Zayıflama Kampı

Erva eve gecince girerim dedi
Kader bi geliyo bi gidiyo
Kubra 2-3 gundur ortalıkta yok
Diğer 2si zaten hiç yok

Erva eve gecince girerim dedi
Kader bi geliyo bi gidiyo
Kubra 2-3 gundur ortalıkta yok
Diğer 2si zaten hiç yok
Valla canım benim iki çocuğum var ona rağmen giriyorum sık sık kimse olmayınca çıkıyorum ki bebeğim çok ağlayo
ben kilo vermeyi çok istiyorum o nedenle burdayım diğerleri demekki istemiyo

Valla canım benim iki çocuğum var ona rağmen giriyorum sık sık kimse olmayınca çıkıyorum ki bebeğim çok ağlayo
ben kilo vermeyi çok istiyorum o nedenle burdayım diğerleri demekki istemiyo

Hakkaten sana ayrı tebrik lazım kız
Valla ben kemik kadro olarak 5imizi görüyorum
Sen ben erva kader kubra

Bnde menune bayildim tatlim :))

CanimTE="2KediAnnesi, post: 41114413, member: 539631"]Kahvaltı/Öğle
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim kaşar
Az beyaz peynir
3-4 minik dilim salam
Şekersiz çay

Ara
1 şeftali

Akşam
3 kaşık taze fasulye
4 kaşık kısır
Vişne suyu[/QUOTE]
Canm çok iyisini yaa artik kahvltyi da güzell gecrysun tebrikler tatlim

Kizlar menüm
Kahvaltı / öğle
Az yağdayumurta
Bir tane kızarmış biber
2 dilim ekmek
Şekersiz cay
Ara
Mavi yeşil light bisküvi uçt tane
Aksam
Mercimek çorbası
Izgara tavuk iki parca
1 dilim kepek ekmeği
1 saat yürüyüş
2.5 litre su kizlar

canm bliyorum ilk yazan sensin o zmandan bu zamana yanımdasın. hepimiz aynı fikirdeyiz işte destek olmazsak motive olamayız. kilo vermek isteyen herkes bende dahil kendine çeki düzen versin tam gaz devam

Aman aman amannnn nasıl dolu yagdı nasıııılllllll
Bütün domateslerim mahvoluyordu zor yetiştim içeri aldım ama umarım bir sey olmamıştır
Doludan sonra terasımın hali

Eki Görüntüle 1538898
terasında mangal partisi yapablr miyizzz

Bencede alkışş sanaa güzel gdiyorsun kesin cuma daha az çkıcaksın canm , ha bu arada tartıda fazla çıktım demişsin daha dün akşam ki o baklavaları çerezleri ne çabuk unuttun ?

Kahvaltı/Öğle
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim kaşar
Az beyaz peynir
3-4 minik dilim salam
Şekersiz çay

Ara
1 şeftali

Akşam
3 kaşık taze fasulye
4 kaşık kısır
Vişne suyu
kaç kalori oldu kız ? 500 ne alemde ?

Hakkaten sana ayrı tebrik lazım kız
Valla ben kemik kadro olarak 5imizi görüyorum
Sen ben erva kader kubra
kalan sahalar bizimdir kızlar biz bu günlükten zayıf çıkıcazzzz.

erva bunu beğendi çok güzel olmuş cano

kızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
3-4 kaşık kadar menemen
2 dlim kepek ekmek
peynir / domates
ÖĞLEN
2 kepek ekmek arası peynirli salamlı tost.
AKŞAM ( daha yeni yedim )
2 kase tavuklu şehriye çorbası ( üff çorbanın kalori 160 mış, bilseydim 2 tabak yemezdim sinir oldum )
2 kaşık yoğurt
1 parça ekmek
TOPLAM ALINAN KALORİ : 980
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 2 mil leslie yapıcam birazdan İNŞ! )

