- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
yahu çocugumun doktoru bu degil anlamıyomusunuz ilk defa gördüm bunu yaaa çattıkDedinizki bi mesajnizda . Ismini bilmiyirum dr un dednizama bulmak isterse bulur bir sekilde cocugumuj bilgileri yazili bilgisayrinda dedniz . Bende size dedim ki bir anne cocugunun dr unun ismini nasil bilmez dedimm . Konunuzu okuduk merak etmeyin . Heycan aramak istiyorsunuz ;-)
Git seviş o zaman bu ilişkiden başka beklentisi olduğunu sanmıyorum.sonunda anlayan birii çıktı tşk ederim. arkadaşlar engellemek istesem zaten engellerdim yada rahatsız olsam tepkimi koyardım. ben zaten adamı duşunuyodum anlamadınız mı ya
istemiyormuş gibi görünmüyorumki istemesem engellerdim rol kesmiyorum da ben siz laf sokacak yer arıyosunuzAma konu sahibi arkadaş engellemek istemiyor ki, aksine bu durumdan şu an için hoşnut aslında her ne kadar istemiyormuş gibi görünsede, istemeyen insan en baştan engellerdi.
Senin amacın ne arkadaşım açık açık bi de hele. Hoşlandın mı adamdan?
bende kocamı boşayıp onu almayı düşünmüyorum zatenGit seviş o zaman bu ilişkiden başka beklentisi olduğunu sanmıyorum.
bekle ne ya ben onuu anlamadım.
istemiyormuş gibi görünmüyorumki istemesem engellerdim rol kesmiyorum da ben siz laf sokacak yer arıyosunuz
ne yardan en serden geçemiyosunuz ama?bende kocamı boşayıp onu almayı düşünmüyorum zaten
istemiyormuş gibi görünmüyorumki istemesem engellerdim rol kesmiyorum da ben siz laf sokacak yer arıyosunuz
Esas bize ya sabirya sabır.. bak arkadaşım doktorumuzun oldugu hastahaneye gittik. odaya girdik bizim doktor yoktu:// bu doktor vardı. adamı hayatımda ilk defa görüyorum. ismini sormadım araştırmada yapmadım. kendi kendimi telkin ediyodum zaten amann iki güne çıkar aklından boşluktan düşünüyosun onu vs gibisinden taa ki onun msjını görene kadar
bi kez daha yorum nasıl yapılır göstermiş oldun herkese tşk ediyorum. asil kadın olmak zor gerçekten( buna bende dahilim)yapılması gerekenin ne olduğu ortada aslında. bu konuşmaların sonuda belli. bu hem sana hemde diğer 2 kişiye zarar verecek eşine ve onun karısına.
.özgüven bu evli adamla konuşarak olmaz.
eğer bu sorunun varsa bunun yolu bu değil. kendine bakmak. hem ruhi hemde fiziki olarak değişmek. bunu sen yapamıyorsan bir uzmana başvurmak.
sana önerim şu an engelemen onu. yoksa bunun sonu hiç iyi değil
Senin amacın ne arkadaşım açık açık bi de hele. Hoşlandın mı adamdan?
Ne emmeye geliyorsun ne gömmeye ne halin varsa gör. Eşine ve çocuğuna üzüldüm bir iyilik yap da hayatlarından çık.bende kocamı boşayıp onu almayı düşünmüyorum zaten
Git seviş dedim onuda beğenmedihem kocasını boşamaya niyeti yokmuş hemde aklı doktordaymışşş
ahh canım anlamadın mı hala arkadaşın gönlü bol !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?