- 3 Ocak 2013
- 698
- 410
- 303
Hoşgeldin canım kendini tanıt istersen :)
25 yasındayım. 68 kıloyum suan mart basından berı kendımce dıyetteyım. uc dort kılo verdım. bellı bır lıstem yok aslında dıkkat edıyorum. buyuk olcude abur curburu kestım. ıse yarıyo gıbı sız neler yapıyorsunuz
Çok iyi canım bende 1 küçük köfte 3 kaşık makarna bir kase yoğurt yedim birazdan bende çay içcm :)
canım afiyet olsun menün güzelmiş buyle devam işallah ben az önce kızımı parka götürdüm veee magnumun bitteri çıkmış
, bitter çikolata hastası ben kendimi tutamadım aldım kalorisi 240 neyaptım ben ya atın beni denizlere , ama bana ceza akşama sadece yoğurt başka yok
çıtırlarrrr herkes çizelgesini oluştursun ki ama bence böyle kavrayamıyorum kim kaç kiloydu hedefi neydi kim kimdi
Olsun o kadarıda canım ya dediğin gibi akşam yemeğini hafif tut olur biter bende demin gazoz içtimm
Bende öyle canım ekmeğide kestim yani beyaz ekmeği :) su içmeyen ben su canavarı oldum çıktım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
kızlar linkte detaylı anlatıyo çok basit bişi anlamadığınız yerlerde de ben yardımcı olurum
pazartesi candır ciğerdir pazartesi olsun kilo bildirimleri bu sayede hafta sonu rehavetine kendimizi kaptırmayız 2 gün sonra bildirim var deyip daha bi dikkat ederiz
Ya ben hçbşy anlamadım bundann
AYNEN suyu cok ıcıyorum bende. leslıe yapıyorum bıde cok faydası oluyo kızlar tavsiye ederım.
ben yaptımsa herkes anlayıp yapar üşengeçlik yok
hele önce bi siteye gir bakiim tatlım acuk kurcukla anlarsın yüzlerce kk hatunu nasıl yapıyor bu çizelgeleri
ben yaptımsa herkes anlayıp yapar üşengeçlik yok
hele önce bi siteye gir bakiim tatlım acuk kurcukla anlarsın yüzlerce kk hatunu nasıl yapıyor bu çizelgeleri
O ne demek canım biraz açarmsn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
kızlar linkte detaylı anlatıyo çok basit bişi anlamadığınız yerlerde de ben yardımcı olurum
pazartesi candır ciğerdir pazartesi olsun kilo bildirimleri bu sayede hafta sonu rehavetine kendimizi kaptırmayız 2 gün sonra bildirim var deyip daha bi dikkat ederiz
CANIM CIZELGEYI BEN BU SEKILDE YAPMISTIM BIDE BUNU DENE ISTERSEN
1.Weight Loss - Diet Ticker şu linki kopyala bu linke gir
2.oradan bir ruler seç
3.aşağıda next yazıyo oraya tıkla
4.oradan da slider seç
5.aşağıda next yazıyo oraya tıkla
6.pin yazan yere şifre yaz
7.privecy yazan yer aynı kalsın
8.track yazan yere weight seç
9.weight unit kilogramı seç
10.target weigt hedef kilonu yaz
11.started weight başlangıç kilonu yaz
12.current a şimdiki kilonu yaz
13.weight date tam bilmiyorum çok da önemli değil ama diyete başladıgın tarihi yaz
14.next e tıkla
15.sonra bbcode gececek oradaki linki (burası önemli doğru kopyalamazsan olmuyo) http ile başlayıp png ile biticek şekilde kopyala
16.sonra profiline gel
17.hakkında yazan bölümü tıkla
18.oradaki çizelgenin yanındaki kalem linkine tıkla açılan satıra linki kopyala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?