Yine koca meselesi..

Çok konuştum ama sürekli ben böyleyim beğenmiyorsan git. Bu evde her zaman benim sözüm geçecek deyip duruyor. Özellikle çocuklardan sonra daha beter oldu.
Çocuk olunca boşanamazsın diye düşünüyor o yüzden... Eşinin arpası fazla gelmiş... Kredi borcu ne kadar kaldı aylık ödemeden sonra ne kadar kalıyor eline kalan miktar ile geçimini sağlayabilecek misin sıkı bir hesap yap. Avukat ile görüş nasıl evlilikte mallar ortaksa borçta ortaktır belki bişeyler yapılabilir boşanma durumunda. Ve ipleri eline al artık önce kartını almakla başla işe... Seni sindirdiğinin farkında o yüzden böyle horozlanması ümüğünü sıkıver bacım...

Allah razı olsun teşekkür ederim. Ama ne birikimi maaş kartım elinde ve zaten kredi ve çocukların masrafı benden gittiği için biriktirecek para kalmıyor.

Çocukları tek başınıza mı yaptınız sanıyor. Madem borçlardan birazını hafiflettiniz çocukların masrafını eşiniz yüklensin. Çocuklarının rızkını aleme yollamamayı öğrenip sorumluluk altına girsin biraz.

Evet aileden kimse yok yanımda. Ben işteyken bakıcı bakıyor. Uzaklaşma yolunu ben de istiyorum ama o böyle bişey olursa yani bi gidersen bir daha gelemezsin diyor. Ki ben de o bu kafadayken gidersem geri gelmek istemem.
Gitmeyi tatil gibi düşünüp öyle yansıtın. İkinizde kafayı dinlersiniz.

Söyledim ama hiç üzerine alınmıyor. Çocukların masrafı bana zimmetlenmiş gibi bişey oldu ortada. Hiç üstlenmeyi de düşünmüyor.

Ondan gizli nasıl biriktirebilirim bilmiyorum. Maaş kartım elinde ve bana verdiği her kuruşun hesabını yapıyor.
Cnm al maaş kartini her işi sen yuklenipte o nedemek bide hesabini yapio sen hem çocuklara bakıyorsun hem ev işi bide maaşı omu alıyor uyuz oldum ya

Olacaklar belli. Arabam ve maaşım olmasa şuan yaptıklarının çok daha fazlasını yapar. Beni o kadar çok sindirdi ki özgüven diye bişey kalmadı bende.

Lutfen biraz cesaretlen. Sana ne yapabilir ki bunlardan daha fazla!!! Maasin var araban var! Oncelikle maas kartini her ne pahasina olursa olsun al su saygisiz heriften! Ailen arkandaymis daha ne bekliyorsun. Ne yaparsam yapayim bu beni terk edemez diye herseyi yapiyor. Biraz sesini cikar , senin ceneni, enseni sIkarsa sende karsilik ver . Sende ona vur nasil altta kaliyorsun! Bak sen eger hic geri adim atmadan dik durursan o geri adim atacak emin ol. Sen ona muhtac degilsin. Tek maasla memur olup ev gecindiren insanlar var. senin hicbir mecburiyetin yok ona.

Birde arabani kendi ailenden birinin ustune yap, yarin birgun ayrilirsan ortak olmasin . Her ne kadar evlenmeden almis olsanda belli mi olur ? Riske atmaya degmez.

Malesef sonu yok bu tartışmalar bitmeyecek ne kadar alttan alırsan al ezilen sen sen olacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…