- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi tedirginkz
-
yoo sigortan varsa 37 lira falandı
aman kocamla ne alakası var
ama gerçekten ben 52 kilocuktum 5 kilo göbüşe gitti
Haklisin kendimi ezdirmem öyle bile olsa sonuçta kendimi nasıl gördüğüm önemliBozuk falan ne biçim kelime. İnsan hiç ilişki yaşamamışsa bakiredir, bu kadar basit.
Sen kendini böyle görme ki, karşındaki adam da böyle görecek cesareti bulamasın.
bende öyleydim yaa dimi ...öyle olsa şimdiye kaşar olmuş idükohooy öyle bozulcak olsa ilkin benimki bozulurdu ki ben her yerden koşturan hoplayan atlayan düşen her yeri yara bere içinde bir bebeydim ne bozulmaz meretmiş o zar ya bozana kadar insanı ağlatır
Acı çekmeye raziyim o derece korkuyorm vajinismus diye birşey var ondan olcam diyeohooy öyle bozulcak olsa ilkin benimki bozulurdu ki ben her yerden koşturan hoplayan atlayan düşen her yeri yara bere içinde bir bebeydim ne bozulmaz meretmiş o zar ya bozana kadar insanı ağlatır
veren haliyle bu halde(cümleye bakBi de önem veren bir insan düşün
ben geçen acıbadem ürolojiye gittim kapıdan döndüm bazıları sgk kabul etmiyormuş..
ne alakası mı var huh huuuu justcığıım en iyi zayıflama ....siz yeni evli sayılcanız şimdi..şaka şaka moralin yerindeyse kendini yemeğe vermeyeceğinden kilo verirsin onu diyorum
Ya kültür bile veririm yani o derece ne şikayetleri gittin babada söyler belki :)ahahah of şimdi anladım yapay kızlık da takıyım tam olsun peheh
ben küçük hastaneleri diyorum onlar kabul eder hele özel sigortan varsa daha kebap doktorların hepsi anlar zaten zar bozulmuş mu bozulmamış mı benden kültür alınması gerekiyordu bakmıştı doktor o zaman dimişti bana seninki çok kalın baya kanar bu demişti
bende öyleydim yaa dimi ...öyle olsa şimdiye kaşar olmuş idük
Acı çekmeye raziyim o derece korkuyorm vajinismus diye birşey var ondan olcam diye
Kalın zarli seni..ahahah of şimdi anladım yapay kızlık da takıyım tam olsun peheh
ben küçük hastaneleri diyorum onlar kabul eder hele özel sigortan varsa daha kebap doktorların hepsi anlar zaten zar bozulmuş mu bozulmamış mı benden kültür alınması gerekiyordu bakmıştı doktor o zaman dimişti bana seninki çok kalın baya kanar bu demişti
Ya kültür bile veririm yani o derece ne şikayetleri gittin babada söyler belki :)
bide hükmünü vermiş öylemi çok kanar diye aferin ona potansiyel vajinismus yaratıyo akıllıahahah of şimdi anladım yapay kızlık da takıyım tam olsun peheh
Kalın zarli seni..
ahahah of şimdi anladım yapay kızlık da takıyım tam olsun peheh
doktor sen kimi kandırıyon çakaaaal derse :KK63:Bunu gördüm aklıma ne geldi tedirgin. Mantar olmuş gibi yap, annenlere de mantar oldum hem evlencem bi tedavi olayım dersin. Gidersin normal kadın doğucuya, o muayene ederken aaa kızlık zarım ne durumda bakar mısınız dersin. İçin rahat eder.
Gerçi mantar olmadığın ortaya çıkacak ama bi fikir işte.
ultra kız oğlan kızdım ben ultra namusluydum
Canm sigortamiz var gerçekten 30 sa koşa koşa giderimm ya ama sonuç kotu olursaaaaaaYa 20 sayfadır yazıyorum özelde muayene 30 lira falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?