Yüzsüz Kaynım

Evli erkekle kırıştıran elin ne idiğü belirsiz kadınıyla evde karısı varken dışarda sürten adamo asla evime sokmam. Ne yüzsüzlük ya bi yere gidin. Gitsin dolu otel var ne halt yiyecekse orda yesin. Iyy koltuğumdan kanepemden tiksinirim

Rezalet kepazelik ve bu adamın yaptığının bir ismi var sinkaflı olduğu için yazıp ceza alamam.
Demek ki siz ve eşiniz bu adama gerekli mesafeyi koyamıyorsunuz.

Oha oha çüş yani artık ağzıma geleni söyler alaleme rezil ederim böylelerini ne kocamla ne benle muhattap olamaz kalın bi çizgi ciz haddini bilsin bi daha degil evine gelmek telefonla bile arayamasin şeref siz

Burada daha ne konular okuyacağım acaba ya...Dün abisinin ve yengesinin evine gelin gelen görümce bugün de abisinin ve yengesinin evini günlük eve çevirmeye çalışan kayın..Allah yardımcınız olsun sinir hastası olmamak elde değil.

Browni_intense kusura bakma özür dilerim ama manyak bir türlü değil ki diyeceğim artık, oha !

Evli barklı kazık kadar herif , kardeşinin evine kız atıyor ve siz gidin dolaşın falan diyor , Loooooolll !

Olamaz böyle bir şey , ben senin yerinde olsam tüm düzenini bozmakla bile tehtit eder, ayağını keserdim evimden .

Anahtar yok onda şimdi iyiki yokmuş diyorum.
Onlar ağızlarına gelen her şeyi söylüyorlar ama nafile gün geçtikçe kötüye gidiyor.
Kendi evi köyde kayınvalidemgilin orda biz merkezde oturuyoruz. Onlar orada ev aldı bizde kirada oturdukları eve geçtik.

Aklıma geldikçe midem bulanıyor ya cebinde parası yok hala kız peşinde
Rezalet kepazelik ve bu adamın yaptığının bir ismi var sinkaflı olduğu için yazıp ceza alamam.
Demek ki siz ve eşiniz bu adama gerekli mesafeyi koyamıyorsunuz.
Koyuyoruz aslında ağzımıza geleni söylüyoruz utanma arlanma kalmadığından hala yanaşmaya çalışıyor
Oha oha çüş yani artık ağzıma geleni söyler alaleme rezil ederim böylelerini ne kocamla ne benle muhattap olamaz kalın bi çizgi ciz haddini bilsin bi daha degil evine gelmek telefonla bile arayamasin şeref siz
O kadar rezilmiş ki foyaları yeni ortaya çıkıyor önceden sadece ailesine yansıtırdı şimdi bütün akrabalarını gözü önünde onları salak yerine koyduğunu sanıyor
amin bende o konuları okuyup nasıl yaparlar derken benim başıma geldi ya

Biraz sert çıkmak lazım, ahlaksız herif

Ben o kayni defterden silerdim. Eşinize sizin evinizde pezevenklik yaptirmaya çalışmış. Hatta yetmez evime bile bundan sonra almazdım haysiyetsize bak

Valla ben çok samimi söylüyorum, ortalığı ayağa kaldırırım.
Tüm sülalesini başına toplar rezil ederim.
Evinizi resmen garsoniyer olarak kullanmak istiyor.
Eşinizde çok büyük hata var. Evinize uyamaya neden geliyor. Gitsin evinde uyusun.
Böyle böyle işte görüldüğü zıvanadan çıkıyorlar.

Pes doğrusu, ne biçim insan. Eşiniz gerekli tepkiyi göstermeli göstermiyorsa kaynınızın bu yaptıklarından çok eşinizin tepkisizliğine yanın.

Pes doğrusu, ne biçim insan. Eşiniz gerekli tepkiyi göstermeli göstermiyorsa kaynınızın bu yaptıklarından çok eşinizin tepkisizliğine yanın.
Bir daha teklif etti eşimde kavga edip kovdu artık istemez sanırım kayınvalideme de söyledik eve tek çağırıp baya kızmışlar. Şimdilik çözüldü gibi

Ay yok artık senin aile evin onun randevu evi.mi terbiyesiz

+1 katılıyorum. Ve neden size geliyor yiyor içiyor uyuyor onu anlamış değilim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…