- 2 Haziran 2017
- 187
- 64
- 98
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Bir ay sonra iki yıl bitecek. Herşeyin güzel olduğu günlerde hamile kalıp sonra büyük pişmanlıklar yaşadım.Kaç senelik evlisin canım ?
Şiddete meyil var sanki . Bu şartlar Altın'da neden benek yaptın ki ?
Tabi ki sana bilgi vermek ve izin almak zorunda
Aşlah yardımcın olsun
Ailemin bazı olaylardan haberi var ve ne olursa olsun arkamdalar. Ama bendeki bu cesaretsizlik beni bitirecek sanırım.Git o halde. Nafaka alır bakıcı tutarsın. Ailenin yanına taşınamaz mısın?
Ailen arkadaysa ne duruyorsun ablacım ya. Bu adam sana daha kötü şeyler yapabilir. Ailene anlat bence herşeyi. Ya adam olsun ya da boşanın.Ailemin bazı olaylardan haberi var ve ne olursa olsun arkamdalar. Ama bendeki bu cesaretsizlik beni bitirecek sanırım.
Allah razı olsun teşekkür ederim. Ama ne birikimi maaş kartım elinde ve zaten kredi ve çocukların masrafı benden gittiği için biriktirecek para kalmıyor.Ayyyy daha kazikkk yememis oooo.....arkadasim ne hali varsa gorecek zaten o ilerde... sende birikim yapabildigin kadar yap. Terapiste , danismana gidin yaaa.. uzuldum simdi .. Allah kolaylik versin..
Herşeyi nasıl göze alabilirim nasıl cesaret edebilirim bulamıyorum. Tayinimin doğuda olması ailemin burda olmaması da tutuyor sanırım biraz beni.Ailen arkadaysa ne duruyorsun ablacım ya. Bu adam sana daha kötü şeyler yapabilir. Ailene anlat bence herşeyi. Ya adam olsun ya da boşanın.
Herşeyi nasıl göze alabilirim nasıl cesaret edebilirim bulamıyorum. Tayinimin doğuda olması ailemin burda olmaması da tutuyor sanırım biraz beni.
Allah razı olsun teşekkür ederim. Ama ne birikimi maaş kartım elinde ve zaten kredi ve çocukların masrafı benden gittiği için biriktirecek para kalmıyor.
SağlıkçıyımNe iş yapıyorsun?
Aslında bizimki pek öyle ha diyince olmuyor. Daha önce bikaç konu açmıştım sabrediyorum diye.Ya oyle hadi diyince bosanilirmi yaa... Ilk once bir sans vermek gerekmiyormu kizlar.. daha kucucuk ikiz evladlari var .. el insaf...her yolu denemeden , olcmeden, tartmadan bosan demek ne kadar dogru ... daha yeni evliler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?