Yumurta kalitesizliği için pro women

Merhaba, prowomen etkinetti mi hamile kalmaya?
Ben dün başladım başım dönüyor sizde de böyle olmuş muydu?

Siz kullandınız mı, evetse fayda oldu mu?

Siz kullandınız mı, evetse yararı oldu mu?

Merhaba, daha önce bu tarz ilaç da kullanmışsınız, prowomenle onları kıyaslarsanız hangisinin faydası daha iyiydi?

Siz kullandınız mı?
Okudum da kızınız tüp bebekmiş sonra normal doğum olmuş, sıkıntı neydi ki tüp olmuştunuz?
sonra ne güzel doğal olmuş.
Kullandım ama faydası olduğunu düşünmüyorum.
Sebepsiz kısırlıkla tüp bebek yaptırdık, kızım oldu. Sonra hemen ikinciye hanile kaldım ama düşük yaptım. Tekrar tüp bebekle hamileyim.
Prowomenın bir işe yaradığını düşünmüyorum. 7 ay kullandım, güya içinde D vitamini varmış. D vitamini ölçtürdüm 25 çıktı. Zaten kullanmadan önce 21’di. 7 ay vitamin kullanmak azıcık etkilemiş mesela.

Hayırlı olsun yavrunuz, tüp bebek yıpratıcı süreç olmalı, en azından sonuç alınmış şükür.
Ben bir kaç gün oldu alalı tüm gün başım dönüyor sizde de benzer miydi ilk aldığınızda?

Bende etkisi olmadı. Tüp bebeğe başlayınca keşke daha önce başlasaydım diyor insan. Teşhisiniz de varsa zaman kaybetmeden başlayın derim

Bende etkisi olmadı. Tüp bebeğe başlayınca keşke daha önce başlasaydım diyor insan. Teşhisiniz de varsa zaman kaybetmeden başlayın derim
Kasıklarda ağrı yapmış mıydı yumurtalığa etki ettiğiniçin, sonuç almamış olsanız da.

Merhabalar inş olumlu sonuçlar aldınız mı?
Bende prowomen e başladım iki gün oldu, baş dönmesi var, sizde de olmuş muydu ilk başladığınızda?
Merhaba. Ben henüz sonuca ulaşamadım ama işe yaradığını düşünüyorum. Tüp bebeğe başlamadan önce kullanmıltım yumurtalarım iyi çıktı olgundu. Birde suprelife öneririm. Baş dönmesi oldumu hatırlamıyorum fakat düzenli ovülasyon döngüsü yaşamıştım.

İnş hayırlı haberlerini alırız.
Suprelife nedir?

İlk ayda da olgunlaşmış mıydı prowomeni içtiğinizde?

İnş hayırlı haberlerini alırız.
Suprelife nedir?

İlk ayda da olgunlaşmış mıydı prowomeni içtiğinizde?
Evet ben etkisini hemen gördüm. Suprelife da takviye. Onun da içeriği güzel. Ben embriyor dondurttum inşallah yaza transfer düşünüyorum. Süreç çok uzadı bu kez pozitifle sonuçlanır inşallah.

Evet ben etkisini hemen gördüm. Suprelife da takviye. Onun da içeriği güzel. Ben embriyor dondurttum inşallah yaza transfer düşünüyorum. Süreç çok uzadı bu kez pozitifle sonuçlanır inşallah.
Isısını aynı anda mı kullandın prowomenle ağır gelir aynı anda öyleyse eğer?

Inş canım bu defa tutar, tüp kaçıncı deneme?

2. Denemem olacak. Yok ikisi birlikte değil. İkisinden biri. İkiside iyi. Bir ay biri diğer ay diğeri de olur.
Kilo aldırdı mı? Bu takviyeler aldırıyor.
Inş bu defa tutar hayırlı haberlerini alırız.

Prowomenin etkisini gördüm demişsin, neye iyi geldi?
Yumurtlamana mı, hormonlarına mı?

Kilo aldırdı mı? Bu takviyeler aldırıyor.
Inş bu defa tutar hayırlı haberlerini alırız.

Prowomenin etkisini gördüm demişsin, neye iyi geldi?
Yumurtlamana mı, hormonlarına mı?
Ben kullanırkende tedavilerde de kilo almadım. Karantinada aldım :) şimdi vermeye çalışıyorum. Hormonlarımda bir problem yoktu pco var bende adetimi düzenlemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…