Yok mu Görümce olan aranızda?

bende görümceym.gelinimle rakadaş gibiyim ama bendede 2 görümce var aman allahım dehşetler...

bende görümceyim 4 aylık falan daha yeni neden kıskanatımki o bizim canımız çok seviyorum kendini belki yılda 1 kere görüşecegiz napalım bizim kız kardeşimiz oda.

aynı şekilde bende severim yengemi
bir iki ufak tartışmamız oldu ama hiç kırıcı bir laf etmedim ben
o hassas bir döneminde bir kez gönlümü kırdı ama susutum
benim için önemli olan ailemin bütünlüğü ve abimin mutluluğu çünkü

benımde bitanecik abim var biz çok düşkünüz birbirimize yenjgem biraz dengesiz anı anını günü gününü tutmaz aldığmızı gezdiğimizi kıskanır. Biz bişey alırız ablamla iki gün sonra benzerini üstünde görürüz. ben sevmıyorum yengemı huylarını davranışlarını beğenmıyorum ona herşeyımı anlatcak kadar güvenmıyorum. abime layık görmuyorum ve abımı ondan kıskanıyorum paylaşamıyorum.herrkes demiş onlar mutlu olsun yeter die ama onun benım ebımı mutlu ettığne inanmıyorum ve dünya tatlsı bi yiğenim olduğu için abimin durduğunu biliyorum.

ben,ben,benhihoyyyt
bende görümceyim.delikafadulden
1 abim var benim de.
yengem çok iyidir.a.s
abla gibidir benim için..yerimseniben
çok severim hem abimi hem yengemi...
Şeniz

valla al bendende o kadar.duygularımın tercümanı olmuşsun.

ve ayrıca arkadaşın viri demiş gelinlerde kendilerine baksın çok mu iyiler filan.ama sadece şu kadar diyorum söyleyene değil söyletene bak.gelinlerin biri delide hepsimi deli??? el insaf yani.

Evet bende görümceyim..Hatta yengemin benim haricim 4 tane daha görümcesi var yani biz 5 kız kardeşiz..
Yengem benim kız kardeşim gb aramızda 2 yaş var yani benden 2 yaş küçüktür ama o benim biricik yengemdir..Nasılki kız kardeşlerimin her ne zaman istedilerse yanlarında olduysam,onun içinde canımı veririm..
Öylesine ay gibi bir yüzü ve yüreği varki,öyle deniz mavisi gözleri varki,hiç bir zaman kötü bakmadı bizlere..Kız kardeşimin kına gecesi geldi gözümün önüne ona sarılıp nasıl ağlaştığımız nasıl gözyaşlarımızın sel olduğu geldi gözümün önüne..
Bir gelin görümcesi evleniyor diye ağlarmı işlte benim biricik yengem ağladı..senağlama
Aynı binada oturuyor annem ile altlı üstlüler..Annem kızım artık evinde ye iç çıkma yemeğe desede hayır anne ben buradayım,hastalık olmadığı sürecede burada kalacağım demeleri geldi gözümün önüne..
Benim yengem bana göre bir melek..Daha ne anlatabilirimki sizlere..Böylesine bir melek için ben nasıl kötü olabilirim yada nasıl onu sevememki!!!:asigim:
Onu kıskanmak,onunla kavga etmek yada onunla çekişmek kim ben kim..Bizlere nur topu gibi 2 tane yiğen vermiş,sevimlimi sevimli aynı kendisi gibi..
Rabbim onlara uzun ömürler versin,Rabbim onlara sağlık versin..Rabbim onların yüzünden gülümsemeyi hiç ama hiç eksik etmesin(AMİN)

Bende görümceyim.Abim 10 senelik evli. yengemle (benden bir yaş büyük) hiç tartışmadık.Abim onlar nişanlıyken askere gitti ben o zaman bekar olduğum için yengeme mobilyaları nasılsa bayanlar beğenir gel sen beğen abim askerden gelene kadar ben ve babam öderiz abim gelri gelmezde evlenirsiniz dedim.Ama yengem abiminde beğenmesini istediği için bekledi.Yani onun fikirleri herzaman bizim için önemli oldu.Huzurları bozulmasın diye senede 1 kere özel günlerde gideriz.Onun dışında gitmem.Onlar gelirse başımın üzerinde ağırlarım.
bence kötü görümce olunmaz doğulur.Yani insan ailesinin yetiştirdiği şekilde davranır geline yada damada.Yani aile içinde kıskançlıkla büyütülüyorsa o zaten herkesi kıskanır.
Ben abimi çoook seviyorum o üzülmesin diye kesinlikle huzursuzluk çıkarmam.Annemde aynıdır.
Ama ben aynı zamanda gelinimde yani görümcem var.belki bu satırlarıda okur ama mesela o zaten kardeşlerini kıskanır , tek kız olduğu için aşırı kaprislidir.Bazen bana cinnet geçirttirir ama bir gün olsun yüzüne söylememişimdir.Çok kırılırım ama belli bile edemem.:1no2:

kızlar bende görümceyim yengemle aramızda 1 yaş var ve iyi anlaşırız yengeme hep anlayışlı davranmaya calıştım dışarıdan geldi yeni bir aileye alışması zor olur die annmede bende herseyde onun yanında olduk ailemize alışması için oda bizden sıcaklık görünce cabuk alıştı ve cok iyi anlaştık 1 yıl beraber yaşadık altlı üstlü sonra ben evlendim simdi çoçukları aldu hafta sonra hep gider yardım ederim ama benimde bir görümcem var bırak sıcak davranmayı beni kendinden ve ailesinden resmen sogutuyor ama huzursuzluk cıkmasın die susuyorum tabikiii.....ama yeni gelin için eve alışmak cok zor erkek tarafının biraz anlayışlı olması gerek bence......

