- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Merhaba, prowomen etkinetti mi hamile kalmaya?Ben başlayalı henüz bir kaç gün oldu.Ama şunu söyleyebilirim içeriği çok zengin bir takviye. Sadece Coenzim Q 10 ,astaxantin ve l arginin bile tek başına çok daha pahalı. Fiyat kalite oranı açısından emsallerine göre iyi bir ürün bence.Zengin içeriğinin, yumurta kalitesini artıracağını umuyorum.İnşallah faydasını görürüz.
Siz kullandınız mı, evetse fayda oldu mu?Ben başlayalı henüz bir kaç gün oldu.Ama şunu söyleyebilirim içeriği çok zengin bir takviye. Sadece Coenzim Q 10 ,astaxantin ve l arginin bile tek başına çok daha pahalı. Fiyat kalite oranı açısından emsallerine göre iyi bir ürün bence.Zengin içeriğinin, yumurta kalitesini artıracağını umuyorum.İnşallah faydasını görürüz.
Siz kullandınız mı?Merhaba canım sorum olacak sana prowomen kullandın faydası oldu mu sana
Siz kullandınız mı, evetse yararı oldu mu?Merhabalar picos hastasıyım bende doktorum bana da verdi bu ilaçtan eşim içinde erkek için olanından ama adet söktürücü ilaçla birlikte verdi adet olunca da doğum kontrol ilacı kullanicakmisim bu ilaç ne durumda işe yarıyor çünkü kullandığım süre boyunca zaten gebe kalamicam kafam çok karıştı lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhaba, daha önce bu tarz ilaç da kullanmışsınız, prowomenle onları kıyaslarsanız hangisinin faydası daha iyiydi?Bu ilaclar yumurta kalitenizi arttiracak ,duzenli kullanmak gerekiyor 3ay sonraya Etkisi oluyor.ben pro women yeni basladim daha once bu tarz baska ilac kullandim 5 yumurtadan 5ide olgun cikti ama tedavi oncesi 6ay kullandim simdi ikinci tedavi icin 3ay da bunu kullanacagim
Siz kullandınız mı?Merhaba. Prowomen kullanırken mi hamile kaldınız?
Maalesef etkisi olmadı banaSiz kullandınız mı, evetse yararı oldu mu?
Kullandım ama faydası olduğunu düşünmüyorum.Siz kullandınız mı?
Okudum da kızınız tüp bebekmiş sonra normal doğum olmuş, sıkıntı neydi ki tüp olmuştunuz?
sonra ne güzel doğal olmuş.
Hayırlı olsun yavrunuz, tüp bebek yıpratıcı süreç olmalı, en azından sonuç alınmış şükür.Kullandım ama faydası olduğunu düşünmüyorum.
Sebepsiz kısırlıkla tüp bebek yaptırdık, kızım oldu. Sonra hemen ikinciye hanile kaldım ama düşük yaptım. Tekrar tüp bebekle hamileyim.
Prowomenın bir işe yaradığını düşünmüyorum. 7 ay kullandım, güya içinde D vitamini varmış. D vitamini ölçtürdüm 25 çıktı. Zaten kullanmadan önce 21’di. 7 ay vitamin kullanmak azıcık etkilemiş mesela.
Bende etkisi olmadı. Tüp bebeğe başlayınca keşke daha önce başlasaydım diyor insan. Teşhisiniz de varsa zaman kaybetmeden başlayın derimHayırlı olsun yavrunuz, tüp bebek yıpratıcı süreç olmalı, en azından sonuç alınmış şükür.
Ben bir kaç gün oldu alalı tüm gün başım dönüyor sizde de benzer miydi ilk aldığınızda?
Prowomenin faydası olmadı mı değerlerinde?Bende etkisi olmadı. Tüp bebeğe başlayınca keşke daha önce başlasaydım diyor insan. Teşhisiniz de varsa zaman kaybetmeden başlayın derim
Kasıklarda ağrı yapmış mıydı yumurtalığa etki ettiğiniçin, sonuç almamış olsanız da.Bende etkisi olmadı. Tüp bebeğe başlayınca keşke daha önce başlasaydım diyor insan. Teşhisiniz de varsa zaman kaybetmeden başlayın derim
Merhaba. Ben henüz sonuca ulaşamadım ama işe yaradığını düşünüyorum. Tüp bebeğe başlamadan önce kullanmıltım yumurtalarım iyi çıktı olgundu. Birde suprelife öneririm. Baş dönmesi oldumu hatırlamıyorum fakat düzenli ovülasyon döngüsü yaşamıştım.Merhabalar inş olumlu sonuçlar aldınız mı?
Bende prowomen e başladım iki gün oldu, baş dönmesi var, sizde de olmuş muydu ilk başladığınızda?
İnş hayırlı haberlerini alırız.Merhaba. Ben henüz sonuca ulaşamadım ama işe yaradığını düşünüyorum. Tüp bebeğe başlamadan önce kullanmıltım yumurtalarım iyi çıktı olgundu. Birde suprelife öneririm. Baş dönmesi oldumu hatırlamıyorum fakat düzenli ovülasyon döngüsü yaşamıştım.
Evet ben etkisini hemen gördüm. Suprelife da takviye. Onun da içeriği güzel. Ben embriyor dondurttum inşallah yaza transfer düşünüyorum. Süreç çok uzadı bu kez pozitifle sonuçlanır inşallah.İnş hayırlı haberlerini alırız.
Suprelife nedir?
İlk ayda da olgunlaşmış mıydı prowomeni içtiğinizde?
Isısını aynı anda mı kullandın prowomenle ağır gelir aynı anda öyleyse eğer?Evet ben etkisini hemen gördüm. Suprelife da takviye. Onun da içeriği güzel. Ben embriyor dondurttum inşallah yaza transfer düşünüyorum. Süreç çok uzadı bu kez pozitifle sonuçlanır inşallah.
2. Denemem olacak. Yok ikisi birlikte değil. İkisinden biri. İkiside iyi. Bir ay biri diğer ay diğeri de olur.Isısını aynı anda mı kullandın prowomenle ağır gelir aynı anda öyleyse eğer?
Inş canım bu defa tutar, tüp kaçıncı deneme?
Kilo aldırdı mı? Bu takviyeler aldırıyor.2. Denemem olacak. Yok ikisi birlikte değil. İkisinden biri. İkiside iyi. Bir ay biri diğer ay diğeri de olur.
Ben kullanırkende tedavilerde de kilo almadım. Karantinada aldım :) şimdi vermeye çalışıyorum. Hormonlarımda bir problem yoktu pco var bende adetimi düzenlemişti.Kilo aldırdı mı? Bu takviyeler aldırıyor.
Inş bu defa tutar hayırlı haberlerini alırız.
Prowomenin etkisini gördüm demişsin, neye iyi geldi?
Yumurtlamana mı, hormonlarına mı?
Özelden yazdım.Ben kullanırkende tedavilerde de kilo almadım. Karantinada aldım :) şimdi vermeye çalışıyorum. Hormonlarımda bir problem yoktu pco var bende adetimi düzenlemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?