- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
- 448
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Bu arada benimki protime women canım,farklılar galibaYa çok sevindim yarın 30. Cu içcem adetim şuan yarın hormon tahlilim var bu ayda doktora sorup alcam
Kizlar bunu 5-6 ay kullandim.olsa bana faydasi olurdu(pcos'um) sonra buna benzer bisi daha vermislerdi.onu da kullandim 2 -3 ay.hic bi ise yaramiyor..paketine o kdr para verip duygularinizla oynatmayin.illa para harcicaksaniz duzgun kaliteli beslenmeye harcayin.ben o kdr para verdiğime coook pismanim..
Sagol cnm amin insallahCanım çok geçmiş olsun öncelikle tabi ki,martta kürtaj oldum 6aydır olmuyordu hormon testi yaptırdım ve fsh 12.3çıktı,sonra dr protime women verdi henüz paket bitmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükürBelki vesile olmuştur belkide olmamıştır bilemiyorum Allah sizede nasip etsin inşallah en kısa sürede Doktorum hatta gebelik olursada kutu bitene kadar devam et dedi hala kullanıyorum acaba bıraksam mı
Bunları duyduğuma üzüldüm doğrudur yani bilemiyorumSagol cnm amin insallahben olsam birakirdim ama sn yine de gebelik takibini yapan dr ne sor.yanlis anlama ama bence vesile olmus.resmen para tuzağı.tup bebek dr sine soledim.esim icin urologa gittim ona da soledim kullandik diye(esime de erkek versiyonunu aldm) 3 farkli ve birbirini tanimayan dr şunu soyledi: aksama kdr bi suru birakiyolar onlarin tanitimindan,biz de veriyoz gelen hastalara..bi arkadasima da dr ark i belli bi sayıda hastaya kullandirtilmasi karsiliginda pahali konser bileyi,kiz kulesi gibi yrrlede yemek,tatil falan verildigini soylemis...bizim umudumuz baskalari icin bu kdr basit iste...
Amin canim insallahBunları duyduğuma üzüldüm doğrudur yani bilemiyorumbenim sorunum çok büyük değildi belkide Allah bu ay nasip ettiği için oldu bunuda bilemeyiz Allah samimi ve iyi insanlar çıkarsın karşımıza
Sadece doktorlar bu firmalar ekstra para kazaniyor,baska bi ise yaramiyo cnm..Merhabalar picos hastasıyım bende doktorum bana da verdi bu ilaçtan eşim içinde erkek için olanından ama adet söktürücü ilaçla birlikte verdi adet olunca da doğum kontrol ilacı kullanicakmisim bu ilaç ne durumda işe yarıyor çünkü kullandığım süre boyunca zaten gebe kalamicam kafam çok karıştı lütfen yardımcı olurmusunuz
Al benden de o kadar cumartesi gittim 6 cm kist korunma hapı ile gidecekmişMerhabalar picos hastasıyım bende doktorum bana da verdi bu ilaçtan eşim içinde erkek için olanından ama adet söktürücü ilaçla birlikte verdi adet olunca da doğum kontrol ilacı kullanicakmisim bu ilaç ne durumda işe yarıyor çünkü kullandığım süre boyunca zaten gebe kalamicam kafam çok karıştı lütfen yardımcı olurmusunuz
Prowomen u bu ay korunurken kullanmam saçma olmaz mı bu aldıgımı kaldırdımMerhabalar picos hastasıyım bende doktorum bana da verdi bu ilaçtan eşim içinde erkek için olanından ama adet söktürücü ilaçla birlikte verdi adet olunca da doğum kontrol ilacı kullanicakmisim bu ilaç ne durumda işe yarıyor çünkü kullandığım süre boyunca zaten gebe kalamicam kafam çok karıştı lütfen yardımcı olurmusunuz
Bilmiyorum ki ama öyle dedi yani saçma geldi bana da kafam karıştı ilaçlar da pahalı boşuna içmek istemiyorumProwomen u bu ay korunurken kullanmam saçma olmaz mı bu aldıgımı kaldırdım
Valla ben korunma bitince tekrar başlayacamBilmiyorum ki ama öyle dedi yani saçma geldi bana da kafam karıştı ilaçlar da pahalı boşuna içmek istemiyorum
Bu ilaclar yumurta kalitenizi arttiracak ,duzenli kullanmak gerekiyor 3ay sonraya Etkisi oluyor.ben pro women yeni basladim daha once bu tarz baska ilac kullandim 5 yumurtadan 5ide olgun cikti ama tedavi oncesi 6ay kullandim simdi ikinci tedavi icin 3ay da bunu kullanacagimProwomen u bu ay korunurken kullanmam saçma olmaz mı bu aldıgımı kaldırdım
Ayrica icindeki inositol pcos icin onemli yumurta kaliteniz artarBilmiyorum ki ama öyle dedi yani saçma geldi bana da kafam karıştı ilaçlar da pahalı boşuna içmek istemiyorum
Yanlız bu ay korunma hapı verdi gebelik olmaz kiAyrica icindeki inositol pcos icin onemli yumurta kaliteniz artar
Gebe kalmaniz icin saglikli kaliteli yumurtalara ve duzenli adet gormeye ihtiyaciniz var prowomen da adetlerinizi duzenler inositol var icinde yumurta kalotenizi arttirir. Yumurta olgunlasma suresi 60 70 gun siz ileriki aylara yatirim yapacaksiniz ,15 20 gunde fayda etmez en az 3 ay bunun yaninda omega falan da kullanmalisiniz.nac aminoasit var pcos icin cok onemli bunlari enaz 3 ay icmelisiniz hatta gebe kalana kadarYanlız bu ay korunma hapı verdi gebelik olmaz ki
Doğru diyorsunuz 1 hafta ara vermiş oldum bugün başlayayımGebe kalmaniz icin saglikli kaliteli yumurtalara ve duzenli adet gormeye ihtiyaciniz var prowomen da adetlerinizi duzenler inositol var icinde yumurta kalotenizi arttirir. Yumurta olgunlasma suresi 60 70 gun siz ileriki aylara yatirim yapacaksiniz ,15 20 gunde fayda etmez en az 3 ay bunun yaninda omega falan da kullanmalisiniz.nac aminoasit var pcos icin cok onemli bunlari enaz 3 ay icmelisiniz hatta gebe kalana kadar
soğan kürü kist i temizliyor canımKızlar kistide yok eder mi bu prowomen acaba
Ne gibi bir gelişme oldu acabaPRP WOMEN SIZDE ISE YARADI MI BENDE YARADI KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?