Yüzüne nasıl bakıcam

Ya bişiycik olmaz takmayın kafanıza yatın uyuyun gerçekten ..unutmayın hiç kimse mükemmmel değildir..

Cok abartıyorsunuz

Ne var bagırmada hemen duvara vurulacak ne var. Herkes evinde tartışmıyor sanki onlar utansın. Ben olsam duvara geri vururdum

Ben de bi şey oldu sandım.. Derdiniz bu mu?

Karikoca ksvga eder tartisir ses yukselir. Burda siz utanacaginiza duvarlari kagit gibi yapan muteahhut ve tahammulsuz komsujuz utansin. Ha gece bi yarisi yaotiysaniz bi nebze haj verebilirim komsuya. Yalniz yine de utanmanizi gerektirmez.

anlatırsa anlatsın neden utanıyorsun onlar güllük gülistanlık değildir emin ol.

Karikoca ksvga eder tartisir ses yukselir. Burda siz utanacaginiza duvarlari kagit gibi yapan muteahhut ve tahammulsuz komsujuz utansin. Ha gece bi yarisi yaotiysaniz bi nebze haj verebilirim komsuya. Yalniz yine de utanmanizi gerektirmez.
Aynen kağıt gibi oldu mu sıkıntı gerçekten

Bence komşularınızın yaptığı daha utanılacak bir şey. Onlar sıfır empatiyle zaten gergin olan iki insana müdehale hakkını kendilerinde bulurken utanmıyorlar da, siz gayet insani bir tartışma için mi utanacaksınız?

Orası öyle de o an utançla düşünemiyor insan böyle kötü birşey yaptım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…