Yine Yeniden!

Aynen canım düzen oturunca herşey biter. Biran önce kesin adımını at erteledikce üşenirsin zaten kafana koymuşsun. İstersek yapabiliceğimizi çok iyi biliyoruz. İstersen bana katıl beraber yazalım yediklerimizi her güun hem bildiklerimizi birbirimize öğretir hemde hesap vermiş oluruz :)

Ohh maşallah çok güzel canım boyle devam :)
Darısı başıma :))
inşallah canım ay bnde yazaym buraya yedklermi :))

sabah:

1 adet orta boy elma

ara

1 adet mandalina
1 bardak şekrsz çay

öğlen

3 köfte
yarım çorba kasesi marul salatası
1 adet ayran
eti bitter stick çikolatadan 3 parça
1 bardak sade nescafe

akşam

yarım porsiyondan az salçalı köfte(2 adet köfteli)
1 bardak ayran
küçk br parça karnıbahar kızartması

toplam aldğm kalori 628

akşam

yarım porsiyondan az salçalı köfte(2 adet köfteli)
1 bardak ayran
küçk br parça karnıbahar kızartması

toplam aldğm kalori 628
Aslında az kalori almissın canım 900-1000 e kadar çıkartabilirsin. Çünkü gerçekten çok az yiyerek kiloo verilmiyor ben bunu denedim ve yaşadım. Bende akşam yemekten sonra yazıcam yediklerimi :)

kabul edersen sana katılmak isterim tabiki burada hesap verince daha dikkatli oluyor insan 4 yıl önce yine burda bir arkadaşla 8 kilo vermiştim inşallah yine veririm seninle... yarından itibaren günlük yediklerimi yazmaya başlarım iyi akşamlar

Aslında az kalori almissın canım 900-1000 e kadar çıkartabilirsin. Çünkü gerçekten çok az yiyerek kiloo verilmiyor ben bunu denedim ve yaşadım. Bende akşam yemekten sonra yazıcam yediklerimi :)
ama ben doyuyorum canım 4 gündür hemen hemen 600lerde kalorim ve 1.5 kilo verdm

İnşallah hep beraber vericez bu kiloları ve bomba gibi hatunlar olucaz. Hoşgeldin canım yarın görüşmek uzere o zaman :)

Fena gitmiyorum diyette saatleri ve öğünleri oturtursam süper olucak. Sabah yine çok geç kalktığım için 12 ye doğru 2 tane tost yedim. Kepek ekmeği arasına beyaz peynirli ve 1 bardak çay. Saat 3 gibi 2 tane elma yedim. Saat 5 gibide etiformun patlamış mısırlı yuvarlak şeyleri var ya ondan yedim günlük.
Akşam yemeğini ise 7 buçukta yedim 2 dilim kepek ekmek, biraz tavuk ve 1 kase az yağlı havuç salatası. Saat 9 buçuk 10 gibide 1 elma yada tarçınlı sütle ara öğün yapıp günü kapatıcam. Bugünlük bu kadar, umarım her gün daha güzel olur :)

günaydın ben geldim :)) 5 günde 2 kilo vermişim :))

bir yarım saat önce kalktğm için

1 dilim tam buğday ekmeği yedim
1 kibrt kutusu peynirin 4de 1 ini yedim

öğlen

1 adet elma yiyeceğim

günaydın ben geldim :)) 5 günde 2 kilo vermişim :))

bir yarım saat önce kalktğm için

1 dilim tam buğday ekmeği yedim
1 kibrt kutusu peynirin 4de 1 ini yedim

öğlen

1 adet elma yiyeceğim
Günaydın canım bende yeni bitirdim kahvaltımı :) grip oldum bu arada hep uyumak istiyorum
Bende kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek ve 1 orta boy kk kutusu peynir, 3-4 dilim domates, 1 bardak çay içtim. Kahvaltıyı yeni yaptığım için ara yapmayacağım.

geçmiş olsun cnm bol bol nane limon iç btki çayları iç aralarda meyve ye mandalina portakal falan

3 parça mücver 2 tanede mink cupcake dedim zaten sbh ve öğlen aldgm kalori azdı o yüzden sorun yok :)

akşamda

2 tane etli kabak dolma
2 yemek kaşığı yoğurt

ile gnü 689 kalori ile kapatacağm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…