Yine Yeniden!

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Arkadaşlar hepinize günaydın. Buraya kaçıncı topiğim bilmiyorum. Umarım bu sefer başarılı olurum!
14 yaşından beri denemediğim diyet kalmadı, beceremedim. En son 16 17 yaşlarında diyetisyene gittim ve güzel bir diyetle tam 65 kilo verdim fazlasıyla kiloluydum..
2 buçuk sene o diyeti yaptım ve en sonunda bırakınca 30 kilosunu geri aldım. 2 ay önce tekrar diyete başladım 3 haftada 4 kilo verdikten sonra yine bıraktım.
Aslında çok iradeliyimdir hemde çok fazla ama artık o iradem yok
Şimdi kızlar tekrar diyete başlamaya karar verdim. Ha birde benim insülin direncim var ilac kullanmam gerek ama kullanmıyorum, onu da kullanmaya başlayacağım.
Ama günlersir canım deli gibi tatlı çekiyor ölücem nerdeyse! Dün başladım diyetime ama dayanamıycam birazdan bi kaçamak yapıp diyetime devam edeceğim ve her gün buraya yazacağım yediklerimi. 1 ay dolana kadar da tartılmıycam. Var mı bana katılmak isteyen? Benle beraber birazdan bir kaçamak yapıp diyete devam edecek olan arkadaşlar? Umarım bu sefer yalnız kalmam :)

65 kilo! tebrik ederim, bence yine yaparsın, helal olsun sana, cidden bravo

65 kilo! tebrik ederim, bence yine yaparsın, helal olsun sana, cidden bravo
Çok teşekkür ederim canım. Yapabilirim evet ama niyeyse yapmıyorum. Tatlıya aşırı düşkünüm yemek yemiyim tatlı yiyim yeter.
Bugün tatlı yemeyi düşünüyorum çünkü reamen krizdeyim günlerdir. İçim hiç rahat değil ama bunu yapmazsam konsantre olamam. Tekrar çok teşekkür ederim inşallah yapıcam! :)

aslında sorun ne biliyor musunuz? tatlı yemek de sorun yok, ne kadar yediğinle yani porsiyonunda sorun var. Düşün şimdi gözün döndü, tatlıya saldırdın, uyduruyorum, 1 paket hoşbeş yedin. bugün son, yarın başlıyorum diyorsun, o hazla ve nasılsa yarın başlayacağım gazıyla tüm paketi bitiriyorsun. oysaki şöyle yapsan: bu paketi ben 1 haftada bitireceğim, hergün 1 dilim hoşbeş yiyeceğim desen, hem bedenine hergün ödül verirsin, hem de her gün tatlı yeme hazzını yaşarsın:=)...aslında biliyorum söylemesi kolay, yapması zor:=)

Biliyorum yedigimde bin pişman olucam, ama eger yapmazsam diyetime doğru dürüst konsantre olamıycam diyorumki şimdi tatlı krizimi durdurmak için biseyler yiyip aonra evde spor yaparım ve ooooglen itibariyle yediklerimi kısar dengelerim. Hatalı bir düsünce, kendimle cebelleşiyorum ama oolmuyor :)

canım, insülin direncin varsa, sana şiddetle karatay diyeti tavsiye edebilirim. internetten araştırırsan çok iyi sonuçlar alındığını görürsün....

canım, insülin direncin varsa, sana şiddetle karatay diyeti tavsiye edebilirim. internetten araştırırsan çok iyi sonuçlar alındığını görürsün....
Araştırırım canım tam bilmiyorum o diyeti ama duyduğum kadarıyla pek bana uymuyor ama yinede bakicam. Dayanamadım yaptıgım kaçamağı ama artık daha emin adımlarla devam!

Günaydın günlüğüm. Bugün yepyeni bir gün!
Diyet dolu, sağlıklı beslenmeli günlere merhaba. İnşallah herşey çok güzel olucak. Güzel bir kahvaltıyla diyetime start verdim, ama bütün gün yediklerimi tek mesajda akşam yazacağım.
Bu arada hala bana katılan kimse yok günlük bu beni biraz üzüyor. Ama olsun, akşam görüşmek üzere :)

Eveett bugün diyetim biraz düzensizdi. Ama zamanla hem saatler hem öğünler oturacak.
Sabah:
1 paket eti form, 1 bardak tatlandırıcılı çay, peynir ve domates.
Öğlen yemek yiyemedim misafir geldi kahvaltıyıda 10 ceyrek gibi yaptığım için ara öğün yapmadım.
Saat 4 buçuk gibi 1 paket eti form, 2kk peynir ve 1 adet elma.
Akşam:
6-7 kaşık sulu köfte
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara: Tarçınlı süt içerim veya 1 tane elma yerim.

kesnlkle katılıyorum 1 dilimden de aynı tad alınıyor 10 dilimden de ama göz doyurmak önemli mesela ben reglinin 1 .gününde olmama rağmen bitter çikolatanın çeyreğini yedm ara öğünde 3de 1 i yani nefsimi köreltti sonçta

merhaba canım kimse gelmedi diye üzülme, sen yazmaya devam et, azmini görünce bir çok kişi katılacak zaten sana, sana tavsiyem, eti form yiyeceğine tam tahıllı buğday ekmeği tüketsen, hem doyarsın hem daha sağlıklı olur, ayrıca içeceklerine şekeri kessen, tatlandırıcı hiç iyi bir şey değil...

Dün sabah kahvaltıda o oldu tatlım ekmek yerine eti form yemek istedim artık olmaz :) tatlandırıcıyı bırakmaya çalışıyorum ama olmuyor maalesef
Önceden diyetisyenlere gittiğimde günde 3 taneyi geçmedikce kullanabilirsin demişlerdi.
Çok teşekkür ederim :)

naber nasıl gidiyor:=))) bırakmadın di mi devam ediyorsun:=)))...sen 60 küsür kilo vermiş hatunsun, kim tutar seniiiiiiiiiii, devam bozmak yok

naber nasıl gidiyor:=))) bırakmadın di mi devam ediyorsun:=)))...sen 60 küsür kilo vermiş hatunsun, kim tutar seniiiiiiiiiii, devam bozmak yok
Süper gidiyor bozmadım asla bozmıycam öğünler ve saatler tam oturmadı ama en azından yemek yemiyorum fazladan :)
Bu bana çok iyi geldi çok sağol canım :)

merhaba arkadaşım diyetin hayırlı olsun inşallah başarırsın bende pazardan beri sözde dikkat etmeye çalışıyorum ama pek başaramadım bir düzene oturtsam devamı gelicek ama işte oturtamadım ama ümitsizliğe düşmüyorum yarın tahlil sonuçlarımı alayım daha dikkat edip birazda spora başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…