1.si hahahahaa 500 hak getire diyorsun yani , iyi böyle iyi sıkma kendini o kadarAyy bugun hepimizmi mukemmeliz nee senin menunde cok iyiii
Ayy erva hep böyle yapıyo bende böyle kahvaltı yapim dedim yedim bir baktım 400 olmuş ki ekmek yemedim
Bende nasılsa kahvaltıda 500e yaklastım mecbur gececem dedim geçtim
Ayy toplanın gelin ankaraya teras partisi yapalım
Öğlenleri salatayla yada meyveyle geçiştiremezmisin canım tost baya agır oluyor
He bende öyleyim
Tabagma ilk 2 kaşık kısır koydum sonra doymama hatta şişlik hissetmeme ragmen canım istediği için 2 kaşık daha yedim
Bunlar hep pisboğazlık.
Ve grupta aktif olmamamız yuzunden. Artık aktif olcaz ve eskisi gibi güzel beslenicez.
kız sınavlar vardı bu hafta sonu oradaydım son dersleri verdim umarım güsel sonuçlar alırım ve mezun olurum şu okuldan artıııkkkErva eve gecince girerim dedi
Kader bi geliyo bi gidiyo
Kubra 2-3 gundur ortalıkta yok
Diğer 2si zaten hiç yok
Amin canmmm inş güzel gelir finallerinkız sınavlar vardı bu hafta sonu oradaydım son dersleri verdim umarım güsel sonuçlar alırım ve mezun olurum şu okuldan artıııkkk
ayy inşallah inşallahAmin canmmm inş güzel gelir finallerin
hem yeni mezun hem yeni çıtır ol ama
gayet iyi canım ayda 20 kilo yapıyor süpeeerrrkızlar burada bn 27 nisan da başladım, sizden 3 gün önce yani. 85.5 ile şuan kaçım bilmiyorum ama geçen cuma 80.8 dim şuan 80.5 olsam , 2 gün sonra 1. ayım dolacak eve 1 ayda 5 kilo eder iyi mi kötü mü bilemedim çnkü ben zaten başlarda direk su attım .
69.9 60ları göremde ne olursa olsunTekrar tablomuzu bi hatırlatayım dedim kızlar ... Hedefler kaç ayın 29 için ? şaka maka 1 ayı devircez hep beraber
Eki Görüntüle 1539215
bana hiçte iyi gelmiyor yaa çok yavaş sankş canmgayet iyi canım ayda 20 kilo yapıyor süpeeerrr
bnde 69 istiyyom bendeeeeeeeee69.9 60ları göremde ne olursa olsun
inş olucak bigün canım :)bana hiçte iyi gelmiyor yaa çok yavaş sankş canm
bnde 69 istiyyom bendeeeeeeeee
daha çok yolum var be canm olmuyor daha 7ye düşemedim mahvettim kendimi boğazımı tutsam şimdi çoktan 78lerde olablrdiminş olucak bigün canım :)
bu senin elinde olan bişey canım çabalarsan yaparsın 5i veren 6yı da verir her ay :)27 nisan da 85.5 ile başladım ben diyete....
27 mayıs da 79.5 olmak istiyorum... 1 ayda 6 kilo yani.....
27 haziranda 73.5 olmak istiyorum... 6 kilo daha...
27 temmuzda 67.5 olmak istiyorum.. 6 daha...
27 ağustosda 61.5 olmak istiyorum.. 6 daha...
5 EYLÜL DÜĞÜNÜM DE 60 olmak istiyorum !!!!!! 1.5 kilo daha......
Benim hedef haftada 1 kilo vermek 74.2 olmak yani ama 73 kusurde olsa fena olmazTekrar tablomuzu bi hatırlatayım dedim kızlar ... Hedefler kaç ayın 29 için ? şaka maka 1 ayı devircez hep beraber
Eki Görüntüle 1539215
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?