Aynen canım düzen oturunca herşey biter. Biran önce kesin adımını at erteledikce üşenirsin zaten kafana koymuşsun. İstersek yapabiliceğimizi çok iyi biliyoruz. İstersen bana katıl beraber yazalım yediklerimizi her güun hem bildiklerimizi birbirimize öğretir hemde hesap vermiş oluruz :)merhaba arkadaşım diyetin hayırlı olsun inşallah başarırsın bende pazardan beri sözde dikkat etmeye çalışıyorum ama pek başaramadım bir düzene oturtsam devamı gelicek ama işte oturtamadım ama ümitsizliğe düşmüyorum yarın tahlil sonuçlarımı alayım daha dikkat edip birazda spora başlıycam
inşallah canım ay bnde yazaym buraya yedklermi :))Ohh maşallah çok güzel canım boyle devam :)
Darısı başıma :))
Aslında az kalori almissın canım 900-1000 e kadar çıkartabilirsin. Çünkü gerçekten çok az yiyerek kiloo verilmiyor ben bunu denedim ve yaşadım. Bende akşam yemekten sonra yazıcam yediklerimi :)akşam
yarım porsiyondan az salçalı köfte(2 adet köfteli)
1 bardak ayran
küçk br parça karnıbahar kızartması
toplam aldğm kalori 628
kabul edersen sana katılmak isterim tabiki burada hesap verince daha dikkatli oluyor insan 4 yıl önce yine burda bir arkadaşla 8 kilo vermiştim inşallah yine veririm seninle... yarından itibaren günlük yediklerimi yazmaya başlarım iyi akşamlarAynen canım düzen oturunca herşey biter. Biran önce kesin adımını at erteledikce üşenirsin zaten kafana koymuşsun. İstersek yapabiliceğimizi çok iyi biliyoruz. İstersen bana katıl beraber yazalım yediklerimizi her güun hem bildiklerimizi birbirimize öğretir hemde hesap vermiş oluruz :)
ama ben doyuyorum canım 4 gündür hemen hemen 600lerde kalorim ve 1.5 kilo verdmAslında az kalori almissın canım 900-1000 e kadar çıkartabilirsin. Çünkü gerçekten çok az yiyerek kiloo verilmiyor ben bunu denedim ve yaşadım. Bende akşam yemekten sonra yazıcam yediklerimi :)
İnşallah hep beraber vericez bu kiloları ve bomba gibi hatunlar olucaz. Hoşgeldin canım yarın görüşmek uzere o zaman :)kabul edersen sana katılmak isterim tabiki burada hesap verince daha dikkatli oluyor insan 4 yıl önce yine burda bir arkadaşla 8 kilo vermiştim inşallah yine veririm seninle... yarından itibaren günlük yediklerimi yazmaya başlarım iyi akşamlar
hoşbulduk görüşürüzİnşallah hep beraber vericez bu kiloları ve bomba gibi hatunlar olucaz. Hoşgeldin canım yarın görüşmek uzere o zaman :)
Günaydın canım bende yeni bitirdim kahvaltımı :) grip oldum bu arada hep uyumak istiyorumgünaydın ben geldim :)) 5 günde 2 kilo vermişim :))
bir yarım saat önce kalktğm için
1 dilim tam buğday ekmeği yedim
1 kibrt kutusu peynirin 4de 1 ini yedim
öğlen
1 adet elma yiyeceğim
geçmiş olsun cnm bol bol nane limon iç btki çayları iç aralarda meyve ye mandalina portakal falanGünaydın canım bende yeni bitirdim kahvaltımı :) grip oldum bu arada hep uyumak istiyorum
Bende kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek ve 1 orta boy kk kutusu peynir, 3-4 dilim domates, 1 bardak çay içtim. Kahvaltıyı yeni yaptığım için ara yapmayacağım.
Sağol tatlım ıhlamur ve portakala yüklenicem zaten :)geçmiş olsun cnm bol bol nane limon iç btki çayları iç aralarda meyve ye mandalina portakal falan
Ben öğlen yemek yiyemedim, saat 5 gibi eti form ve peynir yedim canım.Akşamda 6 kaşık tavuklu bezelye, 2 dilim kepek ekmek ve 1 kase yourt yiyeceğimakşamda
2 tane etli kabak dolma
2 yemek kaşığı yoğurt
ile gnü 689 kalori ile kapatacağm :)
bezelyeyi haftada 1 tüket cnm kalorili bir sebzeBen öğlen yemek yiyemedim, saat 5 gibi eti form ve peynir yedim canım.Akşamda 6 kaşık tavuklu bezelye, 2 dilim kepek ekmek ve 1 kase yourt yiyeceğim
1 tane yedm dolmaakşamda
2 tane etli kabak dolma
2 yemek kaşığı yoğurt
ile gnü 689 kalori ile kapatacağm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?