Yüzsüz Kaynım

Mesafeli olun açık açık evime gelmeyin de. Eşinde bu durumdan rahatsız anladığım kadarıyla kardeşiyle baş edemiyor mu

Bu insanin suratına küfür etmemeyi nasil basariyorsunuz? Tam boyle tekme tokat dalmalik, agzini burnunu kirmalik bir tip geldi gozumun onune. Pis s.refsiz

Yok artık ne iğrenç insanlar var sanki kendi evi gibi sizi evden çıkarmaya çalışıyor yüzsüzlükte master yapmış bir daha eve adımını arttırmayın

Çoğu kez dediğiniz gibi yapıyoruz ama nerden geliyor bu cesaret anlamıyorum
Kızıp kızıp bir şey yok gibi görüşmeye devam ettiğiniz için. Kardeşimdir çekecek dediği için. Ama kendisinin size eyvallahı olmaz. Eşiniz diyecek ki sen bize ne yaparsan yap bizim arkanda olacağımızı düşünüyorsun ama sen kendine çeki düzen vermediğin sürece biz bu davranışları kabul edemeyiz. Eşinle ne yaparsan yap ama bundan sonra bizden maddi manevi bir destek bulamazsın. Evde kalamaz, karı kız getiremezsin, eşyaları alamazsın demeniz lazım. Sorumluluk almadığı sürece adam yerine koymayıp uzak akraba gibi davranın.

Bu yüzsüzlüğü de aşmış bir durum.
Ben olsam eşime, senin kardeşinin saçma sapan halleri ile uğraşıp, kendi huzurumu kaçıramam.
Ailenle mi konuşursun halledersin, kendin mi konuşur halledersin sen bilirsin der çıkarım işin içinden.
Bir daha da ne eltimi, ne kaynımı evime sokmam, iletişim kurmasına izin vermem.
Bu ne saçmalık ya, kadın getirecek bir de evine, terbiyesiz.
Eşinizin de net bir şekilde irtibatı kesmesi lazım, ya düzelsin ya da kestirin atın gitsin.

Bu yoruma çok katılıyorum, net bir dille hayatınızdan çıkartmadığınız sürece, ne o adam olacak ne de sizin yakanızı bırakacak. Bunu böyle çeker durursunuz.
O abisinin (veya kardeşinin her neyse) tavırlarından yüz buluyor, kızıyor ama dediğimi de yapıyor havasında.
Yani kızarak söylenenleri takmaz hale gelmiş artık, eşeksemiş kısacası.
Net bir şekilde kopartıp atın bağlarınızı, adam olsun.
Aksi halde yine üzülen, bir şey olduğunda da kabak başına patlayan siz olursunuz.

Aaa deli mi ne? Randevu evi mi orası? İnsanın yüzü kızarır biraz. Eşiniz bir konuşsun da aklını başına alsın.

Evi yok mu bu adamın?
Neden gelip sizde yatıyor,sizde yiyip iciyor?
Ayrıca motor falanda vermezdim bir daha ben böyle birine,ne münasebet benim malıma yapacak bunu. Ona ne? O kim ki birşeyleri söktürüyor kafasina göre?
Yerinizde olsam asla görüşmezdim,iğnemi bile vermezdim bu saatten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…