- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
peki diyelim ki öylesine bir mesaj eşinizle problem vs de yoksa neden bu heyecan ? benim bildiğim evli bir kadın başka bir erkekten ilgi yada vs içerikli mesaj geldiğinde panik olur kocasının onu yanlış anlamasından korkar ben sizde bunu sezemiyorum yanlış mıyım ?ya sabır.. bak arkadaşım doktorumuzun oldugu hastahaneye gittik. odaya girdik bizim doktor yoktu:// bu doktor vardı. adamı hayatımda ilk defa görüyorum. ismini sormadım araştırmada yapmadım. kendi kendimi telkin ediyodum zaten amann iki güne çıkar aklından boşluktan düşünüyosun onu vs gibisinden taa ki onun msjını görene kadar
Senin mezhebin geniş burada seni anlayan çıkmaz sen git kızlar soruyor da falan konu aç.yoo sinirlenmedimki. bazı şeyler yanlış anlaşılıyo onları anlatamayınca geriliyorum. yoka saygı çerceveinde herke düşüncini yazabilir
ne yaptıgımı bilmiyorum okypete inan çok saçma bi durum. belki şu an için çok sıradan bi konuşma durumu var ama bunun böyle gitmicegini çok iyi biliyorum. kendime gelmem lazım. çocuktan sonra kaybolan özgüvenimin bana bunu yaptırdgını düşünüyorum
başlık neden "yok hayır olamaz" o zamanhalla halla. kim dedi rahatsız oldum diye?
Yok biz gerizekalıyız ablacımsonunda anlayan birii çıktı tşk ederim. arkadaşlar engellemek istesem zaten engellerdim yada rahatsız olsam tepkimi koyardım. ben zaten adamı duşunuyodum anlamadınız mı ya
Bu yazıdan sonra sana bu şarkıyı gönderiyorumbende kocamı boşayıp onu almayı düşünmüyorum zaten
dogru. öyle bi panik durumum yok açıkcası.peki diyelim ki öylesine bir mesaj eşinizle problem vs de yoksa neden bu heyecan ? benim bildiğim evli bir kadın başka bir erkekten ilgi yada vs içerikli mesaj geldiğinde panik olur kocasının onu yanlış anlamasından korkar ben sizde bunu sezemiyorum yanlış mıyım ?
neden peki ? hiç düşündünüz mü bunudogru. öyle bi panik durumum yok açıkcası.
Allah Allah demenin yoldan çıkmış haliHalla halla nedir ya?
Fake kokan hareketler bunlar hangi kadın bu kadar rahat kılıf uydurabilir içini dökücekmiş böyle iç dökmemi olur bide eşiyle sorunu yokmuş tamamen öylesine heycan yapmış aldatıcakmış buraya bilgi veriyo gibi
bilmiyorum aklıma bi şey gelmiyo açıkcasıneden peki ? hiç düşündünüz mü bunu
Bir gün kocası yakalarsa gizli yapmıyordum ki tüm KK biliyordu inanmıyorsan sor diyecek herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?