bana da fikr ver kız yoksa gene çorba mı yesem benKahvaltıda ne yesem ya dunku gibi yemicem
Sabah sabah soda mı ıyyyyyGünaydın ervacm sade soda için kizlar sisliginize iyi gelir belki kız özlem sende dünkü gbi kahvaltı yap daha sağlıklı besleniyosun yaa meyveyle ogununu gecrme doverim He seni :)))))
Günaydın ervacm sade soda için kizlar sisliginize iyi gelir belki kız özlem sende dünkü gbi kahvaltı yap daha sağlıklı besleniyosun yaa meyveyle ogununu gecrme doverim He seni :)))))
bana da fikr ver kız yoksa gene çorba mı yesem ben
Sabah sabah soda mı ıyyyyy
aç da değilim aslında kız ama içte acıkmasam yesem iyi olcak sankimsende sakın öğlen beyz ekmek yeme döveim seni!
tost mu neli yiyon kızz bana da yapıvereydin hayrına
"günaydın kızlar ben daha hastalığı atamadım öksürük çok kötü tıkıyor beni ooofffff offff
gittim canım ilaçta verdi ben kullanmadım ondan hep böyle oluyor ama hiçte böyle öksürük görmemiştim yaaayy hastaneye gittinmi sen bu nasıl öksürükmüş hala geçmedi. Sağlıklı beslen bu ara diyet yapcam diye az yeyip bunyeni gucsuz dusurme sakın
gittim canım ilaçta verdi ben kullanmadım ondan hep böyle oluyor ama hiçte böyle öksürük görmemiştim yaa
denedim canım dün akşam kara turptan bal süzdürdüm sabah yedim bakalımNeden kullanmadınn
Evde bal varsa zencefille yada karabiberle karıstırıp ye 1 kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?