hoşlanmak degil akasya heyecan sanırımSenin amacın ne arkadaşım açık açık bi de hele. Hoşlandın mı adamdan?
bende kocamı boşayıp onu almayı düşünmüyorum zaten
eee madem istiyorsun burdan ne yardımı istiyorsun anlamadımistemiyormuş gibi görünmüyorumki istemesem engellerdim rol kesmiyorum da ben siz laf sokacak yer arıyosunuz
zaten hep öyledir. erkekleriniz eşleriniz hiç bi şey yapmaz hep kadın ayartmıştır. kendinnizi tatmin edin ne diyimHımm, Erkek arkadaşım da Dr olck İnş .
şimdi böyle evli hanım ablaları görüp ders çıkarıyorum . Göz koymayın. Dr çocuğunuzla ilgilenirken siz çocuğunuzla ilgilenin ,gözünün nuru hasta sen adamı süzüyorsn O_O
Doktorun faceten mesaj atması olayına da inanmadım. İlk sen attın yüksek yüksek ihtimalle :) ilk sen süzmüşsün. Yeme bizi
adam peki diyo . Ne peki diyosn.
muhabbeti bitirme canım konuşalım demek istiyosn yani ,
seni seniiiiii
Git seviş dedim onuda beğenmedi
yardım mı istedim? içimi dökmek istedim isteyen yazar itemeyen yazmazeee madem istiyorsun burdan ne yardımı istiyorsun anlamadım
kavga çıksın diye konu açıyorsunuz resmen!!!
zaten hep öyledir. erkekleriniz eşleriniz hiç bi şey yapmaz hep kadın ayartmıştır. kendinnizi tatmin edin ne diyim
ene! iş bizim kocalara kadar geldi. şimdi bu evli doktor bey bu edepsizliği yaptı, sizden yüz bularak. biz ve kocalarımız niye suçlu oldu ya?zaten hep öyledir. erkekleriniz eşleriniz hiç bi şey yapmaz hep kadın ayartmıştır. kendinnizi tatmin edin ne diyim
güldüm ya. tek gecelik heyecan degil. hani ilişkinin en başlarında heyecanlanırsın ya onun gibi bi şeyTek gecelik heycan yanihmmm
hoşlanmak degil akasya heyecan sanırım
kadın bana diyoki kesin ilk mesajı sen atmışsındır ben de buna istinaden yazdım. sizinle alakası yokene! iş bizim kocalara kadar geldi. şimdi bu evli doktor bey bu edepsizliği yaptı, sizden yüz bularak. biz ve kocalarımız niye suçlu oldu ya?
içini döküp daha da sinirlendin burdayardım mı istedim? içimi dökmek istedim isteyen yazar itemeyen yazmaz
halla halla. kim dedi rahatsız oldum diye?ego tatmini mi ne bu şimdi
doktor benden hoşlandı ardından face den yazdı
hiçte rahatsız olmuşa benzemiyorsun
güldüm ya. tek gecelik heyecan degil. hani ilişkinin en başlarında heyecanlanırsın ya onun gibi bi şey
e ama ilk sen süzmüşsün adamı? hatta sen onu düşünürken mesaj gelmiş, hatta adam peki yazmış konu kapansın diye sen peki ney? yazmışsın uzatmışsın. adamda yüz bulmuşkadın bana diyoki kesin ilk mesajı sen atmışsındır ben de buna istinaden yazdım. sizinle alakası yok
Valla kim kimi ayartmis bilemem de bana oyle hic kimse kalkip mesaj atamaz yolarim adami rezil ederim ne munasebet!yaptiginiz seyi olagan gostermeye calismayin lutfen esinize edeceginiz ihaneti gectim kendi hem cinsinize kazik atiyorsunuz bir de bize cemkiriyorsunuz burdazaten hep öyledir. erkekleriniz eşleriniz hiç bi şey yapmaz hep kadın ayartmıştır. kendinnizi tatmin edin ne diyim
yoo sinirlenmedimki. bazı şeyler yanlış anlaşılıyo onları anlatamayınca geriliyorum. yoka saygı çerceveinde herke düşüncini yazabiliriçini döküp daha da sinirlendin burda
tebrikler...
ego tatmini mi ne bu şimdi
doktor benden hoşlandı ardından face den yazdı
hiçte rahatsız olmuşa benzemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?