Yumurta kalitesizliği için pro women

Selam kızlar ben bu prowomeni bitürlü alıp kullanamadım daha yeni Progeny F diye bir şey aldım kullanmaya başladım 3-4 gündür. Ama buarada soğan kürü yaptım 3 ay tüm batın usgd de sağ yumurtalıkta 2-2,5 cm kistlerim vardı yine bu ay tüm batın usg de 1 tane 1cm lik kist göründü soğan kürünün faydası oldu sanırım.

Tedavi ne zaman başlıcak peki ?

Soğan kürünun faydası olmuştur canım. 2. Ayda kullan erir o kist . Kullandığın takviye de güzel şifa olsun canım

Ben yeni başladım kullanmaya 1 hafta kadar oldu ama saçlarım aşırı dökülüyordu şuan azaldığını hissettim. Faydası olacağına inanıyorum. Biran önce başlayın bence.

Merhaba soğan kürünü prowomen kullanırken yapabilir miyim acaba siz sadece kürü mü yaptınız

mrb arkadaşlar, banada doktorum dün pro women verdi . bu ilacı alıp almamakta kararsizim arkadaşlar bunu kullanıp kaçıncı aylarınızda hamile kaldınız..

mrb arkadaşlar, banada doktorum dün pro women verdi . bu ilacı alıp almamakta kararsizim arkadaşlar bunu kullanıp kaçıncı aylarınızda hamile kaldınız..
Ben başlayalı henüz bir kaç gün oldu.Ama şunu söyleyebilirim içeriği çok zengin bir takviye. Sadece Coenzim Q 10 ,astaxantin ve l arginin bile tek başına çok daha pahalı. Fiyat kalite oranı açısından emsallerine göre iyi bir ürün bence.Zengin içeriğinin, yumurta kalitesini artıracağını umuyorum.İnşallah faydasını görürüz.

Merhaba canım banada dün verdi doktorum,bugün başladım fsh yüksekti diye verfi,konunun üstünden epey geçmiş acaba kullandınız mı bir yararı oldu mu

kızlar fayda görmek için 3 ay ara vermeden ( 1 gün daha vermemek lazım yoksa başa dönüyor ) kullanmak gerekli .
Blackkcat fsh yüksekliği için verildiğini ilk kez duydum . fsh yumurta kalitesini mi etkiliyor ?

Evet canım,kullandım 23 tanesini dün test yaptım pozitif bugün kan verdim

Kizlar bunu 5-6 ay kullandim.olsa bana faydasi olurdu(pcos'um) sonra buna benzer bisi daha vermislerdi.onu da kullandim 2 -3 ay.hic bi ise yaramiyor..paketine o kdr para verip duygularinizla oynatmayin.illa para harcicaksaniz duzgun kaliteli beslenmeye harcayin.ben o kdr para verdiğime coook pismanim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…