• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Karışık.. Boşanmak için Yeterli Sebepler ?

Aslında o konularda sanki içim rahat gibi, birkaç olay oldu, sen nasıl istersen öyle olur dedi. Yılbaşını bu zamana dek hep birlikte kutlarlar, herkes bir araya toplanır. Benim beklediğim de yılbaşı, belki size saçma, basit gelecek ama onlar için çok önemli olduğu için eğer yılbaşında gidelim demezse, bana büyük bir adım olarak geliyor, gidelim derse ve sorun çıkarırsa sanırım işte o zaman kimse tutamaz beni. :) Ev mevzusunu ailesi de bir daha açmaz, o da kabul etmez, buna ikna oldum ama bu pek de bir şey ifade etmiyor.

Biraz önce aradı yarın Edirne'ye gidelim, güzel yerler var gezelim, dedi. Uğraşıyor ama işte samimi gelmiyor. Olmuyor.

İlk geldiğindede sen gitmek istiyordun o yoğundu gezmektir v.s dir böyle şeyleri sevmez diyordun bak yapmaya başlamış sanki olacakta yavaş yavaş olacak gibi.Umutsuz vaka değil.

Senin duyguların asıl önemli olan o kafan karışık onun içinde bir uzmandan destek almalısınız ayrılmalımısınız devam etmelimisiniz ortaya çıkar

Baş başa zaman geçiremiyoruz, çünkü kızgın olduğum için eşimle yan yana durmuyorum, ayrı bir odada ya da balkonda oturuyorum, gelirse tersliyorum, o da o an üzerime düşmüyor. Sürekli verdiğim kararları sorguluyorum ve ayrı geçen üç ayı.

Random, senin dediğin gibi düşünüyorum hep, bir tane hayatım var ve o da böyle mi geçecek? Bilemiyorum.
ahh canım
allah yardımcın olsun, eşe kızgın ve kırgın olarak aynı evde yaşamak çok zor....
illa hemen birşey yapmalıyım diye zorlama kendini, öfkeliysen belli et öfkeni , içinden geldiği gibi davran , zamanla zaten herşey netleşecek

Diger konunda da yazmistim tecrubeyle sabittir duzwlmeyecek hicbir sey o kacunilmaz son olacak cunku kendimden biliyorum hersey iyi gidiyor ama sen aklinda bitirdigin icin olmuyor benim gibi tek kelimeye bakiyorsun gitmek icin...

Ben eski konunu biliyorum. . Eşin ile bu kadar olaydan sonra birden herşey eskisi gibi olmaz tabi. . Ama dediğim gibi devam edecek ilk önce davayı kapatki aklının bir köşesinde boşanma olmasın. Bu düşünceyle evlilik yürümez. Sana o zamanda demiştim şimdi adam gak dese keşke dönmeseydim diyeceksin diye..

Ortada sorun yok gibi duruyor. Lütfen aklınızı başınıza alın. Eşinizle biraz güzel zaman geçirmeye çalışın. Mutlu olun lütfen. . Elinizdekilere şükür edin.. ama illa boşanıcam diyorsanız bişi diyemem. .

Gitmediysem seviyorum demek ki demissiniz ya bu kadar olumsuz sey dusunen istemiyorum diyen biri sevmiyodur o sadece aliskanliktir esinizi degilde evinizi ve evliligi sevisinizdir bence

