Yine eşimin kızlarla olan samimiyeti

Mesafeli kıza da bak evli adamlarla kahve içip flört ediyor ya evli adama ne demeli kıza attığı mesaja bak inanilir gibi değil beynim yandı böyle evlilikler neden devam ediyor kızınıza iyilik değil kötülük yapıyorsunuz ileride sağlıklı evlilik ne demek bilmiyor olacak.

Hayatim boyunca su lafi etmem , edemem , "esim baska bir kiza yuruyor " nasil bir laftir , nasil kendinize yakistiriyorsunuz bunu??

Hayatta buyuk konusmam , insan baskasindan hoslanir , esine sevgisi biter , baskasina karsi icinde bir his uyanir vs vs ama karakterli insan gider esine bosanalim der sonra ne halt ederse eder

Yani saglikli bir iliskide hickimse esim baskasina yuruyor dememeli , sizin zaten bir iliskiniz falan kalmamis , yazik gercekten

Evli bir adamla arkadas olunup kahve icilemez mi?

Evli is arkadaslarimizla ve okuldan evli arkadaslarla oturup insan gibi kahve icerdik biz. Kotu olan ne?
Bende cok kahve ictim evli arkadaslarimla hatta raki da ictim , isten cikip meyhaneyede gittik ama bana biri bile boyle bir mesaj atmafi , atsa verirdim cevabini en alasindan

Tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın. Hepinize teşekkür ediyorum. Msji ben bir programla uzaktayken gördüm zaten. Eve gelip telini karıştırdığımda silinmişti msjlari. Hiç tutar mı telinde. Kendini çakal sanıyor. Söylemedim msji gördüğümü. Ve hala bana diyor ki sen niye taktın bu kıza bu kadar.
Kız evli olduğunu biliyor. Hatta ben eşimin ikinci evliliğiyim. Benden önce evlendiği eşinden de bir kızı var eşimin. Hep diyor ki ben çok uğraştım bu kızım da ablasıyla aynı kaderi yaşamasın diye ama senden hiç ışık göremiyorum. Sen bana guvenmedigin sürece ben sana yalan söylemeye devam edicem diyor. Tabi ben yıkıyorum zaten bu yuvayı ben boşanmak için evlendim zaten dedim. Hem suçlu hem güçlü. Ben de gideyim iş arkadaşlarımla kahve içmeye diyorum, üstüme yürüyüp cehennemin dibine git Jülide diye bağırıyor.

Hatta bir defasında tokat bile attı bu lafimin üzerine. Kız eşimin benimle sorunlu olduğunu falan herşeyi biliyor. Çok kavga ettik bu konularda. Bu ilk değil. Annesinin evine gitti bir ay kaldı geri geldi tamam duzelicem artık kimseyle laubali olmayacağım dedi. Ama huylu huyundan vazgeçmiyor.

QUOTE="julidebyr, post: 58825330, member: 904234"]Merhaba arkadaşlar. Ben yine eşimden yana dert yanacağım. Evet hala bosanmadim. Ama kendi kendimi de yiyip bitiriyorum.
Beraber çalıştığı bir kız var. Eşim 37, kız 34 yaşında. Bekar kız. Ama kızın konuşmalarından anladığım kadarıyla çok mesafeli bir kız. Kıza birşey diyemem yani. Ama bizimki sürekli kıza yuruyor.
Benim her yokluğumu fırsat bilip iş çıkışında kızla gidip bir yerlerde oturup çay kahve iciyor.
Belki bazılarınız için normaldir bu durum ama bana göre değil. Çünkü ben işten eve evden işe giden bir kadinim. Benim hayatımı robot haline çevirdi. İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyordu hep beni. Kendine hak gördüğü şeyi bana görmüyor. Ben kızla yüzyüze hiç tanismadim, bir kere telefonda konuştuk sadece.
Ayrıca yine benim evde olmadığım bir akşam bu kızla iş çıkışında kahve içmeye gitmişler. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
Bir çocuğumuz var. Bu adamdan boşansam çok huzurlu olacağım. Ama bir yandan düşünüyorum, ben kendimi düşünürken kızımı uzermiyim? Bencilce bir istek mi boşanma.
Sinir hastası oldum artık. Şu an bu evlilik benim için sadece zoraki tahammül ettiğim bir kurum. Başka hiçbir anlamı yok.[/QUOTE]
İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyormis bide. Evli adamın bekar kızla işten sonra kahve içip, bide kendisine katlandıği için teşekkür mesaji da tuzu biberi olmuş. Kizin mesafesi, eşinizin ozgüveni ve cesareti takdire şayan.

