Oyle dusunmeyin ya,iyi niyetli veya degil,onemli olan evli tarafin tum ortamlarda duzgun davranmasi,ben de sahsen eve davet edilsem gitmem oyle bir durumda.Valla erkek dedin mi bi durmak gerekiyor be canım. Yani iş ortamında çay, kahve, sohbet muhabbet hepimiz yapıyoruz ama iş çıkışı kahve icmeye gitmeye ne gerek var diye düşünenlerdenim ha konusacak onemli bir konu falan olur tamam da adam iyi niyetliyse eve davet etsin, esiyle tanıstırsın.
Valla dikkat ediyorum erkek arkadaslarimin eslerinden ödleri patliyor,bir yerde karsilasinca verilen selami bile almadan kosa kosa uzaklasanlar varBen de anlayamadim bu tepkileri. Insanlar kahve icmeyi ne saniyor ya da nasil bir fanteziye burunduruyorsa pes valla. Tam kelimeyle rezalet.
Hani aldatılıp sadece kadını suçlayıp adamı akarlar kızarım ama buradaki kızda masum gelmedi
Elalemin evli adamıyla sürekli sürekli niye çaya kahveye çıkıyır
Benim düşüncem kimsenin kafasında soru isareti kalmaması yönünde eve davet etmesi o anlamda aklıma geldi. Yani dediginiz gibi insanlar duzgün oldukları zaman zaten kimsede soru isareti oluşmuyor.Oyle dusunmeyin ya,iyi niyetli veya degil,onemli olan evli tarafin tum ortamlarda duzgun davranmasi,ben de sahsen eve davet edilsem gitmem oyle bir durumda.
Valla dikkat ediyorum erkek arkadaslarimin eslerinden ödleri patliyor,bir yerde karsilasinca verilen selami bile almadan kosa kosa uzaklasanlar varcok guluyorum. Esleri artik nasi korkutmussa
Konudaki adamin gevsekligi felaket yalniz. Duvara karsi otursaduvara yurur deler gecer. O da ayri meseleBenim düşüncem kimsenin kafasında soru isareti kalmaması yönünde eve davet etmesi o anlamda aklıma geldi. Yani dediginiz gibi insanlar duzgün oldukları zaman zaten kimsede soru isareti oluşmuyor.
Yani adam cıvıkAynen burda tam zitti bir durum olmus.
Insanlar tabi ki is arkadaslariyla kahve icerler normal bir sekilde lakin kac tanesi, akabinde msj atip, tsk ederim gunumun guzel gecmesini sagladin derki..
Resmen kur yapiyo
Evet maalesef aynen dediginiz gibi, eşi gonderdigi mesajı göruyor bi de. Iş arkadasi hadi diyelim art niyetsiz bi kahve icti ardindan bu mesaji alinca o da şok olmustur.Konudaki adamin gevsekligi felaket yalniz. Duvara karsi otursaduvara yurur deler gecer. O da ayri mesele
Bence durum farklıOyle dusunmeyin ya,iyi niyetli veya degil,onemli olan evli tarafin tum ortamlarda duzgun davranmasi,ben de sahsen eve davet edilsem gitmem oyle bir durumda.
Kızın da gönlü var da pusuda bekliyor evli diye. Bunun bir benzerini evlenmeyi dusundugum biri yapmaya kalkti. Ben hissettim kiza yuruyecegini ama o inkar etti tabi. Neyse bu kız konusu kapandi kız misafirdi şehrine geri ďöndü. Zaman gecti biz baska sebepten ayrildik. Ve kız duyar duymaz mesaj atti buna. Yada kendisi atmisti tam hatirlamiyorum. Face ini telimde acik unuttu ordan gordum butun yazismalari. Bu tarz adamlarin karakterinden kaynaklaniyor. Evli bekar fark etmiyor. Evlisi de yapiyor bekarida hamurlari bozuk bunlarin. Karsidaki kız kanacak etkilecek bir tipse direk etkileyici laflar sozler hareketler basliyor. Kızda bellinetmese de hoslaniyordur esinin bu halinden ama evli diye kendine itiraf edemeyip bekliyor bence. Ayrilirsan direk baslarlar.Mesafeli kız böyle mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?