Ben seni anlıyorum herşey yolunda giderken bile bi iç huzursuzluğu oluyor yani olmamislik hissi o his sürekli beynini kemiriyor .bu birazda güvensizlik aynı şeyleri yaşayacağım korkusu birebir benim yaşadığım bi durum bu.ama sen eşine çocuğun için bi şans verdin ve test etmen gerekiyor. Yani icinden bi sure ver ona diyelim ki alti ay baktin cizgi ayni devam ediyor kavgalar ayni o zaman verirsin kararini.ama suratini asma hazir esin birseyler için uğraşırken sende uğraş olmazsa yine gidersin ben de aylarca baba evinde kaldım eve çok hevesli donmedim içimi halen kemiren kurtlar var ama kendime de ona da öyle yada böyle bi şans verdim ama kendime hep şu telkinde bulundum kimse beni buraya zincirlemiyor istediğim an kapıyı çeker giderim sende aynı şekilde ya zincirli değilsin.bi de sana bisey sormak istiyorum baba evinde mutlu muydun orada nasıldı ruh halin sonuç da evliliğe kendi düzenine aliskinsin orada ne hissediyorsun?
Bi demissin ya yılbaşını hep beraber kutlarlar diye bende de aynı takıntılar var bizimkilerde beraber yaş günü kutlar hep be sinir oluyorum eğer bi şekilde yapılmazsa yada eşim gitmezse kendimi zafer kazanmış gıbı hissediyorum

bence sorun sevgi görünse de asıl sorun "eşine güvenmiyorsun"
sevsen de ona güvenemediğin için kendini oluruna bırakmak istemiyorsun.

ailesi gidince ilgisi artar, gönlünü almak için çabalar diye umdun ama olmadı.

ailesi dönünce yine onların etkisi altında kalacak, sana ayırdığı zaman azalacak diye endişelisin.

eşine terapi, sana güven hissi lazım.

Eşim de konuşmalar sırasında beni hep buralardan vuruyor :) Sen bana ne ağır hakaretler ettin, neler saydın; ben sana bir kez olsun böyle laflar etmedim, ben sevdiğim için anlayış gösterip unutuyorsam; sen de unut diyor. Bu açıdan bakınca haklı evet ama ne bileyim. Bir aile danışmanına ya da psikoloğa gitmem iyi olacak sanırım. Dediğiniz gibi biraz daha zamana bırakmalıyım. Umarım zaman güzel şeyler getirir. Teşekkür ederim yorumunuz için. :)
eşin seni ailesine paspas etti. çocuğunla tehdit etti. evi terkettin anacığı izin verene kadar yanına gelemedi.
şerefsiz lafını haketti sonuna kadar.

bu tür aile sorunlrında zaten genel olarak eşi hatalı görüyorum ben,mesafeyi ve ilişkileri ayarlayamadığı için.evet sorun çıkara tepene çıkan bir ailesi vardı ama bu hale getiren taviz veren üstelik bu durumu isteyen biir eşin var ne yazık ki..o istemese ve set çekebilse kv böyle şeyler yapamazdı.
ben de 3 sene kadar önce boşanma noktasna gelmiştim.çok farklıydı sorunlar tabi ama son bir kez deneme fikrinden sonra benzer duyguları yaşadım. sevmiyorum istemiyorum galiba ama acaba kalmasın diye denemek istiyorum dedim.ve ben de sinirliydim,herşeye laf söyleyip kavga çıkarma modundaydım..bunca zaman ben çektim,şimdi o çeksin fazlasını bakalım ne tepki verecek dedim. hatta içimden büyük kavga çıksın da boşanalım diye bile geçirdim..ama o sabretti,kavga etmedi,alttan aldı,değerli olduğumu hissettirdi ve ben tekrar aşık oldum kocama...elbette şak diye olmuyor zamanla...
ama dediğim gibi çaba lazım..daha ne kadar oldu ki vazgeçiyor hemen 2 laf çarpmanla...sen laf sokacaksın alttan alacak,inadına damarına basacaksın haklısın diyecek.buna rağmen el üstünde tutacak.süprsizler yapacak,bi sürü şey..
+100000000

ahh canım
allah yardımcın olsun, eşe kızgın ve kırgın olarak aynı evde yaşamak çok zor....
illa hemen birşey yapmalıyım diye zorlama kendini, öfkeliysen belli et öfkeni , içinden geldiği gibi davran , zamanla zaten herşey netleşecek

