Yüzüne nasıl bakıcam

Bence derdiniz yok kendinize dert arıyorsunuz ben bunda utanılacak birşey göremedim

Orası öyle de o an utançla düşünemiyor insan böyle kötü birşey yaptım diyor
Gerçekten anlayışsız insanlarmış. Hiç de yüzlerine bakamayacağınız bir durum da yok. Dediğim gibi kendi ayıplarına baksınlar.
Bu durumda benim hissedeceğim duygu, sinirlenmek olurdu, kızmak olurdu ama kesinlikle utanmak olmazdı.

Bende zaten sonradan birazda kızdım açıkçası.

Nasıl dert arıyorum kendime Allah aşkına insan utanamaz mı ne biçim vurdular aşağıya bunu duymak yeterli bence utanmak için.
Vurabilir o onların saygısızlığı bu kadar dert haline getirilecek birşey yok bunda boş yere böyle şeylerle kendinizi üzmeyin derim onlar vurduğu için utansın bence

Vurabilir o onların saygısızlığı bu kadar dert haline getirilecek birşey yok bunda boş yere böyle şeylerle kendinizi üzmeyin derim onlar vurduğu için utansın bence
Tabiki o anlık utançla yazdım ama hala bile geriliyorum kapımı açarken ya karşılaşırsam diye. Birşey olmamıs gibi merhabalascam konuyuda açarsa konusurm ama işte gerçekten geriliyorum belki yapıdan huydan kaynaklı kimisi rahat olur kimisi sürekli tedirgin. Tesekkürler bu arada

ya bence şey daha beter , özellikle akşam vakti ortalık sessizken her şey daha net duyuluyo ya, komşunun tuvaletle bizimki yanyana, aynı anda tuvalete girip yoruz bazen yani sesten komşunun da tuvalette olduğu belli ,gerçek anlamda osursa duyuluyo.adam duşta şarkı türkü söylüyo bi de ama bundan da hiç utanmak gelmemişti aklıma.

Rica ederim karşılaşırsanız onların yaklaşımına göre tutum sergilersiniz geçer gider

Bende lavaboya girdiğimde üst katta yaşlı teyzeyi duymuştum o da girmiş balgam çıkarıyordu bir de kufur ediyordu kocasına insan bir tuhaf oluyor boyle şeyler duyunca sanki karşında yapıyormuş gibi Banyoda bende şarkı söylerim büyük ihtimal benimde sesim gitmiştir yapacak bir sey yok insan kendi evinde de rahat edemeyecekse yani

Bu konu gerçek değil galiba arkadaşlar böyle bir şeyi bu kadar büyütmek için kraliyet sarayında yaşıyor olmak lazım. Kraliyet sarayında bile bağırışma oluyordur.
Kate boşamı ayrıldı sanıyorsun saraydan Meghan üstten vurup rahatsız etmiş hep....

Valla şır şır herseyi duyuyoruz yandaki abla demişti ayy tuvalette duyuluyo mu güzelim şır şırr sesler utanıyom yaparken demişti. Herhalde sende dikkat et işemene s...mana dedi

Vurduklarına göre utanalım istedi galiba

Ya yemin ederim bizimde öyle ama onu burda dememiştim. Yanındakilerin yada ustekilerin işeme sesini duyuyorum ya sessiz olmasına gerek yok dediğin gibi bende o ara tuvalette oluyorum. Hdhrhdnrn ne utancaz utanacak bişey göremiyorum ben insaniz sonuçta kötü bişey mi utanayım

Hshdjrj ben duştayken müzik bile açıyorum. Tabi gündüz vakti açıyorum o kadar da saygisiz değiliz. Valla her şey duyuluyor. Utanacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…