ben henuz bir bucuk aylik görümceyim kaydirigubbakcemile3

ben yurtdisindayim onlar Türkiyede

gerci mesafeler insani gicik etmeye bile yetiyor ya neyse benneyaptımki

gelinimizin az cenesi düsük onda bunu farkettim ,buyuklerin yaninda olur olmadik herseye her lafa karisiyor cokta hos bir goruntu olmuyor bunun haricinde iyi kiz ne diyim abimle mutlu olsunlar :sm_confused:

ben de görümceyim gelinimizi çok seviyorum o bana karşı biraz soğuk davranıyor ama olsun kardeşimin canı sağ ya onun mutluluğuna şahit oluyorum ya o bana yeter başka bir beklentim yok gelinimizin davranışlarında da bir art niyet olduğunu düşünmüyorum sonuç da ben ablayım ablalar affeder canları sağolsun

ben de görümceyım :) ama görumcelıgın g sını yapamadım, cunku gelınımız buna ızın vermıyor o zaten yeterınce bıze kötu davranıp sataşıyor o yuzden ben tırnagımı oynatamıyorum :))
yani melek gıbı bır görumceyım ben :)

benim gorumcem yok allaha sukur bizimde ikitane gelin aldik ama gelindegiller sanki benim arkadaslarim anneminde kizlari bende ikiside ay olarak kucukler birde biri benim en iyi arkadasimdi oguzgen yenge demem dememide istemezler ben onlari cok seviyoyrum

bizim gelini getireli 10 ay filan oluyor önce çok mutluydum gelinimiz var diye ama o tamamen soğuttu kendinden içimden yüzüne bakmak bile gelmiyor halbuki çok ii davranıyordum nişanlılıyken aklı ne dediyse bizi çağırdılar abin ihtiyaçlarımı karşılayamaz die bağırdı çağırdı ve şooooooklarımı geçirdim babasınada küçük kardeşi gibi davranıyor hatta el bilem kaldırıyor bunları abimde biliyor ama vazgeçemiyor.abim için yine bişey demedim evlendi birçok şeyine hiç oralı bile olmadım son yaptığı çok üzdü telde abimle konuşuyorduk gelinine veriyim dedi sonrada aaa lavoboya gitmiş dedi halbuki yemek yiyolardı dışarda çümkü abim öle demişti.daha sonra benimle sanki onu kendisi yapmamış gibi konuşuo ama çok soğuk davranıyorum ben.bir bakıon çoook iyi bir bakıon 180 derece dönmüş görümce olmak zor ha bide sölediğin hiç bişeye inanmaz herzaman bir lafı vardır annemden başka (kendi annesi)kimseye inanmam der.annemde resmen hizmetçi ona suyunu dahi annem verir ne yemek bilir nede iş ayrı evi var annemgilde kalıo çünkü bir hizmetçi lazım ona.yatağını dahi annem yapar ve toplar daha ne diyim.annesi gelir hadi gidiyoruz der ve oda kimseye sormadan kalkar gider.nankör kedi diye bölesine derler işte.inadı tuttunmu çocuk gibi yere yatar tepinir daha çok şey var.aa bide geçen annesini filan almış bize gelmiş oturdular telefon edeceğini söledi annesi benim sesim çıkmadı sonuçta bende kaynanam gille oturuyorum ses çıkmadığını görünce kızına kalk abini ara kimse karışamaz diyo çok sinir oldum yaaaaa bu kadar terbiyesizlik olmaz yani.......

Bende görümceyim kızlar.kardeşim nişanlı.gelinimizde şimdilik dünya tatlısı.Çalıştığı için çok sık görüşemeyiz ama görüştüğümüzdede çok iyi anlaşırız.anneme babama kardeşime karşı çok saygılıdır.biz hepimiz onu ailece çok seviyoruz.Umarım evlenincede herşey bu kadar sevgi ve saygı çerçevesi içersinde devam eder.

bende görümceyim . yani yeni oldm . abim yeni sözlendi . gelinmz benden üç yaş küçük . çok severdm kendisini zaten eskiden . şimdide ona karşı herahngi bi şekilde düşüncelerim deişmedi . hatta şuan abla kardeş gibiyiz.bi gün konuşmasak rahat edemeyizz. sorunlarını dinlerim cvp veririm . bende ona anlatırım . seviorumm yani . hatta bazen ben nasıl görümceyim diye ona soruorumm . görümceler kötü olurmş diorummm kötü yüzümü sana göstermedim diede espirileer yapıoruzz . . imrenilcekkk bi yakınlığımız var doğrusu .

bende yaza nasip olursa olucam ama hiçbirşeyine karışmam beni ilgilendirmez çünkü ben görümceden çektim o yüzden gelinimi kardeşimdende kıymetli tutarım yeri gelince çünkü bende evliyim yeri gelince oda öle olcak dimi onun için allah herkese evinde sağlık huzur mutluluk versin ben böle düşünüyorum

bende görümceyim daha bu yaz görümce oldum ilk tanıştığımdan beri gelinimizi kardeş gibi gördüm elimden gelen herşeyi yaptım abimle ikisi için kavuşmaları için
ama geçen beni çok kırdı ve çok şaşırttı en çok da anneme söylediği ve onu ağlattığı için kırıldım...
ama yüce Rabbim affediyo bana mı düşmüş affetmemek canı sağolsun yeter ki onlar iyi olsunlar..
soğuk davranmıyorum ona ama bi kere kırıldım işte...
keşke bu kadar değer vermeseydim bu kadar da kırılmazdım keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…