- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
Koyuyoruz ama dönüp dolaşıp yine bizi buluyor öyle yüzsüzleştiRezillik resmen mesafe koyun bi zahmet artık.
Eşine rahatsız olduğunu söyle, ne sanıyo sizin evi bu? Ben olsam eşimi geçtim kendim cırlardım terbiyesizlik yaptığıKoyuyoruz ama dönüp dolaşıp yine bizi buluyor öyle yüzsüzleşti
Kayınbaba biliyor yediği haltları hatta akrabalırı falan da biliyor sürekli kavga gürültü oluyor ama başa gelemiyorlarAaaaa.. Kayınla küser, dilini ayağını keserdim evimden kendimden. Kayınbabanız sağ mı? Sonra da, durumu ona havale ederdim. Oğluna sahip çık benim evime kadın getirmeye kalkıyor, ben müdahale edersem sülalede yüze bakacak surat bırakmam diye de eklerdim. Ne iğrenç bir insanmış ya.. Asla kabul edemem böyle bi insanı.
Zaten görüşmüyoruz fazla birde bana yenge demez mi tüylerim diken diken oluyorYüzsüz az kalmış bence. Bu ahlak yoksunu kişi ile iletişimi en aza indirmelisiniz.
O da kavga etti zaten bir daha böyle şeyler için kapıma gelme dediEşine rahatsız olduğunu söyle, ne sanıyo sizin evi bu? Ben olsam eşimi geçtim kendim cırlardım terbiyesizlik yaptığı
evden uzakta görüştüler ben görmedim ama kızmış bayaPesss!! Esiniz bisey demihor mu bu duruma? Kolundan tuttugu gibi disari atmasi gerekiyor bence!!!
Yakında bunu da yaparsa şaşırmam zaten benden evimden uzak ne yaparsa yapsınArar evine git derdim bu hatunu da götür eşin yeni çarşaf serer yatağa derdim
Şaka mı bu
Ne yüzsüzlük kapımdan sokmam sevgilisi ile evime gelecek yatacakmış
Çoğu kez dediğiniz gibi yapıyoruz ama nerden geliyor bu cesaret anlamıyorumResmiyet çok iyidir
Aranızdaki ilişkiyi bıçak gibi kesin
Açmayın telefonları, almayın evinize, vermeyin eşyanızı.
Evli olgun bir adam değil de liseli ergen gibi biri var karşınızda
Açık bıraktığınız bir kapı var demekki...Çoğu kez dediğiniz gibi yapıyoruz ama nerden geliyor bu cesaret anlamıyorum
Lutfen bir daha gorusmehin kendine,esine saygisi yok bu adamin. Agzima koyu kotu cumleler geliyor ama... Kral torunumu bu kimse bisey yapamiyor? Evlatliktan red yermesi lazimevden uzakta görüştüler ben görmedim ama kızmış baya
Aksine sürekli tersliyor biz varken kendi işe gideceği zaman gelir yatardı ama böyle bir şeyi ilk defa yaptıAçık bıraktığınız bir kapı var demekki...
Yüzünü değil sesini duymak istemiyorum artık midem bulanıyorLutfen bir daha gorusmehin kendine,esine saygisi yok bu adamin. Agzima koyu kotu cumleler geliyor ama... Kral torunumu bu kimse bisey yapamiyor? Evlatliktan red yermesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?