Yaşadığım haksızlık duygusundan dolayı bende kızdığımdan ilk zamanlar neler neler ettim.Bağırdım çağırdım normalde onu kızdıracak sözler sarfettim anca zehrimi öyle akıttım.O ise hep alttan aldı.Kötü söz söylemedi yanlış bir hareket yapmadı.Yoksa şimdiye çoktan boşanmıştık

Eski konularini bilmiyorum ben cabuk karar veremem.
Istemediklerimi elerim.
Eşimle tartistigimda o olmasa nasıl bi hayatım olur diye düşünüyorum sinirliyken zor oluyor ama sakin kafayla onu kaybetmek beni uzer diyorum.
Garip bi bakis açısı ama ben de isişe yarıyor napimm
Hakkınızda hayırlısı olsun

Ne yapmam gerektiğini şu an ben de bilemiyorum ama boşanma teklifi eşimden gelse sanırım sevine sevine kabul ederdim.

Eşim ilgili davrandığında da sinirleniyorum. Bu defa da itici geliyor, ben unutamadım sen o kadar lafı sözü ne çabuk unuttun diye pişkinlikle suçluyorum onu, o da söylenince yanaşmıyor artık. :) Elimde değil. Öfkeleniyorum, en ufak bir şeyde kızıyorum ve eşimin ilgi, sevgi gösterilerini de samimi bulmuyorum.
yaşadıkların normal aslında.
eşin ve ailesi büyük hayal kırıklığına uğrattı ve güvenini kaybettiler.
sen boşanmakta kesin kararlıyken ani bir şekilde evine döndün.
Aslında o konularda sanki içim rahat gibi, birkaç olay oldu, sen nasıl istersen öyle olur dedi. Yılbaşını bu zamana dek hep birlikte kutlarlar, herkes bir araya toplanır. Benim beklediğim de yılbaşı, belki size saçma, basit gelecek ama onlar için çok önemli olduğu için eğer yılbaşında gidelim demezse, bana büyük bir adım olarak geliyor, gidelim derse ve sorun çıkarırsa sanırım işte o zaman kimse tutamaz beni. :) Ev mevzusunu ailesi de bir daha açmaz, o da kabul etmez, buna ikna oldum ama bu pek de bir şey ifade etmiyor.

Biraz önce aradı yarın Edirne'ye gidelim, güzel yerler var gezelim, dedi. Uğraşıyor ama işte samimi gelmiyor. Olmuyor.
Esin birseyler icin cabaliyorsa sen de ona adim atmalisin.
Sen evliligini yurutmek icin dondun eve.
Sende acilan yaralar buyuk.kolayca da tamir olmayacaktir.
Ancak madem dondun esine bu firsato verdin sen de gayret edeceksin.
Esine birden bire sihirli degnek degmis olmayacakti elbette.
O da kendi capinda kendi bilebildigince gayret edip ilgi gosteriyor anlasilan.
Asil mesele su ki senin icinden gelmiyor degil mi.
Aranizda iletisim sorunu var ve sogukluk girdi epeyce.
Zaman gosterecektir yaralarinizi kapatip kapatamayacaginizi.
Eger sen bu sureyi tanir ve sen de esine adim atavbilirsen tabi.
Dedigim gibi donduysen sen de gayret gostermelisin.
Hatalar karsi tarafindi evet.
Ama artik gecmise sunger cekip evliliginizi duzeltebilmek icin cabalamalisiniz.
Acikcasi hem aniden donup hem de bosanma niyetinin devam ediyor olusu pek olumlu da dusundurmuyor beni.
Esini seviyormusun direk sorayim.bundan sonrasi icin gayret gosterebilmen icin bu lazim biraz da.
Ve de esin seni sevdigini hissettirebiliyor mu sana?

