Çok teşekkür ederim canım. Yapabilirim evet ama niyeyse yapmıyorum. Tatlıya aşırı düşkünüm yemek yemiyim tatlı yiyim yeter.65 kilo! tebrik ederim, bence yine yaparsın, helal olsun sana, cidden bravo
Biliyorum yedigimde bin pişman olucam, ama eger yapmazsam diyetime doğru dürüst konsantre olamıycamaslında sorun ne biliyor musunuz? tatlı yemek de sorun yok, ne kadar yediğinle yani porsiyonunda sorun var. Düşün şimdi gözün döndü, tatlıya saldırdın, uyduruyorum, 1 paket hoşbeş yedin. bugün son, yarın başlıyorum diyorsun, o hazla ve nasılsa yarın başlayacağım gazıyla tüm paketi bitiriyorsun. oysaki şöyle yapsan: bu paketi ben 1 haftada bitireceğim, hergün 1 dilim hoşbeş yiyeceğim desen, hem bedenine hergün ödül verirsin, hem de her gün tatlı yeme hazzını yaşarsın:=)...aslında biliyorum söylemesi kolay, yapması zor:=)
Çok teşekkür ederim canım. Yapabilirim evet ama niyeyse yapmıyorum. Tatlıya aşırı düşkünüm yemek yemiyim tatlı yiyim yeter.
Bugün tatlı yemeyi düşünüyorum çünkü reamen krizdeyim günlerdir. İçim hiç rahat değil ama bunu yapmazsam konsantre olamam. Tekrar çok teşekkür ederim inşallah yapıcam! :)
Araştırırım canım tam bilmiyorum o diyeti ama duyduğum kadarıyla pek bana uymuyor ama yinede bakicam. Dayanamadım yaptıgım kaçamağı ama artık daha emin adımlarla devam!canım, insülin direncin varsa, sana şiddetle karatay diyeti tavsiye edebilirim. internetten araştırırsan çok iyi sonuçlar alındığını görürsün....
kesnlkle katılıyorum 1 dilimden de aynı tad alınıyor 10 dilimden de ama göz doyurmak önemli mesela ben reglinin 1 .gününde olmama rağmen bitter çikolatanın çeyreğini yedm ara öğünde 3de 1 i yani nefsimi köreltti sonçtaaslında sorun ne biliyor musunuz? tatlı yemek de sorun yok, ne kadar yediğinle yani porsiyonunda sorun var. Düşün şimdi gözün döndü, tatlıya saldırdın, uyduruyorum, 1 paket hoşbeş yedin. bugün son, yarın başlıyorum diyorsun, o hazla ve nasılsa yarın başlayacağım gazıyla tüm paketi bitiriyorsun. oysaki şöyle yapsan: bu paketi ben 1 haftada bitireceğim, hergün 1 dilim hoşbeş yiyeceğim desen, hem bedenine hergün ödül verirsin, hem de her gün tatlı yeme hazzını yaşarsın:=)...aslında biliyorum söylemesi kolay, yapması zor:=)
Tabiki canım çok isterim, hoşgeldin :)sana eşlik etmek isterm canım istersen :)
Dün sabah kahvaltıda o oldu tatlım ekmek yerine eti form yemek istedim artık olmaz :) tatlandırıcıyı bırakmaya çalışıyorum ama olmuyor maalesefmerhaba canım kimse gelmedi diye üzülme, sen yazmaya devam et, azmini görünce bir çok kişi katılacak zaten sana, sana tavsiyem, eti form yiyeceğine tam tahıllı buğday ekmeği tüketsen, hem doyarsın hem daha sağlıklı olur, ayrıca içeceklerine şekeri kessen, tatlandırıcı hiç iyi bir şey değil...
Süper gidiyor bozmadım asla bozmıycam öğünler ve saatler tam oturmadı ama en azından yemek yemiyorum fazladan :)naber nasıl gidiyor:=))) bırakmadın di mi devam ediyorsun:=)))...sen 60 küsür kilo vermiş hatunsun, kim tutar seniiiiiiiiiii, devam bozmak yok
Ohh maşallah çok güzel canım boyle devam :)teşekr ederm cnm
ay bn 4 günde 1.5 kilo vermişim çok sevndm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?