- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
Evli bir adamla arkadas olunup kahve icilemez mi?
Evli is arkadaslarimizla ve okuldan evli arkadaslarla oturup insan gibi kahve icerdik biz. Kotu olan ne?
Açıkçası benim için de abes bi durum hatta sizin kız yüz vermiyor tarzı yorumunuz bile benim için abes. Madem sınırları olan bi kadın evli bi adamla çay kahve vs içermez bu da benim görüşüm . Evliliğin olmazsa olmazı güvendir o yüzden ben de eşimde birbirimizin içine zerre kadar şüphe düşürecek bir harette bulunmayiz. Kız bekar bazı şeyler onun için farklı olabilir ama eşinizin bunu yapmaması lazım kesinlikle . Ben her zaman evli bekar fark etmez karşı cinsler her zaman belli mesafeyi korumalilar.Merhaba arkadaşlar. Ben yine eşimden yana dert yanacağım. Evet hala bosanmadim. Ama kendi kendimi de yiyip bitiriyorum.
Beraber çalıştığı bir kız var. Eşim 37, kız 34 yaşında. Bekar kız. Ama kızın konuşmalarından anladığım kadarıyla çok mesafeli bir kız. Kıza birşey diyemem yani. Ama bizimki sürekli kıza yuruyor.
Benim her yokluğumu fırsat bilip iş çıkışında kızla gidip bir yerlerde oturup çay kahve iciyor.
Belki bazılarınız için normaldir bu durum ama bana göre değil. Çünkü ben işten eve evden işe giden bir kadinim. Benim hayatımı robot haline çevirdi. İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyordu hep beni. Kendine hak gördüğü şeyi bana görmüyor. Ben kızla yüzyüze hiç tanismadim, bir kere telefonda konuştuk sadece.
Ayrıca yine benim evde olmadığım bir akşam bu kızla iş çıkışında kahve içmeye gitmişler. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
Bir çocuğumuz var. Bu adamdan boşansam çok huzurlu olacağım. Ama bir yandan düşünüyorum, ben kendimi düşünürken kızımı uzermiyim? Bencilce bir istek mi boşanma.
Sinir hastası oldum artık. Şu an bu evlilik benim için sadece zoraki tahammül ettiğim bir kurum. Başka hiçbir anlamı yok.
kötü olan beyimizin kadına bu tür arkadaş ilişkilerine izin vermeyip kendisinin çay kahve keyfi yapabiliyor olması ... aslında adamın zihniyeti anlayınca amacınında kıza yürüdüğü,kur yaptığı anlaşılıyor
Gunu guzellestirdigini kiz soylememis kiEvli bir erkeğin Msjına cvp vermemiş olabilir ama evli bir erkekle dışarda kahve içip gününü güzelleştirebiliyorsa bunun adı mesafe değildir.
Kızınızla birlikte hayatınıza çeki düzen verme zamanınız gelmiş.
Hey Allah'ım şu konuda bile güldürdünüz ya ilahi :))...Kiz kahve ictikleri masada direk dansi yapmadiysa gayet de mesafeli olabilir.
Kendimi dusundum ayolHey Allah'ım şu konuda bile güldürdünüz ya ilahi :))
Konudan bagimsiz o kadar cirkin genellemeler yapilmis ki sanki bekar kadin evli erkekle arkadas olamaz ve kahve icemezmis gibi. Cok cirkin.
Valla kimse kokusmus zihniyetini kusmasin bence buraya.
Hani aldatılıp sadece kadını suçlayıp adamı aklarlar kızarım ama buradaki kızda masum gelmediKizi neden akladiniz ?
Bana hic masum gelmedi..
Evli bir adamla ne alaka 2 de 1 cay kahve icsin aksamlari.
Esiniz zaten alenen sizinde dediginiz gibi kiza yuruyor.
Kiziniza haksizlik olurmu bilmem ama
Kendinize cok buyuk haksizlik ettiginiz ortada.
Kendimi dusundum ayolesim veya sevgilim olmayan bir erkekle kahve icerken nasil gununu guzellestirebilirim yani? İcer kahveyi iki lafin belini kirar kalkarsin masadan. El ele goz goze diz dize oturmadiktan sonra,ne zarari var anlayamiyorum ya cidden.
Valla erkek dedin mi bi durmak gerekiyor be canım. Yani iş ortamında çay, kahve, sohbet muhabbet hepimiz yapıyoruz ama iş çıkışı kahve icmeye gitmeye ne gerek var diye düşünenlerdenim ha konusacak onemli bir konu falan olur tamam da adam iyi niyetliyse eve davet etsin, esiyle tanıstırsın.Kendimi dusundum ayolesim veya sevgilim olmayan bir erkekle kahve icerken nasil gununu guzellestirebilirim yani? İcer kahveyi iki lafin belini kirar kalkarsin masadan. El ele goz goze diz dize oturmadiktan sonra,ne zarari var anlayamiyorum ya cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?