Yaşadığım haksızlık duygusundan dolayı bende kızdığımdan ilk zamanlar neler neler ettim.Bağırdım çağırdım normalde onu kızdıracak sözler sarfettim anca zehrimi öyle akıttım.O ise hep alttan aldı.Kötü söz söylemedi yanlış bir hareket yapmadı.Yoksa şimdiye çoktan boşanmıştık
karışık eve dönerek kendisine düşeni yaptı bence. artık eşi onun için her şeyi yapmalı.

Araya bir kere soğukluk ve vazgecmislik girince düzelmiyor ne yazık ki.. Eğer olumlu olsaydınız zaten yazmazdiniz buraya sadece bosanmaniz için biraz teşvik gerekiyor size. Katlanamiyorsaniz bosanmalisiniz.. Ne denilebilir ki hayırlısı olsun hakkınızda

Bu ne biçim başlık diyebilirsiniz. "Bunlar da sebep mi?" ya da "Daha ne olsun?" da diyebilirsiniz.

Yazdıklarınız beni çok etkileyebilir ama fikirsizliğime etki etmeye de bilir. Uzatmıyorum.

Eski konularımda vardı, boşanma noktasına geldik, hatta davam henüz sonuçlanmadı bir kenarda duruyor, yani elde var bir dava. Aile mevzuları, üç ay evi terk etmem, geçen üç ay içinde yüz göz olunmalar ve ilk ve son kez olmak üzere bir şans verilebilir, deyip eve dönüşüm. Bir de yaşına bile girmemiş bir bebek. Bunlar özet.

Gel gelelim benim derdimeeee...

Eşimin ailesi bir süreliğine memlekete gitti, yani kv-kp yok artık. Ben zannediyordum ki, üçüncü kişiler aradan çekilince eskiye döneceğiz ve güllük gülistanlık devam edeceğiz tekrar.

Hiçbir şey eskisi gibi olmadı, hatta yarısı gibi bile olmadı. Eşim iyi, boşanma mevzusundan önce nasılsa öyle görünürde bir sıkıntı yok, hatta sıkıntıyı ben mi çıkarıyorum diye de düşünüyorum bazen.

Pek konuşmuyoruz, yan yana az vakit geçiriyoruz, suratım genel olarak asık, canım sürekli sıkkın. Sürekli bir öfke var içimde, geçmiyor. Seviyor musun deseniz, onu da bilmiyorum, eskiden çok severdim, şimdi yarısı kadar bile bir şey hissetmiyorum ama halen gidemediğime göre demek ki sevmiyor da değilim. Eşin seviyor mu derseniz, lafa gelince ohoooo, aslında sever, ilgilenir ama ya yetmiyor ya da ayrı geçen üç ayda yaşananlardan dolayı samimi ve inandırıcı gelmiyor. Sanırım inanmıyorum. Çok özür dilerim ama seviyorsa da bence b..ktan bir sevgisi var. Neyse..

Boşanmak istiyorum, burada olmayı istemiyorum, bu adamla yan yana olmayı istemiyorum, şu an yine o sebepsiz öfke hakim. Eşimden ve onunla ilgili her şeyden çoook uzak olmak istiyorum. Diyorum ki çocuğun için bir şans verdin, ortada senin hislerinden başka olumsuz bir şey yok gibi, devam et biraz ama diğer yandan da yapamam, istemiyorum diyorum. Sebep, somut bir sebep ? -Geçmişi saymazsak ki ben hiç unutamıyorum- Şu an içi yok.

Var mı ?

Her neyse, kafam çok karışık. Özellikle eski konumu bilen arkadaşlar, gereksiz yere huzursuzluk mu yapıyorum acaba ?
Cocugun icin denemelisin olan cocuga olur her zaman icin bosanmak icin mantikli bi sorunun yok bence yazamadigin seyler var galiba yoksa kolay kolay bosanmak istemez bi kadin heleki yasi daha dolmamis bi bebek varken esinden sogumus oldugun icin ona tahammulde edemiyosun bence bebegin icin az daha sabir ve la havle cek bol bol Allah yardimcin olsn

Back
X