- 5 Şubat 2014
- 229
- 821
- 103
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Tedavi ne zaman başlıcak peki ?Estağfirullah dun reglimin ikinci gunuydu dr gittim sagda bir tane yumurta goruldu biosteron ilac verdi onu kullaniyorum dunden basladim kalp çarpıntı nefes darligi yapti alisacam yapcak birsey yok..gecen ay adet sokturucu tarlusal kullandigim icin hic bir bitkisel kür kullanmadim (bu yuzden bu ay yumurta olusmadi) hapin yan etkileri cok oldu bende içe sisirdi beni 8 gun reglim geçmişti..
Biosteron ilacla folik asit,polen hayit kullanirim bu ay kesin tedaviye baslarim ins bu ay bes folikül yumurta gozukecek ins.. bekledikce sinirlerim yiprandi kiloda veremiyorum sporda yapamadim ama bu ay eski kg dusmeyi hedefliyorum..
Soğan kürünun faydası olmuştur canım. 2. Ayda kullan erir o kist . Kullandığın takviye de güzel şifa olsun canımSelam kızlar ben bu prowomeni bitürlü alıp kullanamadım daha yeni Progeny F diye bir şey aldım kullanmaya başladım 3-4 gündür. Ama buarada soğan kürü yaptım 3 ay tüm batın usgd de sağ yumurtalıkta 2-2,5 cm kistlerim vardı yine bu ay tüm batın usg de 1 tane 1cm lik kist göründü soğan kürünün faydası oldu sanırım.
Amin canım.Soğan kürünun faydası olmuştur canım. 2. Ayda kullan erir o kist . Kullandığın takviye de güzel şifa olsun canım
Simdi regliyim diğer adette kontrol edecekler yumurta olursa baslicaklar canimm..Tedavi ne zaman başlıcak peki ?
adetle beraber bende kürlere başlamak istiyorumSimdi regliyim diğer adette kontrol edecekler yumurta olursa baslicaklar canimm..
hakkında hayırlısı olsun canımMerhabalar herkese 5.tüp bebek denemesi için gittiğim doktor bana da bu ilacı verdi şubatta başlıcam inşallah. Nisan gibi tedavi düşünüyorum. Umarım fayda görmüşsünüzdür ve ben de göreyim inşallah
Ben yeni başladım kullanmaya 1 hafta kadar oldu ama saçlarım aşırı dökülüyordu şuan azaldığını hissettim. Faydası olacağına inanıyorum. Biran önce başlayın bence.Merhabalar herkese 5.tüp bebek denemesi için gittiğim doktor bana da bu ilacı verdi şubatta başlıcam inşallah. Nisan gibi tedavi düşünüyorum. Umarım fayda görmüşsünüzdür ve ben de göreyim inşallah
Merhaba soğan kürünü prowomen kullanırken yapabilir miyim acaba siz sadece kürü mü yaptınızİnşallah çok teşekkür ederim, Prowomen 1 ay kullandım bıraktım. Ertesi ay bende polikistik over olduğu için annemin ısrarıyla Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun soğan suyu kürünü yaptım 15 gün. Kürün faydasını gördüm. Ama o ayda olmadı bebiş:) Bir sonraki ay oldu. Ama kürün faydası mıdır değil midir bir fikrim yok açıkçası.
Hamile olduğumu öğrendim. Kan değerlerim düzenli artıyor. Hatta 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyorken bnm hergün 2 katına çıkıyor neredeyse :) Ama genede sevinemedim. Çünkü kahverengi lekelerim geliyor. Bir önceki gebeliğimde bu lekeler sonrası düşük yapmıştım zaten.. Şimdi hala lekelerim geliyor ve aklımda kuruyorum sürekli ya dış gebelikse ya boş gebelikse diye.. Çarşamba günü doktora gittim dayanamayıp herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Keseyi de çok şükür gördük..Kahverengi lekelerin kistlerden dolayı olduğunu korkmama gerek olmadığını söyledi. İlaç verdi. İğne yaptı serum taktı bunun için. Ama lekeler devamHaftaya çarşamba gene gel belki bebeği de görürüz dedi.. Şimdi beklemedeyimm. Heycanlı ve sabırsızım. Eşim dışında kimseye söylemedim. Ailemin haberi yok.. :)
Bende durumlar bu :))
Ben başlayalı henüz bir kaç gün oldu.Ama şunu söyleyebilirim içeriği çok zengin bir takviye. Sadece Coenzim Q 10 ,astaxantin ve l arginin bile tek başına çok daha pahalı. Fiyat kalite oranı açısından emsallerine göre iyi bir ürün bence.Zengin içeriğinin, yumurta kalitesini artıracağını umuyorum.İnşallah faydasını görürüz.mrb arkadaşlar, banada doktorum dün pro women verdi . bu ilacı alıp almamakta kararsizim arkadaşlar bunu kullanıp kaçıncı aylarınızda hamile kaldınız..
Merhaba canım banada dün verdi doktorum,bugün başladım fsh yüksekti diye verfi,konunun üstünden epey geçmiş acaba kullandınız mı bir yararı oldu mumrb arkadaşlar, banada doktorum dün pro women verdi . bu ilacı alıp almamakta kararsizim arkadaşlar bunu kullanıp kaçıncı aylarınızda hamile kaldınız..
Benim adet gelmiyor bunu kullanıyorum amaMerhaba canım banada dün verdi doktorum,bugün başladım fsh yüksekti diye verfi,konunun üstünden epey geçmiş acaba kullandınız mı bir yararı oldu mu
Merhaba canım sorum olacak sana prowomen kullandın faydası oldu mu sanaMerhaba ,
Bana bu sabah çok güvendiğim doktorum verdi bu ilacı. İşe yaradığını söyledi. Bende bugün başlıyorum kullanmaya.
Evet canım,kullandım 23 tanesini dün test yaptım pozitif bugün kan verdimkızlar fayda görmek için 3 ay ara vermeden ( 1 gün daha vermemek lazım yoksa başa dönüyor ) kullanmak gerekli .
Blackkcat fsh yüksekliği için verildiğini ilk kez duydum . fsh yumurta kalitesini mi etkiliyor ?
Benim adet gelmiyor bunu kullanıyorum ama
Ya çok sevindim yarın 30. Cu içcem adetim şuan yarın hormon tahlilim var bu ayda doktora sorup alcamBende işe yaradı galiba ilk ayda hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?