Zayıflama Kampı

1.si hahahahaa 500 hak getire diyorsun yani , iyi böyle iyi sıkma kendini o kadar
2.si salata sevmem kuzum , sadece domates salatalık yiyebliyorum oda zorla. tost agır olmuyor aslında.2 dilim kepek ekmek 90 kalori , 1 hindi dilim salam 13 kalori , 1 dilim tost peyniri 50 kalori = 153 kalori ediyor. başka birşey koymuyorum hiç.
3.ya grupta aktifim ben ama pis boğazız demek ki , of ne etcez biz yaaaaaa yarışma falan mı yapsak kendi aramızda ne etsek ?

Erva eve gecince girerim dedi
Kader bi geliyo bi gidiyo
Kubra 2-3 gundur ortalıkta yok
Diğer 2si zaten hiç yok
kız sınavlar vardı bu hafta sonu oradaydım son dersleri verdim umarım güsel sonuçlar alırım ve mezun olurum şu okuldan artıııkkk

Tekrar tablomuzu bi hatırlatayım dedim kızlar ... Hedefler kaç ayın 29 için ? şaka maka 1 ayı devircez hep beraber

kızlar burada bn 27 nisan da başladım, sizden 3 gün önce yani. 85.5 ile şuan kaçım bilmiyorum ama geçen cuma 80.8 dim şuan 80.5 olsam , 2 gün sonra 1. ayım dolacak eve 1 ayda 5 kilo eder iyi mi kötü mü bilemedim çnkü ben zaten başlarda direk su attım .

gayet iyi canım ayda 20 kilo yapıyor süpeeerrr

27 nisan da 85.5 ile başladım ben diyete....
27 mayıs da 79.5 olmak istiyorum... 1 ayda 6 kilo yani.....
27 haziranda 73.5 olmak istiyorum... 6 kilo daha...
27 temmuzda 67.5 olmak istiyorum.. 6 daha...
27 ağustosda 61.5 olmak istiyorum.. 6 daha...
5 EYLÜL DÜĞÜNÜM DE 60 olmak istiyorum !!!!!! 1.5 kilo daha......

bu senin elinde olan bişey canım çabalarsan yaparsın 5i veren 6yı da verir her ay :)

Kızlar mesajlarinizi okudum menüler süper benim bu haftadan beklentim yok sadece fazla çıkmak istemiyorum bebiş uyudu kızla ben de yatarım yarın görüşmek üzere sahah girince göreyim sizi burda

Erva canim Ayda en fazla 6-7 kilo vermek gerekiyormis fazlasını verdgin zaman ilerde fazlasıyla beraber geri aliyorsun yani seninki gayet iyi bir ayda 5 kilo o yüzden motivasyonunu düşürme çok iyi gidiyosunn

Kızlaaaaarrrrr
Şampiyonluk turu atıyoruz giremiyorummmmm
Şampiyon Galatasaraaaaayyyyyy yehuuuuuu
4.yıldıZ geldiiiiii

TebriklwKediAnnesi, post: 41119429, member: 539631"]Kızlaaaaarrrrr
Şampiyonluk turu atıyoruz giremiyorummmmm
Şampiyon Galatasaraaaaayyyyyy yehuuuuuu
4.yıldıZ geldiiiiii[/QUOTE]
Tebrikler canim gözünuz aydın :))

Gunaydınnnn
Offf karnım çok şişşşş gece acıkınca biraz yogurt yemiştim o mu şişirdi yaa ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…