Yine eşimin kızlarla olan samimiyeti

Oyle dusunmeyin ya,iyi niyetli veya degil,onemli olan evli tarafin tum ortamlarda duzgun davranmasi,ben de sahsen eve davet edilsem gitmem oyle bir durumda.

her şeyin yeri zamanı var bence iş güç bitmiş, mesai bitmiş, öğle arası değil toplantı beklerken kahve içmiyor.İşten çıktıktan sonra evli bir adam evine gider hemen kızla kahve içmeye değil.Evde çocuğu karısı beklerken değil karşı cins hemcinsi ile bile vakit geçirmek istiyorsa bir sıkıntı var demektir. Çocuğunuzun da mutlu bir ailede büyümeye hakkı vardır ki annesi babası mutlu olmayan evde çocuk da mutlu olmaz...

Ben de anlayamadim bu tepkileri. Insanlar kahve icmeyi ne saniyor ya da nasil bir fanteziye burunduruyorsa pes valla. Tam kelimeyle rezalet.
Valla dikkat ediyorum erkek arkadaslarimin eslerinden ödleri patliyor,bir yerde karsilasinca verilen selami bile almadan kosa kosa uzaklasanlar var cok guluyorum. Esleri artik nasi korkutmussa

Bir kere icersin iki kere icersin. Sık sık oluyorsa bunun adı flörttür. Buna izin veren de mesafeli olmaz. İstemem yan cebime koy durumu olur. İçtiği kahveyi burnundan getirin eşinizin bir daha kahve içmeye tövbe etsin.

Hani aldatılıp sadece kadını suçlayıp adamı akarlar kızarım ama buradaki kızda masum gelmedi
Elalemin evli adamıyla sürekli sürekli niye çaya kahveye çıkıyır

Aynen burda tam zitti bir durum olmus.
Insanlar tabi ki is arkadaslariyla kahve icerler normal bir sekilde lakin kac tanesi, akabinde msj atip, tsk ederim gunumun guzel gecmesini sagladin derki..
Resmen kur yapiyo

Oyle dusunmeyin ya,iyi niyetli veya degil,onemli olan evli tarafin tum ortamlarda duzgun davranmasi,ben de sahsen eve davet edilsem gitmem oyle bir durumda.
Benim düşüncem kimsenin kafasında soru isareti kalmaması yönünde eve davet etmesi o anlamda aklıma geldi. Yani dediginiz gibi insanlar duzgün oldukları zaman zaten kimsede soru isareti oluşmuyor.

İş arkadaşıyla oturup kahve içmesi kızın yanlışı değil mesaj atan eşin asıl gevşek olan o.

Benim düşüncem kimsenin kafasında soru isareti kalmaması yönünde eve davet etmesi o anlamda aklıma geldi. Yani dediginiz gibi insanlar duzgün oldukları zaman zaten kimsede soru isareti oluşmuyor.
Konudaki adamin gevsekligi felaket yalniz. Duvara karsi otursaduvara yurur deler gecer. O da ayri mesele

Valla benm böyle bi babam olsa annemin bosanmasini isterdim kızında büyük olsa öyle isterdi emin ol. Kızını bahane etme boşa gitsin gevşek herifi

Aynen burda tam zitti bir durum olmus.
Insanlar tabi ki is arkadaslariyla kahve icerler normal bir sekilde lakin kac tanesi, akabinde msj atip, tsk ederim gunumun guzel gecmesini sagladin derki..
Resmen kur yapiyo
Yani adam cıvık
Karşımda mesajla böyle cıvıyan bir adam hal ve hareketlerinde de falso vermiştir diye düşünüyorum

Konudaki adamin gevsekligi felaket yalniz. Duvara karsi otursaduvara yurur deler gecer. O da ayri mesele
Evet maalesef aynen dediginiz gibi, eşi gonderdigi mesajı göruyor bi de. Iş arkadasi hadi diyelim art niyetsiz bi kahve icti ardindan bu mesaji alinca o da şok olmustur.

Bence durum farklı
İş yerinde Öğle tatilinde ne bileyim toplantıyı beklerken kahve çay içip muhabbet etmek değil anlatılan

Yada toplu bir ortam olur iş yemeği olur dışarıda toplantı olur öyle bir ortamda değil

Burada kadın ve adam birbirine özel zaman yaratıp birlikte gidiyorlar ve bu kırk yılda bir olmuyor
Giderek sıklaşmış ve karşıda günümü güzel geçirdin muhabbeti yapan bir adam var

Kkda iş yerindeki kız kocama selam verdi deyip olay çıkaran kezbanlar var bende çok kızarım ama bu durum onun gibi değil

Böyle bir evlilikte büyümesinden daha iyi boşanmanız emin olun. Diğer arkadaşların da dediği gibi kız mesafeli filan değil. Evli barklı adamla ne işi var kahve içiyo. Bi de böyle mesajlar atmasına rağmen

Mesafeli kız böyle mi oluyor?
Kızın da gönlü var da pusuda bekliyor evli diye. Bunun bir benzerini evlenmeyi dusundugum biri yapmaya kalkti. Ben hissettim kiza yuruyecegini ama o inkar etti tabi. Neyse bu kız konusu kapandi kız misafirdi şehrine geri ďöndü. Zaman gecti biz baska sebepten ayrildik. Ve kız duyar duymaz mesaj atti buna. Yada kendisi atmisti tam hatirlamiyorum. Face ini telimde acik unuttu ordan gordum butun yazismalari. Bu tarz adamlarin karakterinden kaynaklaniyor. Evli bekar fark etmiyor. Evlisi de yapiyor bekarida hamurlari bozuk bunlarin. Karsidaki kız kanacak etkilecek bir tipse direk etkileyici laflar sozler hareketler basliyor. Kızda bellinetmese de hoslaniyordur esinin bu halinden ama evli diye kendine itiraf edemeyip bekliyor bence. Ayrilirsan direk baslarlar.

Böyle mesafe yerin dibine batsin esin kendi gibi karakteri olmayan biriyle görüşüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…