Son düzenleme:
Şere........ Adam
Bu kadında var bir şeyler canım ama bu olmasa bile başka kadına yine der bu adam
Mayası pis bu herifin
Utanma arlanmada yok
Kurtul gitsin bundan

1-Kız mesafeli olsaydı evli adamla surekli çay-kahve içmeye gitmezdi.
2-Eşiniz açık açık adım atmış zaten “günümü güzelleştirdin iyiki varsın” bu mesaj iş arkadaşına atılacak bir mesaj değil ne münasebet siz eşisiniz bunları size demesi gerekir.
3-Kızınızın üzülmesini gerektirecek bir şey yok ortada, siz boşanacaksınız. Onlar yine istedikleri zaman baba-kız vakit geçirecekler.(Annesi babası küçük yaşta boşanmış biri olarak söylüyorum bunu)

Eşiniz sizi psikolojik olarak çok güzel sömürüyor. İkinci çocuğun ilk çocuk gibi bir kader paylaşmaması sizin elinizde, eşinizin hiç bir çabası olmasın. Evde siz dışarda iş arkadaşı ne yardan ne serden devam etmek istiyor. Yalancılığının faturasını da size kesmesi de çok kötü.Bir çocuk için de anne mutluluğu önemli.

Hadi şimdi bunu sineye çektiniz, yarın öbür gün yaptıklarını artırıp başka bir kadınla göz göre göre ilişki yaşamaya başlasa ne yapacaksınız? Şu an boşanmazsanız böyle bir ihtimal de var. Bunu da düşünün.

Resmen aldatılıyorsunuz ama ‘sadece arkadaşlar’a inandırmaya çalışıyosunuz kendinizi.

İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyormis bide. Evli adamın bekar kızla işten sonra kahve içip, bide kendisine katlandıği için teşekkür mesaji da tuzu biberi olmuş. Kizin mesafesi, eşinizin ozgüveni ve cesareti takdire şayan.

Hadi diyelim ki eşiniz gevşek, sulanıyor. Bu kız dediğin gibi mesafeli biri olsa evli bir adamla zırt pırt baş başa kahve içmez, cafeye gitmez. Demek ki ortak bir şeyler karıştırıyorlar. Ki eşinin bu kıza yaptığını yarın başkasına yapmayacağının ne garantisi var? Asıl sorun eşin. Kendinizi avutmak için kandırmayın.

Mini etek giymeseymişcilerden bi farkınız yok kadınların da bunları söylemesi çok garip, konu sahibine ayrı size ayrı şaşıyor insan.

Hiç de normal değil eşinizin bi bayanla yalnız başına kahve içmesi.Siz aynı şeyi yapsanız bu kabul edilemez eşiniz yapınca normal yok canım öyle şey

Kız da düzgün olsa evli bi adamla yalnız başına kahve içmez.

Ateşl barut asla yanyana masumane durmaz ben bunu bilir bunu soylerim evlililde altin kural asla bi erkekle kadin konusamazzz ne olursa olsun zaman gecirdikce ileri gidilir evdeki kadini begenmez olurlar yazik ya valla evde ona cocuk dogurmus aksama kadar migdesini doyursun evini temiz tutsun diye mi evlendin be adam ahh ahh Allah yardimcin olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…