Yumurta kalitesizliği için pro women

Ya çok sevindim yarın 30. Cu içcem adetim şuan yarın hormon tahlilim var bu ayda doktora sorup alcam
Bu arada benimki protime women canım,farklılar galibaBende eğer regl olsaydım tekrar hormon bakılacaktı,çok şükür hamileyimdoktorunuza sorun bakalım devam et derse içersiniz

Canım çok geçmiş olsun öncelikle tabi ki,martta kürtaj oldum 6aydır olmuyordu hormon testi yaptırdım ve fsh 12.3çıktı,sonra dr protime women verdi henüz paket bitmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükürBelki vesile olmuştur belkide olmamıştır bilemiyorum Allah sizede nasip etsin inşallah en kısa süredeDoktorum hatta gebelik olursada kutu bitene kadar devam et dedi hala kullanıyorum acaba bıraksam mı

Sagol cnm amin insallah ben olsam birakirdim ama sn yine de gebelik takibini yapan dr ne sor.yanlis anlama ama bence vesile olmus.resmen para tuzağı.tup bebek dr sine soledim.esim icin urologa gittim ona da soledim kullandik diye(esime de erkek versiyonunu aldm) 3 farkli ve birbirini tanimayan dr şunu soyledi: aksama kdr bi suru birakiyolar onlarin tanitimindan,biz de veriyoz gelen hastalara..bi arkadasima da dr ark i belli bi sayıda hastaya kullandirtilmasi karsiliginda pahali konser bileyi,kiz kulesi gibi yrrlede yemek,tatil falan verildigini soylemis...bizim umudumuz baskalari icin bu kdr basit iste...

Bunları duyduğuma üzüldüm doğrudur yani bilemiyorumbenim sorunum çok büyük değildi belkide Allah bu ay nasip ettiği için oldu bunuda bilemeyizAllah samimi ve iyi insanlar çıkarsın karşımıza

Merhabalar picos hastasıyım bende doktorum bana da verdi bu ilaçtan eşim içinde erkek için olanından ama adet söktürücü ilaçla birlikte verdi adet olunca da doğum kontrol ilacı kullanicakmisim bu ilaç ne durumda işe yarıyor çünkü kullandığım süre boyunca zaten gebe kalamicam kafam çok karıştı lütfen yardımcı olurmusunuz

Sadece doktorlar bu firmalar ekstra para kazaniyor,baska bi ise yaramiyo cnm.. ustte aciklamali yazdim doktorun soyledigini.kac bin para doktum ben.sonuc 0.kaldi ki dr lerin aciklamasiyla bosuna icmisim dedim..

Al benden de o kadar cumartesi gittim 6 cm kist korunma hapı ile gidecekmiş

Prowomen u bu ay korunurken kullanmam saçma olmaz mı bu aldıgımı kaldırdım

Prowomen u bu ay korunurken kullanmam saçma olmaz mı bu aldıgımı kaldırdım
Bu ilaclar yumurta kalitenizi arttiracak ,duzenli kullanmak gerekiyor 3ay sonraya Etkisi oluyor.ben pro women yeni basladim daha once bu tarz baska ilac kullandim 5 yumurtadan 5ide olgun cikti ama tedavi oncesi 6ay kullandim simdi ikinci tedavi icin 3ay da bunu kullanacagim

Yanlız bu ay korunma hapı verdi gebelik olmaz ki
Gebe kalmaniz icin saglikli kaliteli yumurtalara ve duzenli adet gormeye ihtiyaciniz var prowomen da adetlerinizi duzenler inositol var icinde yumurta kalotenizi arttirir. Yumurta olgunlasma suresi 60 70 gun siz ileriki aylara yatirim yapacaksiniz ,15 20 gunde fayda etmez en az 3 ay bunun yaninda omega falan da kullanmalisiniz.nac aminoasit var pcos icin cok onemli bunlari enaz 3 ay icmelisiniz hatta gebe kalana kadar

Doğru diyorsunuz 1 hafta ara vermiş oldum bugün başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…