Yine eşimin kızlarla olan samimiyeti

Bu ilk değil sonda olmayacak, siz esinizi hayatınızda tuttuğunuz sürece, başka kadınlar onun gününü güzelleştirmeye devam edecek..

Evli bir adamla arkadas olunup kahve icilemez mi?

Evli is arkadaslarimizla ve okuldan evli arkadaslarla oturup insan gibi kahve icerdik biz. Kotu olan ne?

kötü olan beyimizin kadına bu tür arkadaş ilişkilerine izin vermeyip kendisinin çay kahve keyfi yapabiliyor olması ... aslında adamın zihniyeti anlayınca amacınında kıza yürüdüğü,kur yaptığı anlaşılıyor

Açıkçası benim için de abes bi durum hatta sizin kız yüz vermiyor tarzı yorumunuz bile benim için abes. Madem sınırları olan bi kadın evli bi adamla çay kahve vs içermez bu da benim görüşüm . Evliliğin olmazsa olmazı güvendir o yüzden ben de eşimde birbirimizin içine zerre kadar şüphe düşürecek bir harette bulunmayiz. Kız bekar bazı şeyler onun için farklı olabilir ama eşinizin bunu yapmaması lazım kesinlikle . Ben her zaman evli bekar fark etmez karşı cinsler her zaman belli mesafeyi korumalilar.

Sorun esinizde evet. Ben de is arkadaslarimla kahve cay icmeye giderim. Bugune kadar “anovv gunum guzel gecti hobareyyy” tarzinda bir mesaj hic almadim.

İflah olmaz zampara kocanizi bosayin. Kiziniz icin endise etmeyin hala babasi olarak kalacak.

Kendinize şu soruyu sorun : BEN NE İSTİYORUM?
Benim açımdan da hiç iyi bir manzara ve iletişim yok. Ben sağlığınız yerinde ise :güzel bebeğinizi de alıp, size değer verecek insanlarla dolu yeni bir hayata başlamanızı öneriyorum

Konudan bagimsiz o kadar cirkin genellemeler yapilmis ki sanki bekar kadin evli erkekle arkadas olamaz ve kahve icemezmis gibi. Cok cirkin.

Valla kimse kokusmus zihniyetini kusmasin bence buraya.

Gunu guzellestirdigini kiz soylememis ki
Adamin kendi fikri o.
Kiz kahve ictikleri masada direk dansi yapmadiysa gayet de mesafeli olabilir.

Sizi bu evlilikte tutan tek sey kizinızin anne ve babasiyla ayni evde büyümesiyse o zaman esinizin baska kadinlarla yakinlasmalarina da engel olamadiginiza gore kabullenin ve kendinizi yipratmayin, sinir hastasi oldum demissiniz daha da beter olmak istemezsiniz di mi?

Kız mesafeli olsa eşinizin teklifini kabul etmez kibarca işim var diyerek veya çok mu rahatsız oldu erkek arkadaşım bekler beni diyerek kabul etmeyebilirdi sizin mesafe anlayışınız farklı sanırım.Eşinizin de maşallahı var ne cesaret evliyken bir kızla kahve içmeye gidiyor bunun normal bir tarafı yok canım kimse normal karşılamaz bunu ne münasebet ! Birde mesaj atmış resmen sizin gözünüzün önünde flörtleşiyor kızla sizde izliyorsunuz.Yerinizde olsam kıza attığı mesajları alır hemen mahkemeye koşarım ne duruyorsunuz ?

Hey Allah'ım şu konuda bile güldürdünüz ya ilahi :))
Kendimi dusundum ayol esim veya sevgilim olmayan bir erkekle kahve icerken nasil gununu guzellestirebilirim yani? İcer kahveyi iki lafin belini kirar kalkarsin masadan. El ele goz goze diz dize oturmadiktan sonra,ne zarari var anlayamiyorum ya cidden.

Kizi neden akladiniz ?
Bana hic masum gelmedi..
Evli bir adamla ne alaka 2 de 1 cay kahve icsin aksamlari.
Esiniz zaten alenen sizinde dediginiz gibi kiza yuruyor.
Kiziniza haksizlik olurmu bilmem ama
Kendinize cok buyuk haksizlik ettiginiz ortada.
Hani aldatılıp sadece kadını suçlayıp adamı aklarlar kızarım ama buradaki kızda masum gelmedi
Elalemin evli adamıyla sürekli sürekli niye çaya kahveye çıkıyır

Son düzenleme:
Mesafeli olan kız bu mu? Mesafeli olsa iş yerinde gördüğüyle kalır sadece, dışarda kahve içmek, oturmak nedir evli adamla. Böyle adamla da neden hala birliktesiniz anlamadım. Bu da bir aldatmadır.

Ben de anlayamadim bu tepkileri. Insanlar kahve icmeyi ne saniyor ya da nasil bir fanteziye burunduruyorsa pes valla. Tam kelimeyle rezalet.

Valla erkek dedin mi bi durmak gerekiyor be canım. Yani iş ortamında çay, kahve, sohbet muhabbet hepimiz yapıyoruz ama iş çıkışı kahve icmeye gitmeye ne gerek var diye düşünenlerdenim ha konusacak onemli bir konu falan olur tamam da adam iyi niyetliyse eve davet etsin, esiyle tanıstırsın.

Mesai saati dışındaki zaman özel hayatımız. Ben iste zaten gördüğüm bir arkadasıma özel zamanimdan ayıriyorsam bunun bi anlamı olmali mesela sohbeti cok hosuma gidiyordur ee o zaman evime davet eder bu hoş sohbete esimi de ortak ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…