- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Ailesinin yardıma ihtiyacı yok. Ve ben hiçbirzaman istemedim onların yardım etmesini. İkinci krediyi çekmicektim ailem yardım edecek deyince çektim. Yoksa bizim yardıma ihticımız yoktu. Çünkü biliyorum olaylar bu boyuta gelecekti zaten. Kendi zamansız istekleri için Bana kredi çektirip bizi maddi zora sokup sonra da ailem yardım ediyor diye başıma kakmasını istemiyorum . Ne onlar bize yollasın para ne de biz onlara..Eşinizin Size şiddet uygulaması hoş değil. Ama eşinizin ailesi galiba size yardım etmiş konunuz da öyle yazmışsınız yanlış anlamadıysam.
Eğer yardımı kabul ettiyseniz arabanın muayenesinede söz etmeyeceksiniz.
Olacaklar belli. Arabam ve maaşım olmasa şuan yaptıklarının çok daha fazlasını yapar. Beni o kadar çok sindirdi ki özgüven diye bişey kalmadı bende.Öncelikle maaş kartını iptal et yenisi gelsin sana
krediyi öde kalanı annemlere gönderiyorum de , arabanı da babana bırak muaynesini yaptıracak onlarda kalacak de bakalım ne oluyor
kendisi çocukların masrafını ödesin isterse kalırsa da anasına göndersin biraz silkelemen lazım bacım
En büyük sorunlarımdan birisi de zaten aile olduğumuzı kavrayamamış olması. Sürekli kendi ailesi ön planda. Bizi bir aile olarak görmüyor bile. Sürekli annem ablalarım. Zaten gece gündüz demeden sürekli telefonla konuşuyorlar. Özelimiz diye bişey yok herşeyimizi biliyorlar. Onlar bu kadar hayatımızın içinde olduğu için koca kişisinin bana bi değer verdiğini göremiyorum.Niye cesaretsizsiniz?
Sonuçta çalışan eli iş tutan bir kadınsın.
Kaybedeceğin ne var?
Boşan diyemem, iki tane evladın var, Allah bağışlasın.
Çok zor çocuk büyütmek gerçekten, rabbim yardım etsin.
Ancak böyle de olmaz.
Bugün çene tutan kol sıkan adam, yarın ağzının ortasına çakar yumruğu sen de nereden geldiğini şaşırır kalırsın.
Bu şekilde sana davranmasına müsade etmemelisin.
Bir diğer konu, kadın çalışmak zorunda olmadığı halde çalışıyor ve destek oluyorsa, eş buna saygı duymak zorundadır ve her maddi konuda eşine danışmalıdır. Sonuçta herşeyden öte bir ailesiniz yahu, eşin senin ve çocuklarının kendi ailesi olduğunun farkına varamamış, idrak sorunu yaşıyor hala belli ki.
Diyeceğim o ki, sen onun canını yakmadan, kendinin ve çocukların yokluğunun ne anlama geldiğini hissettirmeden o anlamayacak.
Bir gün imkanın var ise, ücretsiz izin al bir süreliğine ve ailenin yanına gitmeni tavsiye ederim.
Biraz burnu sürtsün ve ailenin senin arkanda olduğunu görsün.
Belki bir nebze faydası olur.
Ama bilki ne susmak çare, ne de katlanmak.
Bizimkilerin de paraya ihtiyacı olmadığını ve istemiceklerini biliyor. Öyle bi durum olsa hayatta gönderttirmez. Üstelik benim ailem de zamanında fazlasıyla yardım ettiler bize.sende ailene para gonder kardesne para gönder ne hissedecek bakalım valalla soyle annem para ıstedı de.
maasindan kurus verme ne krediye nede baska birseye. Ailesini gecindirmek zorunda:) sizi yaniBir ay sonra iki yıl bitecek. Herşeyin güzel olduğu günlerde hamile kalıp sonra büyük pişmanlıklar yaşadım.
Ondan gizli nasıl biriktirebilirim bilmiyorum. Maaş kartım elinde ve bana verdiği her kuruşun hesabını yapıyor.Öyle diyorsa sende kendince birikim yap madem çalışıyorsun gizli biriktir nolur nolmaz bu kocayla pek ileri gözükmüyor bırak oda ne hali varsa görsün
Çok konuştum ama sürekli ben böyleyim beğenmiyorsan git. Bu evde her zaman benim sözüm geçecek deyip duruyor. Özellikle çocuklardan sonra daha beter oldu.Böyle adam ha diyince de değişmez sanki. Ama hem yeni evlisiniz hem de daha bebekleriniz ufak bu yüzden boşanın diye fikir veremem. Yani oturup konuşma şansınız yok mu, ya da aile terapistine gitmeyi teklif etseniz. Sonuçta çocuklarının hatırına belki bazı şeyleri değiştirmeyi kabul eder.
Çok konuştum ama sürekli ben böyleyim beğenmiyorsan git. Bu evde her zaman benim sözüm geçecek deyip duruyor. Özellikle çocuklardan sonra daha beter oldu.
En büyük sorunlarımdan birisi de zaten aile olduğumuzı kavrayamamış olması. Sürekli kendi ailesi ön planda. Bizi bir aile olarak görmüyor bile. Sürekli annem ablalarım. Zaten gece gündüz demeden sürekli telefonla konuşuyorlar. Özelimiz diye bişey yok herşeyimizi biliyorlar. Onlar bu kadar hayatımızın içinde olduğu için koca kişisinin bana bi değer verdiğini göremiyorum.
Olacaklar belli. Arabam ve maaşım olmasa şuan yaptıklarının çok daha fazlasını yapar. Beni o kadar çok sindirdi ki özgüven diye bişey kalmadı bende.
maaş kartınızı alın ya deli olacağımOndan gizli nasıl biriktirebilirim bilmiyorum. Maaş kartım elinde ve bana verdiği her kuruşun hesabını yapıyor.
Evet aileden kimse yok yanımda. Ben işteyken bakıcı bakıyor. Uzaklaşma yolunu ben de istiyorum ama o böyle bişey olursa yani bi gidersen bir daha gelemezsin diyor. Ki ben de o bu kafadayken gidersem geri gelmek istemem.Çok güzel hakaretler yazardım ama engellenirim diye yazmıyorum.
Konunu okurken ilk başta çalışmıyorsun sandım ama işin mesleğin varmış. Şuan çocuklara da bakıcı bakıyor sanırım aileden kimse yok anladığım kadarıyla.
Neden bu adamı çekiyorsun??? Boşan demiyorum böyle bir şey söylemeye hakkım yok ama hiç değilse uzaklaş. Kafanı dinle.
Kesinlikle katılıyorum. Önce kocalık yapmayı bilecekler. İşine gelince sen kadınsın senin görevin der, işine gelince de çalıştırıp parayı almayı bilir.aldıgın maaşın kurusunu koklatma o kocana , evini geçindirmeye mecbur ,
koca olmanın vasiflarını taşınlar ondan sonra kadının maaşına el koysunlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?