısı olmasını dileyerek topikden uzaklaşıyorum

Meslekleri merak ettim yalan yok. Ama 44 yaşında biri ve hiç evlenmemiş, kadınları tanımıyor mu yani ne bileyim kafamda deli sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…