Kızlar benim bir sorum var , başlarda o kadar azimli hırslıydım ki biliyosunuz ilk 15 gün nerdeyse hiç kaçamak yapmadım.
aç da kalsam yemedim. Ama son zamanlarda acıkmamış olsam bile "amannn nolcak yiyim" moduna girdim. Kendimi az tutabiliyorum gene ama giderek boşlamaktan korkuyorum. mesela bu akşam 1 tabak çorba yiyeblrdim ama doymadım dedim yarım tabak daha yedim. yok yaaa gene doymadım dedim yarım tabak daha kattım. toplam da 2 tabak çorba içtim !
çorba değilde ya başka birşey olsaydı bu bana birşeyler diyin benm kesinlikle zayıflamam lazım düğünm var ve kilolu olmaktan çok korkuyorum

TskOTE="erva147, post: 41116579, member: 220213"]kızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
3-4 kaşık kadar menemen
2 dlim kepek ekmek
peynir / domates
ÖĞLEN
2 kepek ekmek arası peynirli salamlı tost.
AKŞAM ( daha yeni yedim )
2 kase tavuklu şehriye çorbası ( üff çorbanın kalori 160 mış, bilseydim 2 tabak yemezdim sinir oldum )
2 kaşık yoğurt
1 parça ekmek
TOPLAM ALINAN KALORİ : 980
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 2 mil leslie yapıcam birazdan İNŞ! )
[/QUOTE]
Tsk ederim tatlim seninde gayet iyi ama sanki bugün ekmeği biraz fazlami kacirmissin canim az yesen dahami iyi olurdu bilemedim

kesinlikle katılıyorum kader ekmeği fazla kaçırdım , aslında ne bileyim 4 dilim kepek ekmek çok değil ama benm genede azaltmam lazım. ama kahvaltıdan kesemem, ee öğlen de yiyecek birşey bulamıyorum artık yaa tost yapmak zorunda kalıyorum

Canim aynen bende senin gbiyim tutamiyorum kendimi bazen ama zayiflara bakiyrm benim onlardan ne eksigim var diyorum yapabilirim diyorum aklıma zayıf olmayı getryrm vazgecyrm en azından fazlasını yerken kendimi tutabiliyrm sende bu şekilde düşüncanim tombik yyüzlü tombik kollu iri belli bi gelinmi olmak istersin yoksa ince narin tatlı ve herkesin gözlerini kamaştıran bi gelnmi olmak istersin bunları düşün ?

[QUOTEogleva147, post: 41116747, member: 220213"]kesinlikle katılıyorum kader ekmeği fazla kaçırdım , aslında ne bileyim 4 dilim kepek ekmek çok değil ama benm genede azaltmam lazım. ama kahvaltıdan kesemem, ee öğlen de yiyecek birşey bulamıyorum artık yaa tost yapmak zorunda kalıyorum [/QUOTE]
Sabah ogle srun degil tatlim ama aksam az ye gerci cokta fazla sayilmaz yaa iyisin cnim iyi

Kuzum düşünüyorum düşünmem mi ama olmuyor ilk başlarda ki o hırs irade ne bileyim bir tık azaldı. gene tutuyorum tabi kendimi ama o heycanm kalmadı. " ay ben zayıflıycammm güzel olcam gelinlik gycem " diyen iç sesim yok artık

Ayy bugun hepimizmi mukemmeliz nee senin menunde cok iyiii

terasında mangal partisi yapablr miyizzz

kaç kalori oldu kız ? 500 ne alemde ?

Ayy erva hep böyle yapıyo bende böyle kahvaltı yapim dedim yedim bir baktım 400 olmuş ki ekmek yemedim
Bende nasılsa kahvaltıda 500e yaklastım mecbur gececem dedim geçtim

Ayy toplanın gelin ankaraya teras partisi yapalım

Öğlenleri salatayla yada meyveyle geçiştiremezmisin canım tost baya agır oluyor

He bende öyleyim
Tabagma ilk 2 kaşık kısır koydum sonra doymama hatta şişlik hissetmeme ragmen canım istediği için 2 kaşık daha yedim
Bunlar hep pisboğazlık.
Ve grupta aktif olmamamız yuzunden. Artık aktif olcaz ve eskisi gibi güzel beslenicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…