- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Kusura bakmayın ama bu anlattıgınız konuşmada tek pişkin eşiniz değil..Aynen öyle. Ben bunu yüzüne karşıda söylüyorum. Sen erkeğin or..susun diyorum. Gülüyor pişkin pişkin.
Kocanızın karaktersiz olduğunu eminim ki çok iyi biliyorsunuz. Bence bu evlilik yolundan çıkmış lütfen kendinizi düşünün ve hayatınızı ona göre şekillendirin.Az önce telinden fotolara baktım. İşyerinde bir çocuğun doğum gününü kutlamislar. 5-6 kişi yan yana foto çekilmiş kızlı erkekli, herkesin kolları yanında. Ama bizimki kızla yanyana ve beline sarılmış. Kız sarılmamis. Daha önceden tel konuşmalarını dinlediğim için kızın mesafeli olduğunu düşünüyorum ama dışarda kahve içmeye gitmesi tabiki büyük mesafesizlik.
bence kocanızı o işten attırın iş mi yok erkeğe. kadınların olmadığı bi yerde çalıştırın.Merhaba arkadaşlar. Ben yine eşimden yana dert yanacağım. Evet hala bosanmadim. Ama kendi kendimi de yiyip bitiriyorum.
Beraber çalıştığı bir kız var. Eşim 37, kız 34 yaşında. Bekar kız. Ama kızın konuşmalarından anladığım kadarıyla çok mesafeli bir kız. Kıza birşey diyemem yani. Ama bizimki sürekli kıza yuruyor.
Benim her yokluğumu fırsat bilip iş çıkışında kızla gidip bir yerlerde oturup çay kahve iciyor.
Belki bazılarınız için normaldir bu durum ama bana göre değil. Çünkü ben işten eve evden işe giden bir kadinim. Benim hayatımı robot haline çevirdi. İş arkadaşlığı işyerinde kalır, arkadaş çevreni genişletirken aileni daraltırsin diye uyarıyordu hep beni. Kendine hak gördüğü şeyi bana görmüyor. Ben kızla yüzyüze hiç tanismadim, bir kere telefonda konuştuk sadece.
Ayrıca yine benim evde olmadığım bir akşam bu kızla iş çıkışında kahve içmeye gitmişler. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi. O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
Bir çocuğumuz var. Bu adamdan boşansam çok huzurlu olacağım. Ama bir yandan düşünüyorum, ben kendimi düşünürken kızımı uzermiyim? Bencilce bir istek mi boşanma.
Sinir hastası oldum artık. Şu an bu evlilik benim için sadece zoraki tahammül ettiğim bir kurum. Başka hiçbir anlamı yok.
Eşiniz size hadi sevdiği kadın değilsiniz belli ama çocugunun annesi olarak bu kadar ince davranıyor mu acaba. Iyi varsin diyor mu size . Benim kocam ne münasebet başka bir kadına iyiki varsın diyecek kiyamet kopar o evde. Bence siz bunu cok da dert etmiyorsunuz yabi daha bunun aldatma bile oldugunu kabul etmezsiniz. Sabredin bence biraz daha sizin icin aldatma sayilacak doneleri de elde etmeniz yakindir. Bu kadar yavsak bir adama cocuklarimin baba dememesini yeglerim.O akşam kıza msj yazdı bizimki. Bana katlandığin ve günümün güzel geçmesine vesile olduğun için teşekkür ederim, iyi ki varsın yazmış. Kız hicbirsey yazmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?