Yumurta kalitesizliği için pro women

Merhaba. Prowomen kullanırken mi hamile kaldınız?

Tup bebekle hamileyim ,tedaviden once 6 ay pri womrm benzeri bir ilac ile yumurta kalitesini arttirdim .ilac turkiye de yok .
Prowomen i d transfer oncesi 3ay kullandim
Maşallah. Kızım da tüp bebek ama vitamin kullanmamıştım. Sonra doğal yolla hamile kaldım, şimdi tekrar doğal olsun istiyoruz

Maşallah. Kızım da tüp bebek ama vitamin kullanmamıştım. Sonra doğal yolla hamile kaldım, şimdi tekrar doğal olsun istiyoruz
Kalite sorununuz yoksa kullanmaniza gerek yok tabi
Benim 4negatifim tup bebek denemm ve 7yda hic gebeligim olusmamisti

Kalite sorununuz yoksa kullanmaniza gerek yok tabi
Benim 4negatifim tup bebek denemm ve 7yda hic gebeligim olusmamisti
18 embriyonun sadece ikisini dondurdular, sonra kızıma kavuştum çok şükür. Diğerleri boşa gitti. O yüzden kalite sorunu vardır diye düşünüyorum. Sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin

Tup bebekle hamileyim ,tedaviden once 6 ay pri womrm benzeri bir ilac ile yumurta kalitesini arttirdim .ilac turkiye de yok .
Prowomen i d transfer oncesi 3ay kullandim
Merhaba , Türkiye de bulunmayan o ürünün adını da yazar mısınız , buradan yazamazsanız özelden de yazabilirsiniz? Gerçi Türkiye 'de yoksa sorun olmaz buraya yazmanızda.Hem prowomen hem de yabancı ürünü beraber mi kullandınız ?

Fh pro for women 6 ay kullandim yumurta toplama oncesi.
Pro women transfer oncesi kullandim

Kızlar bu folik asit mi bana yumurta geliştirici folik asit laızm da

Merhana çoçuğunuz oldu mu

Merhaba prowomen gerçekten kaliteyi arttırıyor mu? Benim amh 808... Ocakta tüp bebepe başlıyorum.. Acaba doktor yazmadan alabilirmiyim... Ben arı sütü polen de kullanıyorum.. Ekstra omega 3 ve multivitamin içiyorum.. Onu da alsam mı acaba..

İMPRYL bunu dene. önce araştırın. ben tüp bebek tedavimde ilk ayda iki kutu kullandım. 4 yumurta oluştu 4ü de kaliteli çıktı.

Merhabalar inş olumlu sonuçlar aldınız mı?
Bende prowomen e başladım iki gün oldu, baş dönmesi var, sizde de olmuş muydu ilk başladığınızda?

Merhabalar,
İnş güzel sonuçlar almışsınızdır.
Prowomen baş dönmesi yaptı mı ilk başladığınızda?

Ben yeni başladım kullanmaya 1 hafta kadar oldu ama saçlarım aşırı dökülüyordu şuan azaldığını hissettim. Faydası olacağına inanıyorum. Biran önce başlayın bence.
Prowomende baş dönmesi yaşadınız mı ilk başladığınızda? Benim öyle oldu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…