Yine koca meselesi..

Saftirikinsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
187
64
98
İyi akşamlar arkadaşlar. Uzun zamandır konu açmıyordum. Bi düzelme var mı derseniz yok!! Herseferinde olacakmış gibi oluyor ama sonunda yine boşuna umutlanmışım diyorum. Herşey aynı tas aynı hamam. İkiz bebeklerimle gitsem gidemiyorum kalsam kalamıyorum. Gitme konusunda cesaretsizliğim o kadar büyük ki kendime kızıyorum.
İkizlerim 10 aylık oldular. Bir buçuk ay önce işime döndüm. O kadar zor oluyor ki hem fiziksel hem psikolojik olarak. Çok yoğun bi iş tempom var ve herşeyi benden bekleyen bir koca. Bana yardım ettiğini zannediyor kendince ama devede kulak gibi geliyor bana o kadar az yani. Tabi kendince çok büyük yardımlar yapıyor.
Biraz önce yine tartıştık. Biz doğudayız aileler memlekette. Babasının kendisine aldığı arabayı orda bıraktı. Benim bekarken aldığım arabayı kullanıyoruz. İkimizin üzerine de kredi vardı yatırım yaptık. o yüzden kendi ailesi maddi yönden yardım ediyordu. Yoksa ben istemedim kendi üzerime kredi çekmeyi geçinemeyiz diye. Ailem yardım edecek deyince kabul ettim. Bu ay koca kişisinin üzerine olan kredi bitti artık rahatlarız diye düşünüyordum. Biraz önce yeğeniyle konuşuyor memlketteki arabanın muayenesini yaptır ben para yollarım diye. Ben telefonla konuşurken duydum. Bana daha önce söylemedi. Sonra bana niye söylemiyorsun ben burda eşşek başımıyım dedim. Daha burdaki arabanın muayenesini yaptırmadın umursamıyorsun ama orda kullanmadığın arabanın muayenesini hemen yaptırıyorsun dedim. Bi de çok mu paramız var ki onun parasını da ödiceksin dedim. Aileme para yollarken senin rızanı almamı bekleme bu gayet normal bişey dedi. Ben de madem öyle ben niye çalışıyorum yarın gidip ücretsiz izin alıcam sen de naparsan yap dedim. O da hemen beni tehdit ediyor. Bireysel emeklilikleri iptal ederiz onları harcarız bitince de bakarız diyor. Bundan sonra her ay aileme para yollarım sana da söylemem sen de karışamazsın diyor. Ben de rızamı almak zorundasın diyince sen paraya tapıyorsun resmen bu ne diye üste çıkmaya çalışıyor.
Sesler biraz yükselince hemen çenemi ensemi kolumu sıkar oldu her tartışmada. Bi de beğenmiyorsan istemiyorsan çık git diyor yine her tartışmada.
Kusura bakmayın uzun oldu ama şuan içimi dökecek hiç kimse yok. Dertleşmek istedim sizinle..

Kaç senelik evlisin canım ?
Şiddete meyil var sanki . Bu şartlar Altın'da neden benek yaptın ki ?
Tabi ki sana bilgi vermek ve izin almak zorunda

Aşlah yardımcın olsun

Evlenir evlenmez hamile kalmaktan ziyade, ayni evin icinde birbirini tanimaya odaklanmak gerek.

İsin gucun var, cok sorununuz varsa bosan.

ailesine elbette para göndersin ama esler birbirinin rızasi olmadan 3 kurus bile gondermeemeli
o eli de Allah bilir napacagini cok uzuldum Rabbim yardimciniz olsun

Ayyyy daha kazikkk yememis oooo.....arkadasim ne hali varsa gorecek zaten o ilerde... sende birikim yapabildigin kadar yap. Terapiste , danismana gidin yaaa.. uzuldum simdi .. Allah kolaylik versin..

Ailemin bazı olaylardan haberi var ve ne olursa olsun arkamdalar. Ama bendeki bu cesaretsizlik beni bitirecek sanırım.
Ailen arkadaysa ne duruyorsun ablacım ya. Bu adam sana daha kötü şeyler yapabilir. Ailene anlat bence herşeyi. Ya adam olsun ya da boşanın.

Ayyyy daha kazikkk yememis oooo.....arkadasim ne hali varsa gorecek zaten o ilerde... sende birikim yapabildigin kadar yap. Terapiste , danismana gidin yaaa.. uzuldum simdi .. Allah kolaylik versin..
Allah razı olsun teşekkür ederim. Ama ne birikimi maaş kartım elinde ve zaten kredi ve çocukların masrafı benden gittiği için biriktirecek para kalmıyor.

Ailen arkadaysa ne duruyorsun ablacım ya. Bu adam sana daha kötü şeyler yapabilir. Ailene anlat bence herşeyi. Ya adam olsun ya da boşanın.
Herşeyi nasıl göze alabilirim nasıl cesaret edebilirim bulamıyorum. Tayinimin doğuda olması ailemin burda olmaması da tutuyor sanırım biraz beni.

Ayy boyle adamlari islatip islatip vericen odunu vercen odunu .............. Sizde calistiginiz icin bir rahatlik gelmis ona, genis genis harciyor.. buyuklerinize danisin yaa, bir kulak cekmesi gerekiyor buna........

Ya oyle hadi diyince bosanilirmi yaa... Ilk once bir sans vermek gerekmiyormu kizlar.. daha kucucuk ikiz evladlari var .. el insaf...her yolu denemeden , olcmeden, tartmadan bosan demek ne kadar dogru ... daha yeni evliler..

Ya oyle hadi diyince bosanilirmi yaa... Ilk once bir sans vermek gerekmiyormu kizlar.. daha kucucuk ikiz evladlari var .. el insaf...her yolu denemeden , olcmeden, tartmadan bosan demek ne kadar dogru ... daha yeni evliler..
Aslında bizimki pek öyle ha diyince olmuyor. Daha önce bikaç konu açmıştım sabrediyorum diye.

Araba sizin olduğu için muayene parasını Ödemiş olmasını okadar problem etmezdim sanırım.
Sizde kendinize para ayırın her ay olmasada bu ay ayırın yapacak bişey yok aileye giden paraya
(Varsada ben bulamadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…