- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Merhaba. Prowomen kullanırken mi hamile kaldınız?Gebe kalmaniz icin saglikli kaliteli yumurtalara ve duzenli adet gormeye ihtiyaciniz var prowomen da adetlerinizi duzenler inositol var icinde yumurta kalotenizi arttirir. Yumurta olgunlasma suresi 60 70 gun siz ileriki aylara yatirim yapacaksiniz ,15 20 gunde fayda etmez en az 3 ay bunun yaninda omega falan da kullanmalisiniz.nac aminoasit var pcos icin cok onemli bunlari enaz 3 ay icmelisiniz hatta gebe kalana kadar
Tup bebekle hamileyim ,tedaviden once 6 ay pri womrm benzeri bir ilac ile yumurta kalitesini arttirdim .ilac turkiye de yok .Merhaba. Prowomen kullanırken mi hamile kaldınız?
Maşallah. Kızım da tüp bebek ama vitamin kullanmamıştım. Sonra doğal yolla hamile kaldım, şimdi tekrar doğal olsun istiyoruzTup bebekle hamileyim ,tedaviden once 6 ay pri womrm benzeri bir ilac ile yumurta kalitesini arttirdim .ilac turkiye de yok .
Prowomen i d transfer oncesi 3ay kullandim
Kalite sorununuz yoksa kullanmaniza gerek yok tabiMaşallah. Kızım da tüp bebek ama vitamin kullanmamıştım. Sonra doğal yolla hamile kaldım, şimdi tekrar doğal olsun istiyoruz
18 embriyonun sadece ikisini dondurdular, sonra kızıma kavuştum çok şükür. Diğerleri boşa gitti. O yüzden kalite sorunu vardır diye düşünüyorum. Sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsinKalite sorununuz yoksa kullanmaniza gerek yok tabi
Benim 4negatifim tup bebek denemm ve 7yda hic gebeligim olusmamisti
Merhaba , Türkiye de bulunmayan o ürünün adını da yazar mısınız , buradan yazamazsanız özelden de yazabilirsiniz? Gerçi Türkiye 'de yoksa sorun olmaz buraya yazmanızda.Hem prowomen hem de yabancı ürünü beraber mi kullandınız ?Tup bebekle hamileyim ,tedaviden once 6 ay pri womrm benzeri bir ilac ile yumurta kalitesini arttirdim .ilac turkiye de yok .
Prowomen i d transfer oncesi 3ay kullandim
Fh pro for women 6 ay kullandim yumurta toplama oncesi.Merhaba , Türkiye de bulunmayan o ürünün adını da yazar mısınız , buradan yazamazsanız özelden de yazabilirsiniz? Gerçi Türkiye 'de yoksa sorun olmaz buraya yazmanızda.Hem prowomen hem de yabancı ürünü beraber mi kullandınız ?
Merhana çoçuğunuz oldu muGünaydın inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ben yeni duydum bu ilacı almayı düşünüyorum. Daha öncede böyle bir ilaç kullanmadım hiç 7 yıldır ikinci bebişi istiyoruz ama olmadı. Bu arada yaş 43 oldu ilk 5 yıl tüm testler iyi çıktı ve tanımsız infertile denildi hep, bir kez aşılama denedik olmadı. gittiğim hiçbir doktor ilaç önermedi veya bi yumurta takibi yapalım demedi anca tüp bebek yapalım dediler. en son geçen yıl Kasım ayında tekrar tahliller yapıldı HSG çekildi. tahliller iyiydi ama HSG de tam geçiş olmadı dedi doktor ve yumurtalıkta 2cm kist olmuş. 1 yıldır doktorada gitmedim hiç birşey yapmadım ama artık yumurtlama belirtilerim azaldı gibi. Eşim tüp bebek konusunda çok ısrar ediyor. Kafam karışık yaş ilerledi meçhullerdeyim vs vs vs.
Maalesef olmadı ama be sadece 2 ay kullandım ve başka birşey de yapmadım.Merhana çoçuğunuz oldu mu
Adetliyken kullandınız mıMaalesef olmadı ama be sadece 2 ay kullandım ve başka birşey de yapmadım.
Kullanılır. Adetle alakasız bu ilaçlar. Antioksidan vitamin ve gıda takviyesi içeriyor. Yani ilaç değil. Adetliyken de kullanılıyor ben 4. Ayımdayım meselaAdetli kullanılır mı
Tşk edermKullanılır. Adetle alakasız bu ilaçlar. Antioksidan vitamin ve gıda takviyesi içeriyor. Yani ilaç değil. Adetliyken de kullanılıyor ben 4. Ayımdayım mesela
Merhabalar inş olumlu sonuçlar aldınız mı?Amin inşallah da stres yapmamak elde değil. Evet sizi okudum umarın birsürü yumurtaların oluşur ve tedavin olumlu sonuçlanır.
Eşim neredeyse 1 senedir takviye vitamin kullanıyor şişti adam. Bende 2 ay q10 resveratrol inositol folik asit kullanıyordum kaliteli yumurtalarım oluşsun diye şimdi prowomen sipariş verdim. Ekstra polen çörekotu tarçın karanfil karışımıda yapayım diyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırız inşallah.
Merhabalar,nasılsınız kızlar prowomen a ara verdim hoş 1 kutuyu bile bitirmedim . şuan klasik folik asit ve b12 kullanıyorum .
hatnup pekmezi + tahini de menülerinize ekleyin kızlar kalorili bir besin ama yumurta kalitesini arttıran gıdalar arasında
Prowomende baş dönmesi yaşadınız mı ilk başladığınızda? Benim öyle oldu da.Ben yeni başladım kullanmaya 1 hafta kadar oldu ama saçlarım aşırı dökülüyordu şuan azaldığını hissettim. Faydası olacağına inanıyorum. Biran önce başlayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?