Zayıflama Kampı

günaydın kızlarr benmde karnıM çok şiş o 2 tabak çorba kamp kurdu sanırım karnımda

Günaydın 2KediAnnesi, post: 41121154, member: 539631"]Gunaydınnnn
Offf karnım çok şişşşş gece acıkınca biraz yogurt yemiştim o mu şişirdi yaa ufff[/QUOTE]
Gunaydin canim yoğurt şişlik yaparmış bilemedim tatlim ama olabilir

Günaydın ervacm sade soda için kizlar sisliginize iyi gelir belki kız özlem sende dünkü gbi kahvaltı yap daha sağlıklı besleniyosun yaa meyveyle ogununu gecrme doverim He seni :)))))

Günaydın ervacm sade soda için kizlar sisliginize iyi gelir belki kız özlem sende dünkü gbi kahvaltı yap daha sağlıklı besleniyosun yaa meyveyle ogununu gecrme doverim He seni :)))))
Sabah sabah soda mı ıyyyyy
aç da değilim aslında kız ama içte acıkmasam yesem iyi olcak sankim sende sakın öğlen beyz ekmek yeme döveim seni!

"günaydın kızlar ben daha hastalığı atamadım öksürük çok kötü tıkıyor beni ooofffff offff

"günaydın kızlar ben daha hastalığı atamadım öksürük çok kötü tıkıyor beni ooofffff offff

ayy hastaneye gittinmi sen bu nasıl öksürükmüş hala geçmedi. Sağlıklı beslen bu ara diyet yapcam diye az yeyip bunyeni gucsuz dusurme sakın

ayy hastaneye gittinmi sen bu nasıl öksürükmüş hala geçmedi. Sağlıklı beslen bu ara diyet yapcam diye az yeyip bunyeni gucsuz dusurme sakın
gittim canım ilaçta verdi ben kullanmadım ondan hep böyle oluyor ama hiçte böyle öksürük görmemiştim yaa

Aferim özlem sen bu kahvaltı isini cozecen :)) byle devam :)) erva benim patronda başladı diyete o yüzden kepek ekmeği yiyoruz birlikte :))) yeşil cay form buskivi onunda diyet yapması isime yaradı :)))

Kızlar sıkan eteklerim oluyo artık bana çok sevindim olmayanlarda sıkıyor ama hâlâ olmayan var onlarda önce sıkacak sonra olacak başka yolu yok şimdi çıkıyorum evden öğlen yemeğimi meyve salatası diye düşünmüştüm artık gittiğim yerde ne olursa

kubracım çok geçmş olssun bende yaşadım onu 2 hata önce gargara ile yumuşadı boğazım ama baya çektim öksürrüğü

kızlar ben yarın diyette ki 1. ayımı tamamlıycamm :)
yarın tartılcam ve tam 1 aydaki farkı görücem. birde 1 aydır giymediğim dar bir kotum vardı onu deniycem :)

kızlarr bu arada sizinde onayınız olursa 1 haziranda 3 kişi daha alalım gruba. şuan 7 kişiyiz eksilen olmazsa 1o a tamamlayalım biraz aktflik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…